|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  22 23 [24] 25 26   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Oktobrčki 2006-6
16.11.2009 9:17:15   
piskot
morgen.

sem cist hepi. ana je spala brez dojenja in bujenja do 3h. aleluja. se lahko upam user posted image

Martin se je odlocil za petek trinajstega, Ana pa za Valentinovo.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 576
16.11.2009 9:49:55   
Lu
remy meni je bil monte carlo tudi zelo všeč. Predvsem pa to kako čisto mesto je tole. a neuser posted image

Maja 21.02.2005 ribica
Tian 03.10.2006 tehtnica
Maša 21.1.2011 vodnarka

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 577
16.11.2009 13:14:14   
piskot
pikapolona kje ste dobili liliputput?

(odgovor članu Lu)
Neposredna povezava do sporočila: 578
16.11.2009 14:25:39   
pikapolona2
IZVIRNO SPOROČILO: piskot

pikapolona kje ste dobili liliputput?

frrr mi je posnela.......ampak mi smo spet nazaj pri telebajsihuser posted image ....in še to samo une o snegu (ki so bajdevej švedski) in pa une o božiču gleda. joj kolk se veseli snega...upam da kmalu zapade!

(odgovor članu piskot)
Neposredna povezava do sporočila: 579
16.11.2009 20:31:16   
piskot
altatija so nas obvestili da je na pokljuki ze ful snega. mi gremo v nedeljo gor. upam da bo vreme.

pikapolona a prav v svedscini so?

(odgovor članu pikapolona2)
Neposredna povezava do sporočila: 580
16.11.2009 20:35:22   
piskot
aja, drugace pa ne vem na koga sem bolj jezna, nase al na dohtarje. danes smo imeli kontrolo pri alergologu. menda je prerastel macke in pse. zdaj smo pri prsicah. ampak macka se vedno ne smemo imet user posted image , vsaj se nekaj let ne. ma ne vem, s fantom je itak vse okej. nima vec izpuscajev, z macki se pa se vedno srecuje pri babici.

sestra nam je potem dala en list z nasveti, kjer na primer pise da moramo kupit vorverk sesalec, pa posteljnino od odeje ... me prav zanima kok jim placajo. banda. ampak dohtarca je rekla, da ni panike, da bo to tud prerastel, samo mal naj popazimo, pa peremo posteljnino na 60.

pa itak ko jih sljivi. banda.

no sam so bli pa ful prijazni, pa ful hitro smo bili na vrsti, pa ful imajo lepo gor na jesenicah.

(odgovor članu piskot)
Neposredna povezava do sporočila: 581
16.11.2009 22:21:50   
borovnicka
ojla!

se oglašam po dolgem času. preživeli smo ene čudne tedne. namesto jesenskih počitnic sem obležala z virozo, mož je padel z balkona in si na srečo poškodoval samo nogo, tako da je bil en teden na berglah. tako sem namesto počivanja skrbela za tri. a saj sem preživela!

mali T je glavni razbojnik v vrtcuuser posted image , veliki pa priden, a je danes obležal doma z vročino. drugače smo pa veliko zunaj, se vozimo s kolesi, igramo spomin in črnega petra ter enko in komaj čakamo okrašena mesta.

lep večer in pozdrav vsem

nagajivčka TT

(odgovor članu piskot)
Neposredna povezava do sporočila: 582
   [Brisano sporočilo]
16.11.2009 22:30:54   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu borovnicka)
  Neposredna povezava do sporočila: 583
16.11.2009 23:48:18   
frrrr
muki - kaj rekla zdravnica za Ivine noge? naš mali zadnjih 14 dni zvečer jamra, da ga noge srbijo. mi je šele dans kapnilo, da ga mogoče srbijo od suhega zraka (kurilna sezona), al pa samo rnarobe pove in ga mogoče bolijo. sred noči se zbudi in to pribije user posted image morm ga zaslišat al boli al srbi.

piškot - neki je blo to noč, ker naša frajlica tut spala od 20ih do 1ih, pa pol do 5ih. zjutraj sem jo pa ob 9ih vrgla iz postelje user posted image

sneg... men se ga je prejšnji teden tolk zaluštalo. sem vozičkala po sončku in je samo še belina manjkala, pa bi blo perfect user posted image

sivkamivka - js sm si un tvoj sestavek kr spravla, ker mi je tolk dobr napisano. sem mogla ene 4 pravila prebrat, da sem dojela user posted image

borovnicka - vi ste pa tapravi ekstremisti kr čez balkon skačete. me veseli, da je vse ok. zdaj pa lepo zimo, polno zdravja!

