tea85
|
IZVIRNO SPOROČILO: lenika83 Jaz sem načeloma sicer za to da se dobimo na kavi, ampak glede na to, da imam pdp čez dobre 4 tedne nič ne obljubim. Zmenite se kakor vam paše, pa če še bo vse ok pridem, drugače pa kdaj kasneje. tudi jaz sem tega mnenja , če bo še vse ok. da ne bom mela prej naše bejbe v rokah, se pa lahko pridružim, če bo čas takrat- sicer kaj pa mam druga za delat ja, meni je tudi šučur ful lepo povedal za nosečnost, pa z takim veseljem, pa 3x čestital, seveda me je vprašal če boma obdržala, sem rekla seveda , te pa mi je dal razne brošure pa revije pa v glavnem res občutek je lep ko ti nekdo na tak način pove jaz pa sem danes tak neka hormonsko nabita, sitna, oz. vse mi gre na živce, mogoče zarad tega ker me moj tak pridno jezi in se sploh nočem z njim pogovarjat, najrajši bi bla da bi odišla za celiiii dan nekam sama,ker je tak vseeno, ker je tak kod da me ni aja , didika, zgleda bo ptuj in ptujski okoliš prevzele punčke, hehe, kako bo šele to ko odrastejo, pa to se bojo mogle borit za fante
< Sporočilo je popravil tea85 -- 23.9.2009 17:59:10 >