|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  35 36 [37] 38 39   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   [Brisano sporočilo]
6.12.2009 10:36:56   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Lu)
  Neposredna povezava do sporočila: 901
   RE: Oktobrčki 2006-6
6.12.2009 12:36:33   
Lu
Bo katera kupovala Vlakca Tomažka, tistega iz ˝sosedovega˝ kataloga? Pri nas je že Miklavž enega prinesel pri mami. Ah ja. No viška ga imam. user posted image Sem mu ga mislila dat za Dedka Mraza. Zdaj je brezveze imeti 2 doma. user posted image

Maja 21.02.2005 ribica
Tian 03.10.2006 tehtnica
Maša 21.1.2011 vodnarka

(odgovor članu Lu)
Neposredna povezava do sporočila: 902
6.12.2009 18:41:51   
pikapolona2
no pr nas so pa vsi plani z Miklavžem padli v vodo. tamala je zakuhala (ponavadi nima vročine) potem mi je bruhala (ampak to sumim da zato ker sem ji vsiljevala hrano k je ni hotela ...ne bom več obljubim) ima vnet ušes pa še očko sedaj. Tako da imava teden bolniške. Fak ne vem kako mi bo uspelo ....ampak mi bo moglo.......ker tale teden imam redakcijo za revijo pa ginekologa pa v Lj moram nato v pregled za revijo v petek. Moj gre pa v torek spet nekam v Švico in pride HB v četrtek popoldne že nazaj tako da bo vsaj v petek on doma.

Pri nas je tudi malenkosti nosil za Miklavža...kolebnico pa Črnega Petra...pa seveda kinder jajc tega se pa vedno razveseli. Res jih moramo že kmalu naučit skromnosti da ne bodo vsako leto veeeečja pričakovanja in želje. Aja pa ker nismo mogli it pogeldat tega miklavža smo ga samo klicali....potem je dedi s pokrovkami tolkel v spodnejm štuku in smo hitro leteli pogledat kje je.....ampak nam je že ušel in je pustil samo darilcauser posted image user posted image

Danes se mi že celi dan samo žre....za kosilo smo imeli po doooooolgem času tenstan krompir....ej podrzala sva ga s kastrople tolk sva bla zaluštana...hehe

Lepo se imejte......pa viroz se izogibajte pa bo vse OK!

(odgovor članu Lu)
Neposredna povezava do sporočila: 903
6.12.2009 18:47:10   
pikapolona2
Lu...veš da sem jaz razmišljala o Tomažku vlakcu......pa sem se na koncu premislila. Tak da že imam darilo

(odgovor članu pikapolona2)
Neposredna povezava do sporočila: 904
6.12.2009 19:50:37   
piskot
cer.

miklavz je doma prinesel en set instrumentov pa knjigo medo jaka pri bozicku. pa mal oresckov in suhega sadja. pri babici tudi sadje in piskote. teta iz anglije je pa itak pretiravala kot vedno. top of the top je easyjet avioncek, ki spusca zvoke, ima lucke, hoce vzletet ... aja, pa tok ga je gonil cel dan da je ze baterije skuril.

pikapolona ajej, pa daj vprezi malo tasco in tasta. naj pa ta teden malo doma zdrzita.

lu nasa plenica tudi ponoci polna. cez dan je v vrtcu nima vec, doma pa itak ne hodi spat. sem zadnjic omenila psihologinji, pa je rekla "eni so pac taki" kar bi bilo sicer cisto kul, ampak tako mi je odgovorila na vsako vprasanje user posted image pojma nimam.

sivkamivka naj ti hitro mine tale teden. kdaj bos pa sla na bolnisko?

Martin se je odlocil za petek trinajstega, Ana pa za Valentinovo.

Neposredna povezava do sporočila: 905
6.12.2009 20:43:20   
pikapolona2

IZVIRNO SPOROČILO: piskot

pikapolona ajej, pa daj vprezi malo tasco in tasta. naj pa ta teden malo doma zdrzita.

sej tašča se je ponudila da jo bo malo čuvala....ampak problem je v tem da jo drgač nikoli ne čuva in največ kar Brina zdrži spodaj je 1h. Potem pa črta po stopnicah gor k meni. Ko bom šla h ginekologu bo videla da sem se odpeljala bo lahko zdržala in počakala....če sem pa doma p ani šans da bi bila kej del pr njej. Pa še roke jo tako bolijo da ne more skoraj nič ne dvignat nič.......al pa nekaj hudo lovit tamalo ni šans.
Ah bom že.....sej k bom mela dva bo še slabše....glb.