@lina - kako norice, fejst srbijo? spite al se praskate?

pikapolona - mi imamo tut te snežene bajske v šveščini user posted image men so prav všeč, razumet jih pa itaq ne rabiš kaj preveč user posted image

Remy - za takšne čevlje bi mogli pa men še zavarovalnino plačat user posted image

prejšnji teden me je klicala ena tetka iz inšituta za varovanje zdravja. sem v porodnišnici prvi del ankete izpolnila, zdaj pa jo ponavljajo pr enem mesecu, pa pr treh, šestih... pa ne vem mogoče še kdaj, se ne spomnem. vglavnem ženska me je spraševala kolikokrat dnevno dojim, kolikokrat ponoči, koliko časa preteče med podoji, koliko časa dojim... matr, da nism vedela nič. pr Jaši sem imela vse naštudirano, zdaj gre pa kr tk mimo mene. in res je piškot, porodniška bo kmau mim user posted image v prvo je blo več časa za uživanje, zdaj pa bo tik tak konc luštnega user posted image

drgač smo pa fajn. ne vem al Brina pridna tolk, al sem samo vsega hudega že navajena user posted image
pr vozičkanju je podobna svojemu bratu - ne veljajo počasni sprehodi. če ne spi, jo je treba nekam peljat peljat, da gospodična zapre učke, pol se pa lahk igram z njenim bratcem na igrišču, ona pa drnjoha v vozeku.
pr spanju je pa kontra bratcu. on je okrog 20ih spal in spal do 1ih, ko sem šla js spat. pol je blo pa joškanje na uro do jutra user posted image no, sej ne skoz tk, je bil tut priden kdaj user posted image no, Brina pa sračka do 24ih, 1ih... pol pa pridno spi in papca na 4 urce. mati naspana user posted image

trmarjenje našega 3letnika se je umirilo. al je obupal, al pa je faza mim user posted image no, pr trmarjenju ga z možem znava obrnit. imamo pa en drug problem... tu mi pa dvigne vse kocine user posted image tega se pa ne znam lotit. ima katera kakšen predlog? problem je ta: recimo treba se je obut ali oblečt. fant se naredi gumijastega, pa smeje se kot počen groš zraven. js ga ponavadi objamem, a ne pomaga kaj dost. je tolk gumijast, da zleze iz objema ali naročja. ne vem al bi se smejala al jokala. na srečo ni dnevno na sporedu. je pa ponavadi kadar je že fajn zaspan.
prejšnjič se je neki spet gumiral po moževem naročju, pa zraven neki blebetal. pa mu mož, da naj neha tako otročje govorit, ker ga ni ne razume. mu mali pribije js sm otrok in zato lahko otročje govorim user posted image

dans bil mali na telovadbi. imajo sistem, da lahko vse zamujene vadbe nadomestiš v drugih terminih. mi smo 3 srede do sedaj izpustili in eno sta z možem zadelala prejšnji teden, eno pa danes, eno imamo še v dobrem. mali prav pridno telovadi. prav fajn je v teh zimskih časih telovadba, ker je zunaj tolk hitr temno.
sem mu adidaske oprala za na telovadbo in pri tem ugotovila, da ima na obeh adidaskah spredaj skoraj prste zunaj user posted image grozna mati kaj, da je otrok še 10 dni nazaj skakal po igrišču s takimi adidaskami. s poganjalcem se da hitr luknje naredit, kaj čmo user posted image

ah, dost sm se razpisala... brale itaq ne boste user posted image
nočko

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 584
17.11.2009 7:43:35   
Anonimen
dobro jutro, oziroma bolj mirno jutro,

uživam v prestižu kave in RRuser posted image .

T. je oči peljal v vrtec, O še spi.

Frrr - sem vse prebrala nič bat. kakšne dogodivščine ! meni gre čas tudi tako hitro, pa pri drugem je vse tako enostavno, dobimo že malo trdo kožo in smo vsega navajeni.

Altati kako je potem pri tretjem ? Mora bit pa ekspresno vse skupaj, pa še bolj uživaško.

