ninocka
|
Benika, sej lahko samo reces a bo podoben Edotu al bo pa podobna tebi. Vec ni treba razlagat, povedala pa ne bos nic Al pa da mu bodo v porodnisnici dali modre oz. ji dali roya nogavicke.... Lahko pa se gremo foro, kot na FB, pa napisi rdece, ce bo fant al pa zeleno ce bo puncka... A 2 pa nista? Se ni nikjer se en skrival? As te dobr pogledal?? Ostalo je pa vse OK? Mojyelenjavni vrt - vceraj sem posadila celo 1 paradajz...mam2 sadiki cesnjevega paradiznikaodvec,cebi kera mela,pa ce kera rabi kaksno smreko za v lonec, jih mamtud celgozd Jih je vceraj Samo zamein sosedo ven kopal, midve sva jih pa v lonce sadile. Pa se to - a katera ve, kje bi dobila drevo oljke? Bi ga ful rada mela na balkonu... Men je pa danes malo dolgcas brez skratkov.... Uh, kaj mi je Ruben vceraj naredil - lovil se je z Evanom in sosedom, pa laufa tam proti vrtu od sosede in ga se klicem nazaj, cez slabih 5 min mi pa pride soseda rect, da ga je cist spodaj, na koncu ulice, vidla (tam ko ste parkirala za dekliscino). Sibam jst k zmesana dol in cepi sred krizisca in pol v jok, ko me vidi... Je verjetno lovil Evana in soseda,pa sta una dva zavila na en vrt, on pa ni videl in je kr za njim do konca tekel in jih iskal...revez...me pa kr zmrazi, ko se spomnem, kaj bi lahko blo...mi2 ga ziher ne bi se kaksnih 5 min pogresala, do takrat pa bogve,kam bi odlutal.... Drugace nikamor negre,niti se se ne igra z ostalimi otroci, je bolj na peskovniku pred bajto al pa not kuha...uf...