|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  85 86 [87] 88 89   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Septembrke 2005-3. del
14.7.2010 21:30:42   
tažana
IZVIRNO SPOROČILO: benika

- Filipina                 
- Benjamina          
- Žana                  
- in meni najljubša Manja (ta je še najboljši približek Manci)

Potem pa mi je všeč še:
- Ana
- Anja
- Alja
- Hana

Tudi jaz sem za Manjo 
z imeni Anja, Ana, Hana, Alja- boš imela iste težave kot z Manco user posted image

Tudi jaz sem lansko leto ugotovila na podoben način za Nežo. vendar sem bla trmasta in obdržala, ker mi je všeč. user posted image Tako se bo lahko zgodila da bo imela naša Neža še dve sošolki Neži, ki sta ravno tako rojeni 2009. Upam da je ne bo preveč motilo.

Drugače pa smo danes plavale v avstriji in je super! Samo marelo za sonce moraš imeti, ker je kriza s senco user posted image .

link ne dela user posted image .
glejte ferlach map (na stricu googlu) nad Ferlach je kraj ressnig in malo višje gor badesee. Parkirnina je 3€ za cel dan, brez vstopnine.Tam je hišica kjer imajo sladoled, pomfri in pijačo. Skratka super je user posted image

Vse mi nagaja... še smajlija mi je v okno zapru user posted image - zdej je pa dober.
Čudno prečudno.

Danes sem sanjala mami. da se je na pogrebu zbudila in bila spet živa. sicer je zgledala precej slabo ampak sem ji lahko povedala da sem diplomirala user posted image . Že cel dan intenzivno mislim nanjouser posted image . v torek je bilo 3 leta odkar je ati umrl... ne morm vrjet kako hitro čas beži in kaj vse se lahko vmes zgodi.  A grem pozna je že ura za mene user posted image .

lahko noč

< Sporočilo je popravil tažana -- 14.7.2010 21:48:39 >

(odgovor članu benika)
Neposredna povezava do sporočila: 2151
15.7.2010 9:43:20   
Nika v službi
Tažana, tvoj link me vrže na Badesee v Italijo.user posted image No, saj avstrijski Resnik (Reßnig) poznam, vendar se tam na jezeru še nisem kopala, tako da ni bojazni, da bi se pomotoma zapeljala v Italijo.user posted image

Kakor koli že, fajn vedet, da je zadeva ok, kakšna pa je plaža (brežina) oz. dostop v jezero? Je kje kak hotel v bližini?user posted image Google maps mi pravi, da je najbližje neko gostišče-penzion Auf der Huabn - si mogoče videla to zadevo?

Imamo pa zatišje tule gor, ni kaj. Saj tudi sama nimam česa posebnega za povedat. Me pa zanima, kdaj se lahko kaj zagledamo? Kakšne imate plane za ta vikend? Mi gremo verjetno v soboto v Strunjan - se kdo pridruži? Kaj pa nedelja? Sicer obetajo neke nevihte, ampak nekaj ekstremno hudega, upam, ne bo. Gibi-gib, Atlantis, Laguna, kava?user posted image

Valla
, midve morava narediti še izmenjavo koledarja in denarja. A si v službi ali na bolniški? Delaš drug teden, bi prišla kaj na moj konec, pa greva v MC Šiška na kavo?

Benika, kdaj se zdaj mi zagledamo? Just, pa oblekice? Mi smo v petek zasedeni (Depala vas), soboto je - kot vidiš - (še) frej, prihodnji teden pa še ni nič splaniran (torek je zaseden).

..... Poljubi me nežno, ko drugi hitijo, povabi me v mesto, ko drugi že spijo.... Napravi to zmeraj, ne bodi kot drugi, ljubezen ni reka, ki teče po strugi.....
F. Lainšček

(odgovor članu tažana)
Neposredna povezava do sporočila: 2152
15.7.2010 11:15:32   
tažana
ja nika saj vem da mi italijo ven vrže user posted image . pa veš kokrat sem ga zbrisala pa na novo odpirala pa kopirala... pa mi sploh ni hotel spremenit user posted image .

