|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2] 3   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Delitev stroskov
28.9.2009 9:29:13   
miapia
Ko tole berem, me je kar malo groza, ker ne vem, ali sva midva z možem čudna ali so pa vsi ostali. "Neuradno" sva poročena 8 let, "uradno" pa dobro leto. Nikoli se nisva pregovarjala, tole je moje, to tvoje, ti imaš toliko itd. Po določenih njegovih finančnih težavah je prepustil meni vodeneje finančnih zadev v družini. Po domače, ko dobiva plači, združim obe in iz tega črpava vse potrebno. Za vse večje nakupe se odločava sama in večino večjih nakupov opraviva skupaj. Je pa čisto vseeno, kdo da katero kartico.
To je zame ena izmed osnov parterske zveze. Zato verjetno glede tega tudi nimava težav in se mi zdi skrajno nefer, da se kateremu koli karkoli meče naprej. Bistvo parternstva z eno kratko besedo je: SKUPAJ.

_____________________________

Tri stvari so nam ostale iz raja: zvezde, cvetlice in otroci. (Dante Alighieri)

(odgovor članu Green to Grow)
Neposredna povezava do sporočila: 26
   RE: Delitev stroskov
28.9.2009 9:35:39   
madela
Ojoj...si ne predstavljam,da bi si midva delila denar,ker sem takoj na cesti. Pri nama je tako,da sem jaz nezaposlena(niti ne iščem),kljub temu pa jaz vodim "računovodstvo",saj se mojemu ne ljubi s tem ukvarjat.
Sem pooblaščena na njegovih računih in tako nakupujem vse od hrane do drugih stvari za gospodinjstvo in vse za otroke,pa tudi za sebe,včasih pa še kaj za njegove potrebe ostane user posted image
Moj me včasih heca,da svoje plače že več let ni videl user posted image  

(odgovor članu Crystall)
Neposredna povezava do sporočila: 27
   RE: Delitev stroskov
28.9.2009 9:35:58   
Pat74
Pri nas je denar skupen - mož plača položnice zato, ker plačujeva prek njegove spletne banke, tudi v trgovino gre in plača, sploh tavelike nakupe. Jest skrbim bolj za vsakodnevne nakupe - sadje, zelenjava, kruh in mleko in obleko in obutev za vse - če meni zmanjka denarja, mi da on in vedno pravi, naj samo povem, ker denar je itak skupen. Ko sem bila brezposelna in brez dohodkov, je vedno ob plači dvignil določeno vsoto, da sem razpolagala z njo, nikoli ni bilo očitkov, da sem preveč zapravljiva - saj tudi tudi nisemuser posted image - ampak mi je večkrat dal denar, ki je bil namenjen izključno zame in moje potrebe, ker ve, da smo ženske tiste, ki doma vogale podpiramo.

Mi je pa res žalostno to, da moraš vse delit na pol, ker ne vem, če je pri gospodinjskih opravilih tvoj tudi tako natančen in dosleden, zato se strinjam s predhodnicami, da izstaviš račun za likanje, pospravljanje... mogoče se ga bo pa kaj prijelo, oz. bo zaštekal, da družine tako ne funkcionirajo.

(odgovor članu Crystall)
Neposredna povezava do sporočila: 28
   RE: Delitev stroskov
28.9.2009 9:41:05   
christiana21
Tudi jaz in mož imava skupen fond, že od nekdaj. Dava skupaj denar, skupaj hodiva po nakupih, skupaj se odločava kaj bova kupila in kaj ne.
Npr. ko sem jaz dobila cca 5000 eur po materini smrti, sem za ta denar kupila stvari, ki so bile potrebne in, ki jih nisva imela, ter poravnala položnice (hladilnik, štedilnik, stvari za hčerko, voziček, tankala avto,...), ko pa je imel on, jaz pa ne, je pa dal denar on, včasih je kupil celo kaj meniuser posted image , sebi kupuje stvari redko.
Če si jaz nekaj močno želim, kupi, pa naj so to slaščice, majica, hlače (ampak zaželim si redko),...raje je on slečen in lačen, kot pa da jaz in hčerka ostaneva brez tisto minimalno luksuza kolikor si ga pač lahko privoščimo.

_____________________________

Čez petdeset let ne bo več pomembno, kakšen avto ste vozili, v kakšni hiši ste živeli, koliko ste imeli na bančnem računu in kako ste se oblačili. A svet bo morda za odtenek boljši, ker ste bili pomembni v življenju nekega otroka.

