Nika v službi
|
IZVIRNO SPOROČILO: pety78 Moram rect, da OZ je absolutno sekal in mormo to cimprej ponovit...hudooo user posted image user posted image Ej, carsko. Sploh nisem vedela, da tolk dogaja. Pa ful dobra muzka. Super, da smo se naplesale po dolgem času. Ampak kolk je pa hudih tipov tam. Vaaaaaaaaaaaaaaaaaauuuuuu. Meni sta bila všeč predvsem tista dva v kotu.... Še najbolj pa Pupi Kakas. Fajn je bilo, ja. Zaradi mene lahko ponovimo tudi pred marcem. Kekec, hm, pojma nimam, kako bi tale muzikal izgledal, jaz Nike verjetno ne bi peljala, ker ni ravno tip za predstave, igre, kino... ampak po drugi strani pa - poskusit velja, če ne poskusiš, ne veš. Koliko časa pa traja? Mi smo imeli danes Miklavževanje pri nas v cerkvi, Miklavž je razdelil simbolična darilca, pravkar pa sva z Niko na teraso postavili košaro z istkom "Nika", da bo Miklavž vedel, kje darilo odložit. Upam, da sosedov maček košare ne odkrije... Nič, bo treba pod tuš. Moram poklicat princesko.... Nočko!