Ja, hotel, nič ne poznam. Sem mogla tako na cesto gledat, da bom naslednjič še znala tja pridt. user posted image
Za otroke je super. nekaj mivke nekaj peska. Res, da je na drugi strani tudi malo manj primerno za otroke (trava in takoj globoka voda), vendar je za vse dovolj.

http://www.maplandia.com/austria/karnten/klagenfurt-land/ferlach/

Evo tale menda sedaj dela user posted image

Bomo pa vrjetno v kratkem šeenkrat skočili tja pa bom mal pogledala, če je kje kakšen hotel user posted image

< Sporočilo je popravil tažana -- 15.7.2010 11:18:23 >

(odgovor članu Nika v službi)
Neposredna povezava do sporočila: 2153
   [Brisano sporočilo]
15.7.2010 19:58:17   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu tažana)
  Neposredna povezava do sporočila: 2154
16.7.2010 7:29:03   
Pia67
Zatišje z moje strani je posledica, da bom predala vodstvene funkcije drugemu in sem morala vse potšimat. Itak me konec meseca še čaka poročilo in podatki za obračun julijskih plač, da bo kaj denarca v avgustu.
Skratka, dan bo minil v pričakovanju skorajšnjega snidenja z Ničko. V tem tednu se mi je zdelo, da imam ogromno časa, naredila sem vse, le tek mal šepa zaradi temperatur. Jutri bom morala zgodaj vstat, da odtečem planirano in upam, da mi rata. Prelomnica v 30 km. Bomo videli. Če speljem so plani potrjeni in jeseni bom med maratonci. Če ne pa bom zadolvoljna tudi s krajšo razdaljo. Škoda le, da ne grem v Grčijo, kjer bo v počastitev prvega maratonskega teka pred 2500 leti poseben maraton. Ampak za to marketinško zadevico je treba plačati.
Lep vikend, na j Slovenije se dogaja veliko stvari, ne vem kam jo mahnemo. Mogoče pa bo bližnja topla Krka dovolj.

Valla oprosti, nič opogumljajočih pikapok nisem poslala. Lepo, da je vse skoraj za vami. Dobro okrevanje obema fankoma želim.

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 2155
19.7.2010 8:59:31   
benika
Moram se mal spihat...

Jakob je šel danes prvič po 2. mesecih ponovno v vrtec. Moral bi iti že prejšnji teden pa smo malce podaljšali njegov dopust. V KR vrtcih je navada, da se odsotnost sporoči preko neta in ne preko telefona (vsaj v našem vrtcu je tako). No, in prejšnji teden sem lepo vpisala novo odsotnost in stvar je bila, vsaj zame, zaključena.

Ker menjajo azbestno streho na našem vrtcu, so se otroci sedaj preselili v drug vrtec. In danes ga z E. peljeva tja. Itak ima mali še po skoraj enem letu fobijo pred vrtcem in se je že v garderobi jokal ko zmešan. Meni se je strgalo srce. Potem pa prideva v sobo in najprej doživiva hladen pozdrav njegove pomočnice vzgojiteljice. Ne da bi otroka pozdravila ali mu vsaj namenila kakšen pogled, naju je najprej nadrla, zakaj nismo sporočili, da otroka še en teden ne bo.

Pa saj sem sporočila po netu, ****. Ona pa, da net že od konca junija ne dela in če je res tako težko poklicat. Ja sori no, ampak aplikacija na netu dela bp, odsotnost je zabeležena, nikjer nobenega opozorila ali obvestila, da aplikacija ne dela... Pa sem bila sredi junija v matičnem vrtcu in mi vzgojiteljica ni naklonila niti njihove nove cifre, niti osnovnih info o novem vrtcu (z odgovorom, da oni nič še ne vedo), izvedela sem le, v kateri vrtec naj sploh pripeljem otroka.

No, ko naju je napizdila ko živino v vpričo otrok in druge vzgojiteljice, je pograbila otroka, ki se je E. oklepal ko rešilne bilke in ga dobesedno odvlekla od naju ter naju odpravila z besedami, da pokliče, če se otrok ne bo umiril.

Sedaj pa ne vem, meni je ob takem odnosu blazno hudo. Svoje naredijo trenutno tudi hormoni. Najbrž sem tudi sama kriva, ker nisem iz dopusta klicala in jih ponižno prosila za kakšne info. Ampak pičko materno, če znajo iz vrtca poklicat za vsak drek, bi lahko tud toliko poklicali in vsaj povedali kam lahko pokličemo če se kaj zgodi.