< Sporočilo je popravil *Lina* -- 17.11.2009 7:45:42 >

(odgovor članu frrrr)
  Neposredna povezava do sporočila: 585
17.11.2009 7:59:35   
pikapolona2
frrr...sej tele telebajske si mi tud ti posnelauser posted image user posted image user posted image ...meni je pa hecn atale švedščina....me zadnjič brina sprašuje če bomo mi tud delali "šneubau" pa jaz pojma nisem imela.....kaj bi to bilo.....zvečer pa ko gleda zopet telebajske mi užge....snežene krogleuser posted image . Pa une pesmice tako hecno poje....slovensko švedščinouser posted image

borovnička......itak so otroci naspidirani...če pa mami telovadka...ati pa akrobat po balkonuuser posted image ....pozdravite se.

sivkmivka.....prav nič ne gnezdim...še pospravljat se mi ne da! Moj mož mi je prejšnji teden zveče reku...kaj imaš juttri u planu...jaz rečem nič posebnega....polpa on meni...dej pol pa mal stanovanje pospraviuser posted image  očitno je že tako v razsulu da mi je mogu povedat. Čeprav jaz sem ga hitro nazaj...da če ga kaj zelo moti...lahko tudi on pospravi. Jaz imam glih tako službo.-.....čeprav delam od doma......itak je fajn k lahko skuham vmes...sam generalk pa nimam časa niti energije vmes delat!

Vsi ostali pa lep dan...grem jaz en sir barvat iz kartona.......bo v januarskem zmajčku.

uživajte

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 586
17.11.2009 8:10:16   
altati
IZVIRNO SPOROČILO: *Lina*

Altati kako je potem pri tretjem ? Mora bit pa ekspresno vse skupaj, pa še bolj uživaško.

Res je, tretji je čista uživancija, res popoln užitek brez skrbi in res ekspresno hitro gre.....saj pravim, da jaz teh problemov, ki jih ve naštevate (trma itd...) sploh ne zaznavam, to je meni vse tako nepomembno...meni je bistvo da se z malim crkljam, stiskam, itd....ker itak vem, da se bom dvakrat okrog obrnila in bo velik....na žalost....jaz bi takoj še enega imela...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 587
17.11.2009 9:30:23   
Maxica
Se vam moram malo oglasiti, da me čist ne pozabite.
V debato o vrtcu in razredih se vam ne morem pridružiti. user posted image
Altati, z velikansko zamudo - VSE NAJBOLJŠE. user posted image
Drugače pa nam dnevi hitro tečejo, otroka sta pridna, kot ponavadi, no user posted image , kot pritiče pet in triletnikom. Kakšen dan malo več, kakšen dan malo manj. user posted image  Spravljamo se pisati pismo Miklavžu, še zbiram ideje, kaj komu kupiti. user posted image  
Lan je postal navdušenec še nad E.T. vesoljčkom, zadnjič smo morali trikrat pogledati film, ker je na koncu vsakič zapadel v tak jok, ker je E.T. odšel, da smo ga komaj potolažili. user posted image  Prav simpatičen je bil.
Ima pa tudi take izjave, da se mu samo smejimo. Sicer svojo trmoglavost še tu pa tam pokaže, ma manj, edino, kar nas zna pa ignorirati, ko mu ukažemo pospravljati. user posted image
No, toliko zaenkrat, bom še mal pogledala, če je kaj za pokomentirat.

Sami sončki okrog mene :)

(odgovor članu altati)
Neposredna povezava do sporočila: 588
17.11.2009 12:37:30   
piskot
o borovnica, pozdravljena!

ah, temperature. sneg cakam ... no ja, sicer pa super vreme za vozickanje.

sivkamivka nina je zdaj na eni kmetiji. najprej se mi je ful smilila, iz stanovanja na kmetijo, umazano, gor na skednju. ampak potem so me pa klicali, da je tam posvojila 3 mucke ki so jih odvrgli in jim je mama, jih vozi na hrano, brani jih pred ostalimi zivalmi, v glavnem skrbi zanje. pol se mi je pa kar milo storilo. mi smo jo namrec sterilizirali. zdaj je pa kot kaze nasla svoje poslanstvo. ravno vceraj je moz rekel da ji je vsekakor bolje tam, kot pa doma kjer bi jo zdaj 2 komada vlekla za rep. v tem stanovanju se namrec ne more skriti tako kot se je v prejsnjem. ravno danes se odpravljamo k njej na obisk.

(odgovor članu Maxica)
Neposredna povezava do sporočila: 589
17.11.2009 18:59:25   
pikapolona2
tak za idejo.....
sem imela iz Ikee eno blago z enimi živalskimi figurami. .......im sem eno figurico(ptiča) izrezala....ga nalepila na majičko od Brine, ki je bila čisto poflekana.......potem sem jo pa še s cikcakom obšila. Na hitro osvežena majica.

