|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  33 34 [35] 36 37   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Oktobrčki 2006-6
1.12.2009 21:14:41   
piskot
no jaz sem pa na govorilnih izvedela, da lahko pricakujemo norice.

drugace pa se mi zdi da v vrtec hodi en drug otrok. to kar je ona opisala ni niti priblizno podobno tistemu kar imamo doma.

Martin se je odlocil za petek trinajstega, Ana pa za Valentinovo.

(odgovor članu @lina)
Neposredna povezava do sporočila: 851
1.12.2009 21:29:05   
frrrr
sivkamivka user posted image  user posted image user posted image  user posted image  user posted image mam kr solzice v očeh user posted image lepo in sproščeno pot do Rima!

(odgovor članu piskot)
Neposredna povezava do sporočila: 852
1.12.2009 21:34:58   
frrrr
hehe, piškot, a v vrtcu upošteva pravila? user posted image

@lina, zihr se nisem okol tvojga brata sukala, zihr! user posted image uživajte v ne norčastem veselem decembru user posted image

muki - če boš skala parkirišče pr moni lizi... tam je ena taka ploščad s parkirišči... no, v četrtek bo za avte zaprta, da boš lahk helikopter parkirala user posted image

deževno jutro se je prevesilo v prav lep dan. smo mau vozičkali in se šetkali. potem sva z Jašo jelko okrasila. luštkan dan. Brina se mogoče ne bi čist strinjala, ker večer je bil res naporen zanjo, so jo fejst krčki dajali. mati ni bla pridna, je jedla čokoladne napolitanke user posted image . sem ji obljubila, da bom bolj pridna.

lepe sanje!

(odgovor članu piskot)
Neposredna povezava do sporočila: 853
1.12.2009 21:57:32   
psaša
sivkamivka iskrene čestitke user posted image , lepo in mirno nosečnost ti želim

frrrr kolk sta lušna, Brina je tak cortek mali

Miha 25.10.2006
Lara 06.05.2009

(odgovor članu frrrr)
Neposredna povezava do sporočila: 854
2.12.2009 7:30:59   
Anonimen
sivkamivka - iskrene čestitke in lepo, mirno nosečnost ti želim !user posted image

(odgovor članu psaša)
  Neposredna povezava do sporočila: 855
2.12.2009 7:47:18   
muki1
IZVIRNO SPOROČILO: piskot

drugace pa se mi zdi da v vrtec hodi en drug otrok. to kar je ona opisala ni niti priblizno podobno tistemu kar imamo doma.

Hvala enako. Naša Iva je po opisih vzgojiteljice tudi ena pridna punčka. Sodeluje, uboga, mirno zaspi bp. Mislim...to ni moj otrok. Doma mi skače po glavi. Ma ne samo meni, vse nas ma postrojene. Ampak to smo si verjetno sami krivi, a ne user posted image

Veliko več muh se ujame na med, kot na kis.

(odgovor članu piskot)
Neposredna povezava do sporočila: 856
2.12.2009 8:10:59   
pikapolona2
sivkmivka user posted image user posted image user posted image super!

Muki joj mene tudi mami psihira vsaki dan s statistiko pa kaj ti jaz vem še čem zaradi tega cepljenja za gripo.......jaz še vedno vztrajam pr ne. Upma da mi ne bo kdaj žal.

Piškot...naša ima pa iste fore v vrtcu kot doma

Moci....včeraj je bila polna luna?
Tudi naša je zvečer ne jokala ampak vreščala ko je morala v posteljo.......kaj si nor...tolk tulila ni pa še nikoli....nikakor da jo umirim in ji razložim...me je tolkla...grizla.....vpila ne bom spala ne bom spala ne bom spala......pa na vsak način je hotela sok pit...pa jedla bi ...pa mandarino bi ....ej jst sem šla kar nmal na balkon ker sem čist zakuhala in srce mi je razbijalo...da sem se komaj zadrževala da nisem začela tulit k žval. Na koncu sem ji nesla malo vode..... me je udarila po roki in zopet začela ščipat in v afektu sem jo kr nmal polila.......adijo res je bilo noro. Ampak utihnila je v momentu.....me gledala z unimi okami....in rekla zakaj si me polila?????? Pol sem jo preoblekla sva se zopet normalno pogovorili....in je zaspala. Zjutraj pa zopet ne vstat......Jst vstrajam da gre med 7 30 in 8 spat ....zjutraj je pa 7 20 še čist zalepljena in jo komaj zbudim.

AHHHHHHHHHHhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh...........

(odgovor članu muki1)
Neposredna povezava do sporočila: 857
2.12.2009 9:04:57   
altati
sivkamivka - iskrene čestitke!!!! Polepšala si mi dan!!! Res!!! Zdaj pa preguraj tja do julija čim lažje in čimlepše!!!!
Zdajle bi te kar objela pa en mal zakričala zraven, res sem vesela zateuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image !!!!