(odgovor članu piskot)
Neposredna povezava do sporočila: 906
   [Brisano sporočilo]
6.12.2009 20:53:03   
Brisani uporabnik

(odgovor članu piskot)
  Neposredna povezava do sporočila: 907
6.12.2009 21:12:33   
piskot
IZVIRNO SPOROČILO: sivkamivka

a misliš zaradi starosti ali zakaj? pandemije zaenkrat še nimamo, počutim se pa dobro. ne bi bila rada privezana doma, če mi ni treba

ma dej no nehaj, zaradi starosti. oma user posted image . zato ker je slo prejsnjic naprej, sem mislila, da te bodo rajsi poslali pocivat. pa cisto iskreno. a ves kako gre sele ta druga porodniska hitro mimo. privosci si se kaksen miren trenutek pred tem, ce si lahko!

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 908
6.12.2009 21:14:33   
piskot
pikapolona ma ne ne bo slabse. sam pol ne bos imela niti casa razmisljat o tem da bi delala user posted image . no govorim za cas porodniske. pojma nimam kako bomo mi tole furali ko bom zacela spet delat.

Neposredna povezava do sporočila: 909
   [Brisano sporočilo]
6.12.2009 21:15:41   
Brisani uporabnik

(odgovor članu piskot)
  Neposredna povezava do sporočila: 910
   [Brisano sporočilo]
6.12.2009 21:17:18   
Brisani uporabnik

(odgovor članu piskot)
  Neposredna povezava do sporočila: 911
6.12.2009 21:21:51   
piskot

pikapolona ma ne ne bo slabse. sam pol ne bos imela niti casa razmisljat o tem da bi delala user posted image . no govorim za cas porodniske. pojma nimam kako bomo mi tole furali ko bom zacela spet delat.

kdaj pa ti začneš?

saj ko bo b v vrtcu, bom mama imela kakšno urico za čarunalnik. jaz sem v blaževih prvih mesecih naredila kar nekaj izpitov. in zdaj sem šla na konzultacije v šolo, ker so mi ostali samo še trije, pa bi jih rada naredila že v nosečnosti. ali pa vsaj kakšnega user posted image če že ne vseh user posted image

januarja user posted image .

ja no, upam da ti bo uspelo. meni ne uspe nic narest. sej po pravici povedano mi sploh mozgani ne znajo vec procesirat drugega kot hrano, pasirano, malo manj, a smo sli lulat, plenice, kdaj gremo ven, kdo bo sel spat, ...

Neposredna povezava do sporočila: 912
   [Brisano sporočilo]
6.12.2009 21:25:26   
Brisani uporabnik

(odgovor članu piskot)
  Neposredna povezava do sporočila: 913
6.12.2009 21:45:46   
piskot

pa nisi nič razmišljala, da bi šla vsaj na začetku za polovično?

dolga zgodba. samo pri nas to pomeni isto dela za pol denarja.

Neposredna povezava do sporočila: 914
6.12.2009 23:02:09   
muki1

a misliš zaradi starosti ali zakaj? pandemije zaenkrat še nimamo, počutim se pa dobro. ne bi bila rada privezana doma, če mi ni treba

ma dej no nehaj, zaradi starosti. oma user posted image . zato ker je slo prejsnjic naprej, sem mislila, da te bodo rajsi poslali pocivat. pa cisto iskreno. a ves kako gre sele ta druga porodniska hitro mimo. privosci si se kaksen miren trenutek pred tem, ce si lahko!

Podpisujem user posted image

Veliko več muh se ujame na med, kot na kis.

(odgovor članu piskot)
Neposredna povezava do sporočila: 915
6.12.2009 23:33:57   
Lu
Punce po novem sem temnolaska user posted image user posted image user posted image

Maja 21.02.2005 ribica
Tian 03.10.2006 tehtnica
Maša 21.1.2011 vodnarka

(odgovor članu muki1)
Neposredna povezava do sporočila: 916
7.12.2009 8:15:49   
pikapolona2
Lu....slikco :-)

Jst se pa spet svetlolaska...že kak teden...nikakor se nisem mogla na une rdečkastorjave navadit.....vsako jutro ko sem se zagledala v ogledalu sem se kar ustrašla...kot da sem svojo mamo zagledalauser posted image user posted image ....zdej mam tako zmahane lase da jih kakšno leto tud povohat barva ne smeuser posted image

(odgovor članu Lu)
Neposredna povezava do sporočila: 917
7.12.2009 8:17:23   
pikapolona2
sivkamivka...omauser posted image user posted image jst sem tud že skor omauser posted image user posted image ampak če bi imela otroka takrat k moja mami se pravi pr¸18 in bi potem moja hči nadaljevala tradicijo.....bi ravnokar pričakovala vnukauser posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 918
7.12.2009 8:23:18   
Anonimen

kdaj pa ti začneš?

