Pia67
|
Vid in Matjaž še vedno vsak vikend smučata, tako da se vrneta popoldan ... Pety sta tvoja dva (oz. Vid) bila včeraj v Srednji vasi pri Bohinju na oni alpski šoli, katere link si mi poslala? Mi smo bili čez vikend v Bohinju, včeraj sva šli z Nino na otroško vlečnico in vidim vaditeljice, ki so jasno Nino vzele v tečaj, pristala pa ni v začetniški skupini, kot je prvotno rekla vaditeljica. Po nekaj njenih vragolijah pred tečajem na snegu, jo je dala med one, ki imajo že nekaj podlage in Nina je bila navdušena. Škoda le, da že v soboto ni bila vključena, ker smo bili na tekaški progi. Jaz je nisem želela mest, enkrat tek na smučeh, drugič alpsko smučanje. Je bila pa kar kriza, ker je imela še pred tednom dni vročino in virozo. Pa sem napela vse zdravilske sile, da si je ščistila pljučka in je bil ta vikend res terna . Morda pripopam kako fotko male smučarke. Hvala Pety za info gledde smučarske šole, toplo priporočam ostalim. Sama sem imela čas od 9. do 13.30 in sem se pošteno natekla na smučeh. kar se tiče srečanja, če bom lahko tist termin prišla pravočasno javim. Mi je vseeno kam greste, no na Wernrja glih ne bi šla ker ne ljubim tovrstne glasbe, vse ostalo, še zlasti Špas teater ( Pety, danes se pa kar ponavljam ) je prav fajn. V bistvu imam vsak vikend nekaj, morate razumet, da nismo ravno zapečkarji in če se le da kam gremo, meni pa je mal bad, ko porabim cca 3 ure od doma do srečanja in nazaj, da ne štejem samega dogajanja. Zjutraj sem potem prav koma, mala pa me vleče iz postelje in vpije akcija!!!
|