(odgovor članu pikapolona2)
Neposredna povezava do sporočila: 858
   [Brisano sporočilo]
2.12.2009 9:50:25   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu altati)
  Neposredna povezava do sporočila: 859
2.12.2009 12:23:10   
Lu
sivkamivka HUUUUUUUUURRRAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Sem res vesela zate. Bravo.user posted image

Maja 21.02.2005 ribica
Tian 03.10.2006 tehtnica
Maša 21.1.2011 vodnarka

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 860
2.12.2009 12:30:37   
Lu
Drugače smo pa mi še vedno isti. zdravje pri Maji. Se mi zdi da se nikamor ne premakne. Kašlja res grdo.

Ja no za nameček je mene začela glava bolet user posted image

Cepljenje proti novi gripi. Moj možek se je opogumil in rekel, da se bo cepil. Je malo asmatika pa še firmo mora nekdo furat. Če bova oba obležala za 14 dni ne bo lih fajn. Tako, da se bo on žrtvoval. Sama bi se pa tudi mogoče. Ne vem. Samo se mi kar ne neha tole sranje. Hripava sem že od sobote, zdaj glava,... Eh.

Sem pa danes končno dobila copatke, ki sem jih naročila malo več. Pa je carino zanimalo kaj imam user posted image user posted image Če katero zanima naj mi javi. Imam super cene user posted image

Voščilnice. Pikapolona mi si bomo pomojem tvojo idejo iz Z. sposodili. So mi luštne, res. Pa še malo spominčka za žlahto. Si bodo dali lahko na jelko.

Lepo bodite.

Maja 21.02.2005 ribica
Tian 03.10.2006 tehtnica
Maša 21.1.2011 vodnarka

(odgovor članu Lu)
Neposredna povezava do sporočila: 861
2.12.2009 13:08:51   
pikapolona2

IZVIRNO SPOROČILO: Lu

Voščilnice. Pikapolona mi si bomo pomojem tvojo idejo iz Z. sposodili. So mi luštne, res. Pa še malo spominčka za žlahto. Si bodo dali lahko na jelko.

[/quote

no naj ti fino ratajo.....pa kar pripravi se da boš še ene 14 dni naokoli s kakšno bleščico hodila......ker bleščice tako rade plavajo po zraku. Jaz sem jih delala brez Brine.....je še premajhna za takšne. Maja je pa ravno pravšnja

(odgovor članu Lu)
Neposredna povezava do sporočila: 862
2.12.2009 13:49:47   
Maxica
Ljubice moje, so pravili, da se nova gripa hitro širi, ampak očitno se na tem forumu nosečnost. V glavnem, zdaj lahko tudi vam sporočim, da tudi mi pričakujemo novega družinskega člana, in sicer v juniju. Danes smo bili na NS, kjer je vse ok. user posted image

Sami sončki okrog mene :)

Neposredna povezava do sporočila: 863
2.12.2009 13:54:09   
pikapolona2

IZVIRNO SPOROČILO: Maxica

Ljubice moje, so pravili, da se nova gripa hitro širi, ampak očitno se na tem forumu nosečnost. V glavnem, zdaj lahko tudi vam sporočim, da tudi mi pričakujemo novega družinskega člana, in sicer v juniju. Danes smo bili na NS, kjer je vse ok. user posted image

kvaaaaaaa!!!!

pa kaj si nor....super! čestitke....evo sta že dve poletne bebice na obzorju.

(odgovor članu Maxica)
Neposredna povezava do sporočila: 864
2.12.2009 14:07:42   
Anonimen
uau, kakšne novice

sivkamivka -čestitke zauser posted image

Maxica tudi tebi čestitke zauser posted image

Muki- moje strokovno mnenje je, da tale gripa ni kar nekaj, v roku parih let bomo zboleli vsi (to ni tako kot pri sezonski gripi), zato se ji tudi reče pandemska. Je že res da jo nekateri zelo na izi prebolijo, ampak kaj pa če se kaj zakomplicira. Enako vprašanje je tudi pri cepljenju.....če se že gremo zaradi teh konzervansov.....a kdaj omislite kakšna so bila cepiva 30 let + nazaj, ko smo bili mi cepljeni kot otrociuser posted image ....pa še to, baje da ima cepivo za Hepatitis B, s katerim cepijo vse otroke v šoli obvezno- to je rekla ena zdravnica, zdaj preverjat pa nalepk nisem šla, pravtako ta konzervansuser posted image .

Midva se bova cepila, jaz mislim, da je korist cepljenja trenutno večja kot tveganje! In pri zdravilih se zmeraj gleda korist : tveganje!