(odgovor članu Pat74)
Neposredna povezava do sporočila: 29
   RE: Delitev stroskov
28.9.2009 10:01:37   
5ra_28
A kaj ni isto, da žena recimo plačuje v trgovini čez mesec npr. 3oo v trgovini za hrano on pa za 300 eur plača stroške položnic, bencina, ali pa da vsak dasta pol za trgovino in pol za položnice!! ??? Pa to je enako po znesku! To je isto, sam, da se NE DELI, ker SKUPAJ ŽIVITA, SPITA, UPORABLJATA ISTI WC.. Pa ne vem no. Dejstvo je, de večina moških res ne ve, koliko se zapravi v trgovini čez mesec. Moj ve:) Ker imava mesečni fond za mesec za trgovino, in se ve, kako se prazni in kdaj ga zmanjkuje. Da pa jaz plačam položnico za avto, on pa za podoben znesek tanka, pa je ja boljše, kot pa da bi vsak pol pol vsakega!

Pri tvojem problemu, pa naj res on kupuje hrano, pa bo videl, koliko znese. Pa da en zasluži več kot drugi in zato več prispeva, pa je nekako logično. Kaj pa si bo, kupoval za sebe, potem pa njej rekel, zakaj si ona nič ne??user posted image

_____________________________

Končno smo trije:)

(odgovor članu christiana21)
Neposredna povezava do sporočila: 30
   RE: Delitev stroskov
28.9.2009 10:10:06   
Arwenko
Midva sicer nimava skupnega računa, ampak dejansko pa je ves denar najin...kar pomeni, da pač tisti, ki ima, enkrat jaz, drugič on, enako velja za položnice, tankanje avtomobilov, itd. Meni je čisto nesmiselno, da bisi stvari delil na pol, v končni fazi je vseeno če en plača trgovino, drugi pa pač tanka avto, ko tistemu, ki ima manjšo plačo zmanjka, gre pač vse iz ta drugega računa, saj drugače ne more bit.

Kaj pa v tvojem primeru nardit. Hmmm...težko rečt, ker tvojega ne poznamo, mogoče res to, da začni ti njega pošiljat v trgovino, pa po nakupe za otroka...mislim da če ima kaj pameti v glavi, bo hitro skapiral, da tako ne gre.

(odgovor članu 5ra_28)
Neposredna povezava do sporočila: 31
   RE: Delitev stroskov
28.9.2009 10:26:00   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: juniorka

Pozdravljene!
Mene pa zanima, kako si delite stroske v druzini. Moj je namrec zacel vse stroske-poloznice delit na pol. Naj omenim, da zasluzi moja placa krat 2,5 priblizno. Vzrok je pa ta, da meni, da prevec zapravim vsak mesec, ampak ne vidi, da vecino hrane kupim jaz, pa cunje za malega... Mnenja prosim, ker tako mi bo ostalo samo tricetrt place user posted image


Dobra fora, "deli in vladaj". Faca ded!

(odgovor članu juniorka)
  Neposredna povezava do sporočila: 32
   RE: Delitev stroskov
28.9.2009 10:32:20   
Anonimen
Midva tut nimava skupnega računa ... jaz dobim svoj priliv, moj pa dobi približno 2,5x več in vsak po svoje zapravljava ... on svoje položnice, pa za avto, kredit, tavelike šopinge hrane in praškov in tega .. jaz pa svoj GSM in zavarovanje, pa svežo harano za sproti in kako cotico in igračko za tamalo, pa včasih še kako malenkost  zame in za mojga. Pa ponavadi meni prej zmanjka ko mojemu in mi pač neko vsoto nakaže, da nisem brez ... ker gre to da sem brez bol njemu na živce kot pa meni user posted image .