Itak imam že precej časa obe vzgojiteljici na sumu, da z otroci ne ravnata prav lepo. Obe sta starejši gospe, z bore malo smisla za tako male otroke in obe sta bolj rahlih živcev.Tole danes mi je pa dvignilo pisker. Ja **** no, a je res tako težko v naročje vzeti napsihiranega otročka, ga malce potolažiti, ne pa da ga za roko odvleče do mize in ga tam brez besed butne na stol????
user posted image user posted image user posted image user posted image

Rada bi ga prepisala drugam, vsaj v drugo skupino, če bi bilo možno. Sej same veste, da je Jakob zelo prilagodljiv otrok. Ampak on še po enem letu ne sprejme vrtca in vzgojiteljic. In to mi smrdi. Itak imam obe na sumu, da ne ravnata ravno najlepše z otroci. Bom danes kontaktirala predstavnico staršev, da jo malce povprašam kako in kaj, potem bom pa najbrž poslala en mail ravnateljici vrtca.

< Sporočilo je popravil benika -- 19.7.2010 9:03:04 >

(odgovor članu Pia67)
Neposredna povezava do sporočila: 2156
19.7.2010 9:57:13   
Nika v službi
Benika, dobro se spomnim, da si že omenjala svoje pomisleke glede vzgojiteljic in njunega odnosa. Jaz bi vsekakor šla takoj v akcijo - predstavnica staršev in absolutno tudi ravnateljica. Tak odnos ni ok, sploh pa te nima kaj nadirat, kako si ji sploh lahko to dovolila?! Jaz bi prvo sekundo, ko se bi stvar začela vrteti v napačno smer, jasno in glasno povedala, da se tako ne bova pogovarjali in da če mi ima kaj povedat, bova to naredili ZUNAJ in na PRIMEREN način. Madonca, pa to je višek, no.
In glede tiste internet aplikacije - če je bila taka praksa vedno in če navzven za uporabnike deluje vse normalno, potem naj si zrihtajo obvestilo, da ne dela ali pa naj popravijo! Za crknit, res. Meni bi tudi dvignilo pisker (tudi brez nosečniških hormonov!).user posted image

Kdaj se pa mi vidimo? Nam se tale teden strašansko polni - danes pakiram z in za Niko za na morje, ker jutri in v sredo ne bo časa, (jutri nabava, sreda Frkolin), "frej" je edino še četrtek popoldan. A ti mogoče četrtek ustreza? Pa še Justa bi mi prinesla...

Sicer pa smo mi bili v soboto v Strunjanu in se kopali v našem jacuzzi morju, ki je imelo 30,5°C!user posted image Res, kaj takega ne pomnijo tudi najstarejši lokalci, kot nam je povedal lastnik restavracije Primorka ob večerji. Dan je bil sicer krasen in naplavali smo se na polno. Niki je topla voda očitno ustrezala, saj toliko časa, kolikor je tokrat prebila v morju, ni prej v seštevku vseh dni.user posted image Pridružila sta se nam tudi Klemen in Sonja, ki sicer dopustujeta v Salineri, tako da smo malo poklepetali ob (slastni!) ledeni kavi.

..... Poljubi me nežno, ko drugi hitijo, povabi me v mesto, ko drugi že spijo.... Napravi to zmeraj, ne bodi kot drugi, ljubezen ni reka, ki teče po strugi.....
F. Lainšček

(odgovor članu benika)
Neposredna povezava do sporočila: 2157
19.7.2010 11:38:38   
benika
Kdaj se pa mi vidimo? Nam se tale teden strašansko polni - danes pakiram z in za Niko za na morje, ker jutri in v sredo ne bo časa, (jutri nabava, sreda Frkolin), "frej" je edino še četrtek popoldan. A ti mogoče četrtek ustreza? Pa še Justa bi mi prinesla...