Tinkare pa ne bom cepila, ker tukaj je pa tveganje večje kot korist! Nobenega otroka do 10 leta starosti ne bi cepila.

Nosečnice- vsaka naj pretehta pri sebi, se pa jaz kot user posted image nebi cepila, zato sem se pa že zdaj!

Trenutno me po cepljenju boli ene 5cm2 roke kjer sem bila cepljena in nič drugega!

Neposredna povezava do sporočila: 865
2.12.2009 14:09:41   
muki1
Hvala za mnenje Remy. Torej se naj gre mož kar cepit, a ne?

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 866
2.12.2009 14:10:26   
muki1
Maxi user posted image  user posted image  user posted image  user posted image .

(odgovor članu muki1)
Neposredna povezava do sporočila: 867
2.12.2009 14:14:10   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: muki1

ti se ne bošuser posted image - si user posted image user posted image

(odgovor članu muki1)
  Neposredna povezava do sporočila: 868
2.12.2009 14:24:52   
muki1
IZVIRNO SPOROČILO: Remy

Ne, jaz pa nisem. Uh, saj jih je dovolj na tem oktobru. Itak bom, če bom samo malo več tapkala tu gor, zgleda, da je res nalezljivo.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 869
2.12.2009 14:45:22   
Anonimen

Ne, jaz pa nisem. Uh, saj jih je dovolj na tem oktobru. Itak bom, če bom samo malo več tapkala tu gor, zgleda, da je res nalezljivo.

no zdaj bom pa jaz še edina s samo Tinkaro, mogoče se pa kaj nalezemuser posted image

(odgovor članu muki1)
  Neposredna povezava do sporočila: 870
2.12.2009 15:07:40   
altati
Maxi moja draga, iskrene čestitkeuser posted image user posted image user posted image user posted image !!!!!

Res lepo, da boste imeli še enega!!!
Naj bo nosečnost čimčimčimčimčimlepša!!!
Uživaj v njej!!!!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 871
2.12.2009 15:13:45   
altati
Jaz sem pa še vedno proti cepljenju.

Sploh trenutno, ko je okrog nas ogromno obolelih.
A niso pravila takšna, da naj bi se cepljenje izvajalo pred izbruhom bolezni?

Jaz sem malo razmišljala....to je moje laično mnenje oz.razmišljanje....
2 od umrlih (tisti moški, ki naj bi bil brez kakršnihkoli kroničnih bolezni in še eden), sta se cepila in cepljenje še 'kao ni prijelo', ko sta zbolela.
To se meni zdi dejansko najbolj 'odbita' kombinacija.
Tu se jaz vprašam, zaradi česa sta dejansko umrla?
Cepivo + virus, to se meni ne zdi pametna kombinacija.

A ni bilo vedno tako, da se je proti gripi cepilo oktobra, novembra, če se jo je pričakovalo nekje v februarju?
Zdaj pa cepijo sredi izbruha bolezni....

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 872
2.12.2009 15:16:02   
piskot
Ja svasta. Se katera mogoce?

maxi zelim ti lepo nosecnost! cestitke!

Martin se je odlocil za petek trinajstega, Ana pa za Valentinovo.

(odgovor članu altati)
Neposredna povezava do sporočila: 873
2.12.2009 15:16:35   
altati

http://www.ringaraja.net/forum/smileys/zmeden.gif[/image]....pa še to, baje da ima cepivo za Hepatitis B, s katerim cepijo vse otroke v šoli obvezno- to je rekla ena zdravnica, zdaj preverjat pa nalepk nisem šla, pravtako ta konzervansuser posted image .

to cepljenje je pa itak največja glupost vseh gluposti.
cepijo otroke stare 7 let proti spolno prenosljivi bolezni.
Cepljenje drži 5 let, do 12-ega leta, nato ne več.
hm...zakaj že cepijo?????

no, jaz sem tudi to cepljenje bojkotirala in nisem dovolila cepit punc.

Lahko se cepita, ko bosta spolno aktivni, po svoji želji.
V času otroštva ne vidim niti enega razloga za to cepljenje.
Razen koristi farmacevtskih družb.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 874
   [Brisano sporočilo]
2.12.2009 15:18:36   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu piskot)
  Neposredna povezava do sporočila: 875
Stran:   <<   < Prejšnja stran  33 34 [35] 36 37   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  33 34 [35] 36 37   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kdaj je čas za kahlico?
Tako kot na skoraj vseh področjih otrokove vzgoje se tudi pri navajanju na kahlico teorija in praksa skozi čas spreminja...
5 tipov mam – katera si ti?
Vsaka mama se vedno sprašuje, ali je dobra mama, ter znova in znova premleva svoje metode in slog starševstva. Se morda ...

Dečkova mama.
пеперутка16

Ste fantov penis/mošnjo/kurca obrnili navzgor, preden ste jih povili? In če ste, zakaj?