saj ko bo b v vrtcu, bom mama imela kakšno urico za čarunalnik. jaz sem v blaževih prvih mesecih naredila kar nekaj izpitov. in zdaj sem šla na konzultacije v šolo, ker so mi ostali samo še trije, pa bi jih rada naredila že v nosečnosti. ali pa vsaj kakšnega user posted image če že ne vseh user posted image

ja no, upam da ti bo uspelo. meni ne uspe nic narest. sej po pravici povedano mi sploh mozgani ne znajo vec procesirat drugega kot hrano, pasirano, malo manj, a smo sli lulat, plenice, kdaj gremo ven, kdo bo sel spat, ...

jest se pa tudi tukaj podpišemuser posted image

(odgovor članu piskot)
  Neposredna povezava do sporočila: 919
7.12.2009 8:57:43   
psaša
IZVIRNO SPOROČILO: *Lina*

kdaj pa ti začneš?

jest se pa tudi tukaj podpišemuser posted image

Še moj podpisuser posted image

Miha 25.10.2006
Lara 06.05.2009

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 920
7.12.2009 9:14:46   
altati
psaša, piskot, lina - možgani bodo kmalu delali na polno, nič bat, se znajo dobro regenerirati....user posted image

jaz se pa ne počutim kot oma, pa čeprav bi hipotetično (bog ne daj) že lahko bila stara mama.....pa še nimam namena bit, počutim se jih pa, hm...tam nekje 25....

(odgovor članu psaša)
Neposredna povezava do sporočila: 921
7.12.2009 10:07:37   
muki1
IZVIRNO SPOROČILO: altati

psaša, piskot, lina - možgani bodo kmalu delali na polno, nič bat, se znajo dobro regenerirati....user posted image

Pod to se pa podpišem .

In še to dodajam, da sem se sama počutila enako. Ko sem bila drugič na porodniškem. Komaj sem čakala, da grem nazaj v službo, med ljudi. Mislim, da tako depresivna kot sem bila takrat, oziroma najbliže depri, no, še nisem bila. Dan enak dnevu, jok, spanje, nespanje, tuljenje, mož večinoma na šihtu...razmetano, bolani nonstop. Ma prav groza me je, če se spomnim. Saj smo se imeli fajn, ampak me je kar orng sukalo tam oktober, november...
Zdaj je super. Punci sta pridni, žurava na veliko, ni problem ju pustiti nikjer, veliko smo naokrog..... in po čem se mi najbolj kolca? Po dojenčku in tem, da bi bila na porodniškem user posted image
Eh, kdo bi nas razumel, babe user posted image .

Veliko več muh se ujame na med, kot na kis.

(odgovor članu altati)
Neposredna povezava do sporočila: 922
7.12.2009 12:12:16   
piskot
punce, en nasvet. ce boste otrokom kupovale kaksne druzabne igrice ipd. recimo ravensburger, pejte na amazon.de kupit. jaz sem pravkar prejela paket. tisti bober je v milerju 38 eur, na amazon je 13+3,5 postnine. loti karoti je v milerju se drazji, tukaj ista cena. 

(odgovor članu altati)
Neposredna povezava do sporočila: 923
7.12.2009 12:17:14   
piskot
muki ah ne, meni ni nic hudega, jaz zdaj ful bolj uzivam, pri martinu me je za vsak drek panika grabila. pa cist fino mi je da ni treba na nic mislit. koncno da imam mozgane na off. samo upam da to ni trajno user posted image

(odgovor članu piskot)
Neposredna povezava do sporočila: 924
   [Brisano sporočilo]
7.12.2009 12:20:36   
Brisani uporabnik

(odgovor članu piskot)
  Neposredna povezava do sporočila: 925
Stran:   <<   < Prejšnja stran  35 36 [37] 38 39   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  35 36 [37] 38 39   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Pravice iz naslova krajšega delovnega časa
photo
Eden od staršev, ki neguje in varuje otroka do tretjega leta starosti, ima pravico delati krajši delovni čas, ki pa mora...
Prehlad, gripa ali angina?
Smrkav nosek, pordele oči, kašelj, kihanje, razbolelo grlo in splošno slabo počutje – vam je znano? Kako prepoznati, ali...

Dečkova mama.
пеперутка16

Ste fantov penis/mošnjo/kurca obrnili navzgor, preden ste jih povili? In če ste, zakaj?