(odgovor članu Arwenko)
  Neposredna povezava do sporočila: 33
   RE: Delitev stroskov
28.9.2009 12:24:24   
juniorka
Hvala punce za vse komentarje, sem samo dobila potrditev, da ni glih tako pr nas, kot bi moralo bit. Sem tudi sama predlagala, da ok, ni problema, dam denar, ampak naj odpre skupen varcevalni racun, ne pa da bo on vse na svoje ime varceval, pol pa v kak biznis vlozil in bo slo vse k user posted image . to pa se ne strinja...
Glede cen.. sicer stvari niso tako drage in to ga zamoti, ker ne vidi, koliko se pa na mesec porabi. Meso je poceni naprimer, samo ce ga pa vsak dan hoces met na mizi, pa kr znese. Saj vceraj je videl, sem pred 1 tednom nabavla sok za malega in sem mu omenla, da sem zadnji tetrapak odprla, se je kar zacudil ( ja, ce pa ga on tudi redno uziva). Tako da bomo vidli..
rija- ce grem vse na pol delit, bi bla v minusu, pa hvalabogu nimam dovoljenega limita, drugace bi se odlocila za ta princip...
Je pa pol res vprasanje, zakaj smo druzina ja, ker hoce met svoje denarne zadeve... Mam smolo, ker ni nikoli zivel z nobeno zensko, je imel samo cimre in hoce furat isti lajf naprej, pojma druzina pa ne razume najbolje. Bi razumela, ce bi denar razmetavala, pa se k frizerju ne grem vec kot 1x letno.
Najbolj hudo mi je, ker meni denar ne pomeni nevemkaj, pac mors ga zasluzit, da lahko kolikortoliko udobno zivis, njemu je pa najpomembnejsa stvar na svetu.
Bomo vidli, kaj se bo iz tega izcimilo, zdaj se moram osredotocit na prihajajocega novega clana, ki ga pricakujemo cez 5 tednov... za katerega sem vse stvari jaz nabavla mimogrede, on pa mi samo, zakaj pa mors to kremi in ne te, ki je pol cenej..user posted image Zmesnjava totalna, ki me psihicno ful utruja.
Bom koncala z jamranjem, sem si sama izbrala, takega pa imam.
Hvala punce se enkrat za vse komentarje.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 34
   RE: Delitev stroskov
28.9.2009 13:13:32   
Nika v službi
IZVIRNO SPOROČILO: mika

IZVIRNO SPOROČILO: rija

potem pa delita čisto vse stroške, ki jih pač plačata z denarjem....pa mimo so mi te: zaračunaj mu likanjeuser posted image

ja, pol si bo pa on zmisli, da bo njej zaračunal to, da onese smeti, da zamenja žarnico,....in ali je potem še sploh smisel, da sta ta dva skupajuser posted image



jAZ se to vprašam vsakič, ko preberem o striktnem deljenju stroškov.
V čem je smisel potem....men sedaj grozi da bom ostala brez službe...a v tem, času ko ne bom zaposlena, si naj denar sposojam od moža ali kako? In ko dobim spet službo, mu naj vračamuser posted image .
Pri nama je vse skupno. Poveva si kdaj bova plačala s katero kartico, tako da imava pregled nad financami in ne zato, da bi mu rekla, da sem jaz zadnja plačala nakup v trgovini in da je drugič on na vrsti.

Se mi zdijo ene prav boge poleg svojih mož.



Se podpišem. Tudi jaz težko razumem zakone, kjer je vse moja ali tvoje, nič pa najino. Za ckrnit.

_____________________________

..... Poljubi me nežno, ko drugi hitijo, povabi me v mesto, ko drugi že spijo.... Napravi to zmeraj, ne bodi kot drugi, ljubezen ni reka, ki teče po strugi.....
F. Lainšček

(odgovor članu mika)
Neposredna povezava do sporočila: 35
   RE: Delitev stroskov
28.9.2009 14:00:51   
kalbo
IZVIRNO SPOROČILO: Kerensa*

IZVIRNO SPOROČILO: juniorka
kako si delite stroske v druzini.

Za čisto vse stvari je denar skupen. Kadar se za kaj potrebuje, se vzame s "kupčka" oz. da tisti, ki v tistem trenutku ima. To, kdo je tisti denar prinesel domov, je popolnoma nepotreben podatek.


Tko nekako sem si sam vedno predstavljal zakon oziroma partnerstvo. Ne štekam delitev na pol.

(odgovor članu Kerensa*)
Neposredna povezava do sporočila: 36
   RE: Delitev stroskov
28.9.2009 14:16:23   
Anonimen

IZVIRNO SPOROČILO: metulj333

mi2 z mojim sva oba pooblascena za racun drugega; jz tako vecje nakupe opravljam z njegovo kartico (in vednostjo, dobi takoj SMS od banke user posted image ), on moje prakticno ne uporablja (ker prakticno nicesar ne kupuje user posted image ). za placilo racunov se dogovoriva, kaj je optimalno. za varcevanje imava poseben racun, kamor nakazujeva glede na zmoznosti (vsak mozen visek) in imava do njega oba dostop.
na "svoj" denar sploh ne gledam, kot svoj in to pricakujem tud od njega. menda sva podpisala, da je vse to "najino"...

