Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2025
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Natisni

Čeprav že imam eno bebiko, mi je bilo tako hudo, ko so me poslali na čiščenje. In sem še nekej dni čakala, če so se slučajno zmotili...danes je že 27.dan odkar moje pikice ni več pri meni...
, le upati in zaupati mormo. Sama bom počakala na prvo menstruacijo po abraziji, potem pa v akcijo...
, ko se srečava na pregledu po abr....pol pa ne vem. Zaenkrat se sploh še nisem naročila za pregled, ne vem kaj čakam...najbrž da bom spet
. Ga pa trenutno nekej kronam in hodim na bazen, čeprav najbrž še ne bi smela.Na forumu sem brala, da 3 tedne odsvetujejo kopanje...šla sem pa tole čekirat zato, ker sem prišla iz bazena z nekimi čudnimi občutki tam spodaj. Ko da bi me hotlo nekej polahko bolet. Prav zoprno, ko ne mine 3 dni skup...
Tudi jaz sem bila z vama med aprilčicami 2010. Najbolše da se prestavimo na temo v pričakovanju ++++, ker so tam res ful v redu punce in bomo skupaj čakale na naše pluske
od jutri mam bolniško, mi jo je G napisala.