(odgovor članu piskot)
Neposredna povezava do sporočila: 590
17.11.2009 18:59:42   
Lu
Evo pa nas je doletel tale virusek. Jaz že bruham, glava boli, d.... :P Maja pa bruha samo ponoči in čez dan samo malo pojamra, da jo trebušček boli user posted image Sploh ne vem, a naj jo imam doma, al kaj čem. Jaz bom user posted image

Maja 21.02.2005 ribica
Tian 03.10.2006 tehtnica
Maša 21.1.2011 vodnarka

(odgovor članu piskot)
Neposredna povezava do sporočila: 591
17.11.2009 19:05:40   
pikapolona2
IZVIRNO SPOROČILO: Lu

Evo pa nas je doletel tale virusek. Jaz že bruham, glava boli, d.... :P Maja pa bruha samo ponoči in čez dan samo malo pojamra, da jo trebušček boli user posted image Sploh ne vem, a naj jo imam doma, al kaj čem. Jaz bom user posted image

kaj sploh sprašuješ...itak da jo imaš doma...če bruha ponoči je bolana!

(odgovor članu Lu)
Neposredna povezava do sporočila: 592
17.11.2009 19:27:54   
muki1

IZVIRNO SPOROČILO: pikapolona2

Joj, Lu, kakšno vprašanje. Oprosti, ampak čisto neodgovorno, res. Kot prvo se vprašaj, kako se bo Maja počutila, kot drugo pa veš, koliko otrok bo okužila.

Veliko več muh se ujame na med, kot na kis.

(odgovor članu pikapolona2)
Neposredna povezava do sporočila: 593
17.11.2009 20:23:00   
@lina
frrrr, naše norice so čisto na koncu,... veš tisti "tretji" dan pri nas sploh ni bil tako zelo huduser posted image zdaj so v glavnem že suhe, jutri imamo kontrolo pri zdravnici, pa bomo videli... se mi zdi da je ta naš fante to res dobro odnesel in predvsem hitro...no, počakajmo še drugo rundo, verjetno se nam obeta v kakšnem tednu ali desetih dneh...

glede obuvanja in oblačenja - če se afna....jaz bi se naredila, kot da odhajam... glej, vsi smo že pripravljeni, mi gremo, adijo...." jih afnanje hitro mine...pri nas je večji problem, ker vse hoče delat sam in potem res ure stojimo oblečeni, da mali dokonča...

pikapolona, maš pa "skrbnega" moža, ki poskrbi, da ti ni dolgčas čez dan... ti že najde kakšno delouser posted image

Maxica, jaz sem ravno danes nekaj od daril že kupovala, bolj za nečake sicer... za letos sem si pa obljubila za trdno, da ne bom skakala zadnje dni... naša dva bosta verjetno dobila od naju dobila eno maketo ala Mehano vlaki... bo tudi moj mož delil veliko navdušenje z njimauser posted image

Lu, otrok mora biti vsaj 24h brez bruhanja in driske, da ga lahko daš v vrtec...taka navodila mislim da veljajo v večini slovenskih vrtcev... mi se tega držimo tudi pri vročini...vsaj en dan brez vročine, raje celo dva... Pa upam, da se kmalu znebite te viroze!

lep večer...mene v hladilniku čakajo bananine rezine... sem imela tri bolj pikaste banane, pa sem naredila nekaj za redit se user posted image ... po moje bi bilo veliko bolj zdravo, če bi tiste banane fliknila v smeti, kaj user posted image

< Sporočilo je popravil @lina -- 17.11.2009 20:24:10 >

(odgovor članu muki1)
Neposredna povezava do sporočila: 594
17.11.2009 20:27:44   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: muki1

Joj, Lu, kakšno vprašanje. Oprosti, ampak čisto neodgovorno, res. Kot prvo se vprašaj, kako se bo Maja počutila, kot drugo pa veš, koliko otrok bo okužila.

tukaj se pa čisto strinjam, samo dodala bi še tole, ne samo da imate otroke doma ko so bolani, z vročino, bruhanjem, drisko..... a bi lahko doma ostali tudi starši (mi oz. vi) in ne bi okuževali sodelavcev! Meni je res prav zajebano, ko vsak gleda samo na svojo rit, da ja ne bo 2 eur manj domov prinesel, vmes se pa po vrtcu, šolah in službah širijo vse te nalezljive bolezni, da ne govorim zdaj o novi gripi, ki je nažalost zdaj že na pohodu in jo ima veliko ljudi in nažalost potek bolezni pri vseh le ni tako zelo nedolžen!