ko sva zacela zivet skupaj, je reku: evo, dam ti najvec, kar lahko in s tem ti dokazujem, da ti zaupam - in izvlece bancno kartico in mi jo da. user posted image  clovk bi pomislu, da mi bo dal svoje srce... user posted image  (eh, pozabi romantiko...)

men je to totalno mimo, da se gre tako preracunavanje. jz bi ga kr res posiljala s spiskom v trgovino kak mesec; bi si prisparala zivce, cas in dnar user posted image



enako. Vse je najino. In večino nabaljava skupaj. Kar pa sproti pa itak za vsak cent ve, da sem ga porabila. In obratno. HB noben od naju ne zapravlja...če pa en partner res ne zna z denarje, je pa res kriza. Mah....zbirajta račune pa poglejta, kaj koliko stane...edino tako mu lahko pokažeš, da tudi šnicli niso zastonj.

(odgovor članu Brisani uporabnik)
  Neposredna povezava do sporočila: 37
   RE: Delitev stroskov
28.9.2009 14:17:33   
Green to Grow
IZVIRNO SPOROČILO: juniorka

Mam smolo, ker ni nikoli zivel z nobeno zensko, je imel samo cimre in hoce furat isti lajf naprej, pojma druzina pa ne razume najbolje.


To pa ni nujno smola. Na tebi je, da ga 'zdresiraš', pa čimprej začni, in z lepega. Ženska lahko ima vse, kar hoče, samo pravi pristop je treba ubrat user posted image .

(odgovor članu juniorka)
Neposredna povezava do sporočila: 38
   RE: Delitev stroskov
28.9.2009 14:28:48   
ronja
Najbolj hudo mi je, ker meni denar ne pomeni nevemkaj, pac mors ga zasluzit, da lahko kolikortoliko udobno zivis, njemu je pa najpomembnejsa stvar na svetu.

Tole je srž problema. Če je obema denar bolj postranskega pomena (kot tebi: pač moraš zaslužit, da dostojno živiš, to je pa tudi vse), potem je čisto vseeno, ali imata skupni račun ali ne (midva ga nimava, ker se nama tako bolj splača kot pa nov račun odpirat). Če si ne mečeta svojih želja in hobijev naprej in ni nihče preveč zapravljiv ali od česa odvisen, potem je vseeno, kdo kupuje kaj in kdaj. če so velika razhajanja, je pa tako kot pri vsakem drugem večjem nestrinjanju - treba se je usest in zmenit.

ker otroku boš verjetno kdaj hotela kupit tudi kaj "malo boljšega", ne vedno najcenejše - sploh, če boš videla, da se pozna razlika v kvaliteti... Ne rečem, da mora otrok nosit firme, ne rečem, da mora jest samo bio sadje, ne rečem, da mora met hello kitty torbico... sploh ne! Samo VČASIH pa mu vseeno želiš kupit nekaj, kar si recimo ful želi in je dražje, včasih je pa poceni klump, pa zato nočeš kupit...

ma pa verjetno vsak kakšno foro: meni bi bilo nezamisljivo živet tako, kakšni drugi pa nezamisljivo živet s fantom, ki ve o "moški opravilih" manj ko jaz (no, zdaj me počasi že prehiteva, na začetku pa absolutno...)

(odgovor članu juniorka)
Neposredna povezava do sporočila: 39
   RE: Delitev stroskov
28.9.2009 14:33:17   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: ronja

... ki ve o "moški opravilih" manj ko jaz (no, zdaj me počasi že prehiteva, na začetku pa absolutno...)



Te preseneti, pa sam zamenja žarnico?

(odgovor članu ronja)
  Neposredna povezava do sporočila: 40
   RE: Delitev stroskov
28.9.2009 14:39:09   
Aja1
Meni je tudi to malo čudno. user posted image  Da bi šlo vse na pol? user posted image

Pri nama je vse najino. Vsak ima par trajnikov, jaz hodim dnevno v trgovino, kakšne večje nakupe plača tudi on. Kar ostane na koncu meseca pa gre na skupni varčevalni račun. user posted image

_____________________________




(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 41
   RE: Delitev stroskov
28.9.2009 14:46:01   
Anonimen
Pri nas se držimo načela "tuje hočemo, svojega ne damo". Ko` pijan plota!