Ja, četrtek mi absolutno ustreza. Tudi Just ti prinesem, pa še po vrečah ti lahko mal pobrskamuser posted image Sem bila ta vikend pridna in sem oprala tamale cunjice za Manjo (ja, Manja bo). Ampak naša dečva ima vse v belo-zeleno-modri barvi in res pogrešam kako roza stvaruser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2158
19.7.2010 11:55:21   
Nika v službi

Ja, četrtek mi absolutno ustreza. Tudi Just ti prinesem, pa še po vrečah ti lahko mal pobrskamuser posted image Sem bila ta vikend pridna in sem oprala tamale cunjice za Manjo (ja, Manja bo). Ampak naša dečva ima vse v belo-zeleno-modri barvi in res pogrešam kako roza stvaruser posted image

Zmenjeno. Za točno uro se še slišiva. Najverjetneje pred 16:30 ne bo šlo...

Manja pri meni dobi roza cunjice, nič skrbet, povprečje be ok.user posted image

F. Lainšček

(odgovor članu benika)
Neposredna povezava do sporočila: 2159
20.7.2010 11:20:23   
Nika v službi
Benika, bi se, prosim, lahko sprehodila do Primskovega?user posted image

F. Lainšček

Neposredna povezava do sporočila: 2160
20.7.2010 13:48:18   
benika
IZVIRNO SPOROČILO: Nika v službi

Za sprehod je mal daleč, zapeljala se bomuser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2161
20.7.2010 13:50:25   
Nika v službi

Za sprehod je mal daleč, zapeljala se bomuser posted image

user posted image user posted image user posted image Hvala.

F. Lainšček

(odgovor članu benika)
Neposredna povezava do sporočila: 2162
20.7.2010 16:19:57   
benika
Ni za kej. Blazina je že v avtu. Dostava v četrtek, če jo rabiš prej, jo pripelje taksi.

Neposredna povezava do sporočila: 2163
20.7.2010 21:39:23   
Nika v službi

Ni za kej. Blazina je že v avtu. Dostava v četrtek, če jo rabiš prej, jo pripelje taksi.

O, carica. Če je Edo slučajno jutri v službi in če mu res ni odveč, bi se pa priporočila za dostavo. Ker gre Nika na morje v četrtek zjutraj, pa bi tole vzela s sabo. V službi sem od cca. 7:30, 8:00 pa tja do 16:30. Naj pride na kavo, če ima čas.user posted image

F. Lainšček

(odgovor članu benika)
Neposredna povezava do sporočila: 2164
20.7.2010 22:18:41   
benika
On bo spal, bom jaz prišla na kavouser posted image A da Nika že v četrtek gre? Pismo, Beni se je pa že tako veselil, da jo bo spet videluser posted image Jah, to smo babnce, zafrknemo vseuser posted image user posted image user posted image user posted image

Jaz sem imela pa danes prvič CTG. Je vse še mirno, drug teden imam pa spet UZ. Z malo sem se zmenila, da ji dam cajt do 2. septembra, potem jo izselim, zlepa ali zgrdauser posted image user posted image user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil benika -- 20.7.2010 22:21:03 >

Neposredna povezava do sporočila: 2165
21.7.2010 7:16:40   
Nika v službi
O, Benika, ti prideš! Super! Kdaj pa? Ob 13:00 imam sestanek, ki bo trajal predvidoma do 14:00. Torej, prej ali potem. Sporoči via sms. Hvala.

F. Lainšček

(odgovor članu benika)
Neposredna povezava do sporočila: 2166
   [Brisano sporočilo]
21.7.2010 7:29:23   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 2167
21.7.2010 7:32:42   
benika

O, Benika, ti prideš! Super! Kdaj pa? Ob 13:00 imam sestanek, ki bo trajal predvidoma do 14:00. Torej, prej ali potem. Sporoči via sms. Hvala.

Sedaj peljem otroka v vrtec, potem grem na CSD, potem pa priletim.

Neposredna povezava do sporočila: 2168
21.7.2010 7:43:58   
tažana
a pride katera na gibi gib dopoldan? Me bomo okrog 10ih tam.