(odgovor članu muki1)
  Neposredna povezava do sporočila: 595
17.11.2009 20:38:36   
Anonimen
Drugače smo pa mi trenutno zdravi- že trkam!
Naročila sem se na cepljenje, pa je šele 30.11., no do takrat lahko že vse prebolimuser posted image

Danes sem imela predavanje, jutri teren, v čet. pa teren in še zvečer predavanja....pa tako vse do 24.12. ko grem na dopustuser posted image , mal še premišljujem, da bi si dopust podaljšala še mal v januar oz. neki namigi od zgoraj (pisarne) prihajajo, naj si vzamemo več dopusta (pri nas moramo večji del dopusta koristit takrat ko nam to rečejo).
Drugače pa moram rečt, da mi je tale Monaco kar pasal, zdaj imam spet mal več energije za delo, 14 dni nazaj sem bila pa že čisto out, se mi čisto nič ni dalo...

Tinkara je včeraj opisovala kaj kateri od mož decembra prinese:
-MIKLAVŽ prinese pa jabolka in hruške pa rozine...sem rekla kaj pa igrače, pa je rekla ne mami, samo jabolka- super ne!
- DEDEK MRAZ prinese darila in ona bi Barbiko, pa za Anabelo oblekce, pa za kuhat....idej ji ne manjka, aja pa živega kužka!
-no pa vprašam kaj pa BOŽIČEK prinese in reče: on pa prinese jabolka in največja darila 

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 596
17.11.2009 21:20:55   
piskot
cer.

pri nas je bila pa danes katastrofa, ko smo povedali, da dobri mozje nosijo samo pridnim otrokom. kaksen jok. zgleda da nase dete nima ravno najboljse samopodobe user posted image .

lu pocajtejte se!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 597
17.11.2009 21:38:08   
moci
čer,
pismo, a potem so tele viroze tole resno zastavileuser posted image drek, no.
jaz se tudi držim tega, da je vsaj en dan zdrava doma, ponavadi je pa potem še en dan za vsak slučaj pri prababici.
s službo je bolj komplicirano, prvi teden v mesecu bi me najbrž prišli domov iskat, če bi zbolelauser posted image plače je treba izračunat, nima veze, kako se počutiš. no, mogoče bi se zdaj gripe vseeno ustrašiliuser posted image

sivkamivka, kako vam znese na igrala, jaz pridem domov, nekaj na hitro skuham, pa je že temauser posted image

frrrr, kako bo kmalu mim, saj si ravnokar rodilauser posted image nekaj si zamučkala, po mojem user posted image

pikapolonauser posted image tvoj mož je pa faca, pošlji ga k namuser posted image
fajn ideja s figuricami, samo jaz sem precej nespretna z vsemi ročnimi deli, bi kakšna ful umetnina nastalauser posted image

altati, fajn se bere, tole o tretjemuser posted image . samo nekaj je odvisno tudi od značaja mame. jaz sem ena živčna mamauser posted image

lu, joj jaz se kar strinjam z ostalimi. pa čimprejšnje okrevanje

@lina, kakšne bananine rezine user posted image

piškot, smo bili v mona lizi in je zoja blazno uživala, ko se je gledala v ogledalu. kakšne igralnice, špegu user posted image user posted image

(odgovor članu piskot)
Neposredna povezava do sporočila: 598
18.11.2009 9:24:28   
*anč*
IZVIRNO SPOROČILO: muki1

se samo podpišem. če pa česa ne  maram, so pa to starši, ki dajo bolnega otroka v vrtec in se jim gladko j*** kako se tam počuti in koliko otrok bo zaradi tega zbolelo.

Razveseljujeta nas dva sončka; Tristan in Kiara.

(odgovor članu muki1)
Neposredna povezava do sporočila: 599
18.11.2009 9:32:17   
piskot
pisuka babe. ze tako imam slabo vest, zdaj jo imam pa se bolj.

tamali je ponoci tulil da ga usesa bolijo. danes zjutraj je bilo kao okej. pa smo ga poslali sluzit user posted image

(odgovor članu *anč*)
Neposredna povezava do sporočila: 600
Stran:   <<   < Prejšnja stran  22 23 [24] 25 26   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  22 23 [24] 25 26   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Norice ali vodene koze
photo
Norice ali vodene koze so najpogostejša nalezljiva bolezen z izpuščaji. Bolezen se pojavlja skozi vse leto, v večjem šte...
Pravljice, ki pomagajo govoriti
Z Boštjanom Gorencem – Pižamo smo se pogovarjali o tem, zakaj je projekt Lahkonočnice tako pomemben, kako nastajajo prav...

Dojenje.
Admin

Ali menite, da je res, da dlje ko ženska doji, boljši je otrokov imunski sistem?