(odgovor članu Aja1)
  Neposredna povezava do sporočila: 42
   RE: Delitev stroskov
28.9.2009 14:51:30   
kristinaj
jaz imam vse položnice na trajniku, ko mož dobi plačo mi pa da denar, sedaj ko bo vrtec za plačat pa še ne vem kako bomo to podelili....

tvojemu predlagej, da naj nekaj časa vse on plačuje, da vidi, koliko kaj stane.....

_____________________________

polona 5.4.2007, 55 cm 3900 g
vili 19.10.2008, 57 cm, 3910 g

bila bi neustavljiva, če bi lahko začela....

(odgovor članu juniorka)
Neposredna povezava do sporočila: 43
   RE: Delitev stroskov
28.9.2009 17:29:42   
miapia


IZVIRNO SPOROČILO: juniorka

Mam smolo, ker ni nikoli zivel z nobeno zensko, je imel samo cimre in hoce furat isti lajf naprej, pojma druzina pa ne razume najbolje.


Ne vem, koliko si stara in kakšne želje imaš, ampak živeti s takim partnerjem, ki sploh ne ve, kaj pomeni življenjski sopotnik, jaz dolgo ne bi bila. Sploh pa ne bi dresirala svojega partnerja pri taki stvari, kot je denar, kajti tukaj je mišljenje "to je moje, tisto je tvoje" odveč in predvsem primitivno. Naj gre pa nazaj s cimri živet in si naj sam plačuje svojo kavo.
Nimaš pa ti smole, ker očitno veš, kaj so vrednote. Smolo ima on, ker ne ve ravno, zakaj živi in zakaj je sploh v partnerstvu.

_____________________________

Tri stvari so nam ostale iz raja: zvezde, cvetlice in otroci. (Dante Alighieri)

(odgovor članu Green to Grow)
Neposredna povezava do sporočila: 44
   RE: Delitev stroskov
28.9.2009 17:33:55   
FLASK_A
IZVIRNO SPOROČILO: juniorka

Pozdravljene!
Mene pa zanima, kako si delite stroske v druzini. Moj je namrec zacel vse stroske-poloznice delit na pol. Naj omenim, da zasluzi moja placa krat 2,5 priblizno. Vzrok je pa ta, da meni, da prevec zapravim vsak mesec, ampak ne vidi, da vecino hrane kupim jaz, pa cunje za malega... Mnenja prosim, ker tako mi bo ostalo samo tricetrt place user posted image


o, šituser posted image

Pri naju pogovorov o stroških ni. Vse stroške razporediva kot se nama zdi in se še nisva kregala zaradi denarja. Zato mi je tole polovičenje stroškov čisto tuje...


_____________________________

Si doma? Doma si. http://www.facebook.com/doma.si.vesna

(odgovor članu juniorka)
Neposredna povezava do sporočila: 45
   RE: Delitev stroskov
28.9.2009 18:52:49   
Anonimen
Bomo vidli, kaj se bo iz tega izcimilo, zdaj se moram osredotocit na prihajajocega novega clana, ki ga pricakujemo cez 5 tednov... za katerega sem vse stvari jaz nabavla mimogrede, on pa mi samo, zakaj pa mors to kremi in ne te, ki je pol cenej..user posted image


Komot "pozabis" kaksno stvar nabavit. Tudi po porodu ni ravno pravi cas za letanje po trgovinah...prepusti mu sparanje pri vsaki kremi.

Ceprav naj bi bil denar najlazja stvar za zmenit se, ni vedno tako...

(odgovor članu juniorka)
  Neposredna povezava do sporočila: 46
   RE: Delitev stroskov
28.9.2009 21:41:09   
Rožica I
IZVIRNO SPOROČILO: juniorka

Pozdravljene!
Mene pa zanima, kako si delite stroske v druzini. Moj je namrec zacel vse stroske-poloznice delit na pol. Naj omenim, da zasluzi moja placa krat 2,5 priblizno. Vzrok je pa ta, da meni, da prevec zapravim vsak mesec, ampak ne vidi, da vecino hrane kupim jaz, pa cunje za malega... Mnenja prosim, ker tako mi bo ostalo samo tricetrt place user posted image

------------------
A ti to resno? user posted image  Oz. a vidva to resno? user posted image user posted image

Ma, po moje, gliha skup štriha. Ker če ti pizdiš nanj, da ti bo ostalo samo 3/4 plače, on pa itak hoče vse stroške na pol- potem
sta itak prava dva za skupaj user posted image .