(odgovor članu benika)
Neposredna povezava do sporočila: 2169
21.7.2010 7:54:23   
Nika v službi
Valla, nisem te skenslala, nikakor ne. Samo imam malce težav s popoldnevi...user posted image Torej, kot si verjetno opazila, je jutri edini dan, ko si lahko vzamem malce frej popoldan. Zmenjeni sva z Beniko, da pride izbrat cunjice, če bi pa tudi ti imela čas in voljo priti, si absolutno dobrodošla. V principu bi lahko rekli tudi tako: dobimo se ob 16:00 na kavici v Havani (Črnuče), potem pa k meni domov na nadaljevanje klepeta, cunjice... Sta za, Valla in Benika? Tudi ostale dobrodošle, jasno.

F. Lainšček

(odgovor članu tažana)
Neposredna povezava do sporočila: 2170
   [Brisano sporočilo]
21.7.2010 12:35:30   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 2171
21.7.2010 15:26:07   
Nika v službi
Midve z Beniko sva že danes malce čvekali, ker mi je naredila uslugo in šla iskat Floating Hammock od Kelsyusa (http://www.kelsyus.com/floating-hammock-p-137.aspx). Blazina, ki jo lahko samo priporočim, res super.

Valla, a se nama res ne bi pridružila? Bi bili veseli... če imaš čas...

Benika, naj kar ostane Havana jutri ob 16:00. Če rabiš navigacijo, pa po telefonu....

F. Lainšček

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 2172
22.7.2010 9:08:37   
ninocka
halo,

jst sem mela pa vceraj groyljiv dan, danes in jutri sem doma na bolniski.
Dopoldne sem mela cepljenje z Rubnom in Lianom in ko smo se vracali domov smo imeli nesreco. Ko sem zaviijala levo na zalosko, mi je na havbo priletel en pesec user posted image user posted image user posted image Ko sem ustavila in stopila ven, mi je rekel, da naj pazim, kje vozim al naj bolj pogledm drugic (nekaj v tem stilu), sem ga vprasala ce je OK in je rekel da ja. Sem potem avto zapeljala s ceste in ga se enkrat vprasala, ce rabi zdravnika, a  ga peljem tja a poklicemo resilca in je rekel, da ne in da je OK in sel.
Jst sem potem klicala policijo, sta cez ene 20 min prisla policist in poliscistka (obdva ful prijazna), napisali smo zapisnik, kaj se je zgodilo in dala sem jim opis pesca. Mi je policistka rekla, da je kriv pesec, ker mi je izsilil prednost in je preckal cesto na neoznacenem, prehod je pa 10 m stran. HB, ker sem lih speljala tud nisem mela nobene hitrosti, z nami je tudi vse OK. Ko sem prisla domov, me je pa zacel bolet vrat in glava in ful sem bla zaspana, sploh nisem mogla met oci odprtih. Me je Samo potem peljal se na urgenco, so me slikali in je na sreco vse OK, mam samo nategnjene misice, tko da sem zdaj doma na bolniski in moram pocivat. Otroke je tasca vzela, jst grem pa lezat, ne smem brat, gledat TVja, bit za racunalnikom...kaj naj pa pol pocnem?
Tko da nas dopust je pa tud vprasanje zdaj, morali bi it v soboto, zdaj bomo pa vidli, kako se bom jst pocutile...mah...user posted image

Never argue with an idiot. They drag you down to their level and beat you with experiences.

Neposredna povezava do sporočila: 2173
22.7.2010 9:16:33   
benika
Ajoj Ninocka user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu tažana)
Neposredna povezava do sporočila: 2174
   [Brisano sporočilo]
22.7.2010 11:55:25   
Brisani uporabnik

(odgovor članu benika)
  Neposredna povezava do sporočila: 2175
Stran:   <<   < Prejšnja stran  85 86 [87] 88 89   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  85 86 [87] 88 89   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kako disciplinirati otroke, mlajše od treh...
Postavljanje meja, spodbujanje želenega vedenja in odvračanje od nezaželenega se lahko začne že, ko je vaš otrok še doje...
Prehlad, gripa ali angina?
Smrkav nosek, pordele oči, kašelj, kihanje, razbolelo grlo in splošno slabo počutje – vam je znano? Kako prepoznati, ali...

Partner/ica in nosečnost
пеперутка16

Ali vaš/a partner/ica ve, v katerem tednu ste noseči?

Da. (60%)

Ne, vedno pozabi. (20%)

Ne, ne zanima ga/jo. (20%)

Število vseh glasov: 10

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!