Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati? Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.
Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.
Mislim, da je največji problem pri vsem skupaj salmonela, zato tudi odsvetujejo surova jajca v vsaki obliki. Torej šamšnita (stepen beljak) - ne! Ostale pa sem jaz jedla vsake toliko, ampak sem res pazila, da so bile sveže, enako sladoled. Med nosečnostjo sem bila še bolj pazljiva kot med dojenjem. Če pa sama delaš kakšno skutno torto ali podobno, pa raje uporabi kupljeno pastzerizirano kot pa kakšno domačo, ker je spet večja verjetnost kakšne okužbe.
Najvecji problem je res salmonela, a vejetno se kaksne bakterije, ker je pac vse surovo. Sveze jajce so tudi v kremsnitah (jaz jih za doma narejene kremsnite sicer segrejem, ne pa prevrejem), isto je v skutni torti. Pa razne smetane. Kaj pa vem. Jaz sem pazila med nosecnostjo in med dojenjem, zdaj pa vidim, da ene mamice brez razmisljanja jejo vse, tudi tiramisu, sveze sircke,... Pa spet ne vem, ali jaz pretiravam, ali so druge prevec brezskrbne?!