_____________________________

ROŽICA

(odgovor članu juniorka)
Neposredna povezava do sporočila: 47
   RE: Delitev stroskov
28.9.2009 22:50:02   
GB

IZVIRNO SPOROČILO: Rožica I

IZVIRNO SPOROČILO: juniorka

Pozdravljene!
Mene pa zanima, kako si delite stroske v druzini. Moj je namrec zacel vse stroske-poloznice delit na pol. Naj omenim, da zasluzi moja placa krat 2,5 priblizno. Vzrok je pa ta, da meni, da prevec zapravim vsak mesec, ampak ne vidi, da vecino hrane kupim jaz, pa cunje za malega... Mnenja prosim, ker tako mi bo ostalo samo tricetrt place user posted image

------------------
A ti to resno? user posted image  Oz. a vidva to resno? user posted image user posted image

Ma, po moje, gliha skup štriha. Ker če ti pizdiš nanj, da ti bo ostalo samo 3/4 plače, on pa itak hoče vse stroške na pol- potem
sta itak prava dva za skupaj user posted image .


user posted image WTF , mislim Rozica1 si ji pa res dobr nasvet dala no. Ce nimas kej pametnega za napisat , potem raje ne .

Juniorka upam,da cimpre in cimbolje to prebrodita in najdeta resitev,ki bo za oba dobra . Probaj se osredotociti na malega skrata , ki ga imas doma in na malo "crnolaso lepotico " ki se vam kmalu pridruzi user posted image user posted image

_____________________________

Sveti Angel varuh moj,Bodi vedno Ti z menoj, noc in dan mi stoj ob strani vsega hudega me brani . Prav prisrcno prosim Te, varuj me in vodi me

(odgovor članu Rožica I)
Neposredna povezava do sporočila: 48
   RE: Delitev stroskov
29.9.2009 5:55:04   
Rožica I
IZVIRNO SPOROČILO: GB
user posted image WTF , mislim Rozica1 si ji pa res dobr nasvet dala no. Ce nimas kej pametnega za napisat , potem raje ne .

-------------------
Ja, sorry GB, v bodoče bom najprej poslala tebi post, da ga pregledaš in odobriš, če sploh lahko gre dalje. user posted image

Koneckoncev pa ne bi bilo slabo, če bi se svojih nasvetov najprej držala sama user posted image .

_____________________________

ROŽICA

(odgovor članu GB)
Neposredna povezava do sporočila: 49
   RE: Delitev stroskov
29.9.2009 11:26:58   
GB

IZVIRNO SPOROČILO: Rožica I

IZVIRNO SPOROČILO: GB
user posted image WTF , mislim Rozica1 si ji pa res dobr nasvet dala no. Ce nimas kej pametnega za napisat , potem raje ne .

-------------------
Ja, sorry GB, v bodoče bom najprej poslala tebi post, da ga pregledaš in odobriš, če sploh lahko gre dalje. user posted image

Koneckoncev pa ne bi bilo slabo, če bi se svojih nasvetov najprej držala sama user posted image .


ok zmenjeno user posted image

_____________________________

Sveti Angel varuh moj,Bodi vedno Ti z menoj, noc in dan mi stoj ob strani vsega hudega me brani . Prav prisrcno prosim Te, varuj me in vodi me

(odgovor članu Rožica I)
Neposredna povezava do sporočila: 50
Stran:   <<   < Prejšnja stran  1 [2] 3   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2] 3   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:





Vaginalne okužbe je treba zdraviti
Najpogosteje vaginalne okužbe povzročajo glivice. Če okužb ne zdravimo, imajo lahko negativne posledice na plodnost in n...
Nosečniška zgodba: Zakomplicirano do konca
Po perfektni nuhalni svetlini se odločim, da grem še na zadnjo vožnjo z motorjem. Končala se je veliko prej, kot sem nač...
V naročju je otrok večinoma v nepravilnem ...
Ali veš, da večina staršev zelo pogosto nosi otroka v naročju v nepravilnem položaju? Ali veš, da je lahko ta zelo škodl...
5 glavnih nalog vsake družine
Katere so tiste glavne naloge, ki jih mora opraviti zdrava družina? Pa ni važno, ali gre za tradicionalno družino, samoh...
TOP ponudba počitnic za družine
Kam se boste odpravili letos poleti? Za vas smo zbrali nekaj TOP predlogov, kako ustvariti nepozabne spomine.




Gosta hrana.
пеперутка16

Kdaj ste pričele z uvajanjem goste hrane?