frrrr
|
muki - kaj rekla zdravnica za Ivine noge? naš mali zadnjih 14 dni zvečer jamra, da ga noge srbijo. mi je šele dans kapnilo, da ga mogoče srbijo od suhega zraka (kurilna sezona), al pa samo rnarobe pove in ga mogoče bolijo. sred noči se zbudi in to pribije morm ga zaslišat al boli al srbi. piškot - neki je blo to noč, ker naša frajlica tut spala od 20ih do 1ih, pa pol do 5ih. zjutraj sem jo pa ob 9ih vrgla iz postelje sneg... men se ga je prejšnji teden tolk zaluštalo. sem vozičkala po sončku in je samo še belina manjkala, pa bi blo perfect sivkamivka - js sm si un tvoj sestavek kr spravla, ker mi je tolk dobr napisano. sem mogla ene 4 pravila prebrat, da sem dojela borovnicka - vi ste pa tapravi ekstremisti kr čez balkon skačete. me veseli, da je vse ok. zdaj pa lepo zimo, polno zdravja! @lina - kako norice, fejst srbijo? spite al se praskate? pikapolona - mi imamo tut te snežene bajske v šveščini men so prav všeč, razumet jih pa itaq ne rabiš kaj preveč Remy - za takšne čevlje bi mogli pa men še zavarovalnino plačat prejšnji teden me je klicala ena tetka iz inšituta za varovanje zdravja. sem v porodnišnici prvi del ankete izpolnila, zdaj pa jo ponavljajo pr enem mesecu, pa pr treh, šestih... pa ne vem mogoče še kdaj, se ne spomnem. vglavnem ženska me je spraševala kolikokrat dnevno dojim, kolikokrat ponoči, koliko časa preteče med podoji, koliko časa dojim... matr, da nism vedela nič. pr Jaši sem imela vse naštudirano, zdaj gre pa kr tk mimo mene. in res je piškot, porodniška bo kmau mim v prvo je blo več časa za uživanje, zdaj pa bo tik tak konc luštnega drgač smo pa fajn. ne vem al Brina pridna tolk, al sem samo vsega hudega že navajena pr vozičkanju je podobna svojemu bratu - ne veljajo počasni sprehodi. če ne spi, jo je treba nekam peljat peljat, da gospodična zapre učke, pol se pa lahk igram z njenim bratcem na igrišču, ona pa drnjoha v vozeku. pr spanju je pa kontra bratcu. on je okrog 20ih spal in spal do 1ih, ko sem šla js spat. pol je blo pa joškanje na uro do jutra no, sej ne skoz tk, je bil tut priden kdaj no, Brina pa sračka do 24ih, 1ih... pol pa pridno spi in papca na 4 urce. mati naspana trmarjenje našega 3letnika se je umirilo. al je obupal, al pa je faza mim no, pr trmarjenju ga z možem znava obrnit. imamo pa en drug problem... tu mi pa dvigne vse kocine tega se pa ne znam lotit. ima katera kakšen predlog? problem je ta: recimo treba se je obut ali oblečt. fant se naredi gumijastega, pa smeje se kot počen groš zraven. js ga ponavadi objamem, a ne pomaga kaj dost. je tolk gumijast, da zleze iz objema ali naročja. ne vem al bi se smejala al jokala. na srečo ni dnevno na sporedu. je pa ponavadi kadar je že fajn zaspan. prejšnjič se je neki spet gumiral po moževem naročju, pa zraven neki blebetal. pa mu mož, da naj neha tako otročje govorit, ker ga ni ne razume. mu mali pribije js sm otrok in zato lahko otročje govorim dans bil mali na telovadbi. imajo sistem, da lahko vse zamujene vadbe nadomestiš v drugih terminih. mi smo 3 srede do sedaj izpustili in eno sta z možem zadelala prejšnji teden, eno pa danes, eno imamo še v dobrem. mali prav pridno telovadi. prav fajn je v teh zimskih časih telovadba, ker je zunaj tolk hitr temno. sem mu adidaske oprala za na telovadbo in pri tem ugotovila, da ima na obeh adidaskah spredaj skoraj prste zunaj grozna mati kaj, da je otrok še 10 dni nazaj skakal po igrišču s takimi adidaskami. s poganjalcem se da hitr luknje naredit, kaj čmo ah, dost sm se razpisala... brale itaq ne boste nočko
|