|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  31 32 [33] 34 35   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Oktobrčki 2006-6
27.11.2009 22:45:11   
frrrr
a bo kej snega čez vikend al nč? 

(odgovor članu frrrr)
Neposredna povezava do sporočila: 801
28.11.2009 8:04:52   
pikapolona2
dobrooooo jutro!
Danes pečemo medenjake....mmmmmm...testo je že 2 dni v hladilniku....sicer je recept da mora biti 24 ur.....ampak meni se včeraj popoldne ni dalo nič....bodo pa danes dopoldne pečeni!

Sem bila na knjižnem sejmu........sem en kup knjigic za 2 EUR kupila........eno sem že prebrala zvečer....basni od Slavka Pregla....ilustriral jih je pa moj najljubši ilustrator.....Bojan Jurc. In ponoči se mi je sanjalo, da me je ta Bojan poklical .....če bi midva skupej eno knjigo delalauser posted image user posted image user posted image

Jst bi tudi sneg......ne pa dež in tole temouser posted image

(odgovor članu frrrr)
Neposredna povezava do sporočila: 802
28.11.2009 8:08:13   
pikapolona2
Dve možnosti

Volk je stopil na pološčen parket. Takoj mu je spodrsnilo in je padel.
"To so mi nalašč nastavilli," je jezno zapihal in se postavljal na noge." Ugotovil bom, kdo rovari proti meni!"
"Kaj pa, " se je oglasil detel nagajivček, "kaj pa, če bi se naučil hoditi po parketu?"

heheheuser posted image

(odgovor članu pikapolona2)
Neposredna povezava do sporočila: 803
28.11.2009 20:01:22   
piskot
moja malenkost trenirala tek na smuceh. looong time ago. amapk snega je blo pa velik user posted image .

tale vreme je res za en k. sam disi po snegu. kaj pa vremenarji pravijo?

pikapolona ja super za tak uspesen nakup.

sivkamivka kako je uspel semenj?

psasa res bi se lahko vsaj javila da si ziva.

Martin se je odlocil za petek trinajstega, Ana pa za Valentinovo.

(odgovor članu pikapolona2)
Neposredna povezava do sporočila: 804
   [Brisano sporočilo]
28.11.2009 20:14:02   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu piskot)
  Neposredna povezava do sporočila: 805
   [Brisano sporočilo]
28.11.2009 20:14:39   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Brisani uporabnik)
  Neposredna povezava do sporočila: 806
28.11.2009 21:07:58   
frrrr
hehe, enomesečni oktobrčki že kinder čokolado ližejo user posted image

(odgovor članu frrrr)
Neposredna povezava do sporočila: 807
28.11.2009 21:14:31   
frrrr
pr nas nč novega.
mali ima še vedno mau povišano temperaturo. iz nedelje na ponedeljek je imel vročine. po teh 24ih urah padlo... zdej pa skoz nekje med 37 in 37.5 user posted image
brina ima mau zamašen nosek. laufa fiziološka in je bolje kot 2 dni nazaj.

upam, da bo jutr sonce že mau prej pokukalo izza oblakov kot danes.
dans je blo sonce že na obzorju, ampak je prav fino lilo. sm tamalo kr na balkon nesla, ker bi se lahk spravle do vozička glih za pol urce, pol bi naju pa lakota pregnala domov.
šla bi mau v zoo... nekam bi šla, a mau vseeno paničarim. vsaj na koroško ne gremo, ker je gripa povsod user posted image še tast jo je fasal... no, vsaj študentje so bli tega veseli, ker bi imeli izpit ta teden user posted image

(odgovor članu frrrr)
Neposredna povezava do sporočila: 808
28.11.2009 21:24:07   
piskot
IZVIRNO SPOROČILO: frrrr

no no, saj sem ti povedala kako bo. svasta.

cim prej odsmrkajte. nasa ana je tud cist smrkava. ze 3-jic v zivljenju. sklepamo da prihaja 3 paket zob.

(odgovor članu frrrr)
Neposredna povezava do sporočila: 809
28.11.2009 21:25:06   
piskot
IZVIRNO SPOROČILO: sivkamivka

sneg bo pa mogoče spomladi. v ponedeljek naj bi bilo 15 stopinj OMG

a res a kaj!?

kako 2 volka? a si mogoce marsovcek ali ti je zrastel se en zelodcek?

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 810
28.11.2009 21:26:52   
*anč*

IZVIRNO SPOROČILO: frrrr

ja itak, če ma pa tooook mleka user posted image

naj se jaša hitro pozdravi!

Razveseljujeta nas dva sončka; Tristan in Kiara.

(odgovor članu frrrr)
Neposredna povezava do sporočila: 811
29.11.2009 9:16:50   
psaša
Da se malo javim. Časa ni. Skoz se nekaj dogaja. Zvečer sem pa čist zmatrana. Vsi smo OK. Mala je prava navihanka, sedaj se že plazi in je vse povsod. Imamo že dva zobka.
Miha je priden, včasih ga malo razganja.
Očija imamo na faksu, na inštrukcijah ali se pa uči. Včeraj je šel delat za cel dan. Smo več ali manj skoz sami.

Lep sončen dan.

Miha 25.10.2006
Lara 06.05.2009

(odgovor članu *anč*)
Neposredna povezava do sporočila: 812
29.11.2009 10:21:06   
moci
daaan,
midve sva ravnokar naredili venčke, zdaj gremo pa v meglo na bleduser posted image
že nismo bili 100 let, pa računava, da zoja potem v avtu mrkne, ker doma ni šans, da zaspi popoldneuser posted image

frrrr, pa pojdite na sprehod na prosto, previjanje pa v vozičku v lokalu al pa v avtu.

vreme -mah, razočarana sem, reeesuser posted image pa tako dobro je kazalo. pf. tale vlaga in toplota je pa prav fajn, da se bacili množijo. grrrr

sivkamivka, navali, jaz sem tudi v petek spekla kruh.

(odgovor članu psaša)
Neposredna povezava do sporočila: 813
   [Brisano sporočilo]
30.11.2009 9:31:23   
Brisani uporabnik

(odgovor članu moci)
  Neposredna povezava do sporočila: 814
30.11.2009 9:35:41   
Maxica
Uf, komaj mi je uspelo se prijaviti. Kako smo kaj?
Jaz sem se prejšnjo sredo cepila proti novi gripi, ****t ga, nekak sem se odločila, ocenila sem, da bo najboljše, kar lahko naredim. Sem le na takem delovnem mestu, da se na druge ne morem zanašati, da bodo pazili, celo zimo se pa ne mislim tresti, kaj in kako. Tako da se zdaj pazim, ta teden sem doma, da cepivo prime, pa gnijem doma v stanovanju. user posted image
Vidim, da ste govorile o psihologu. Pri nas ga ni, ne pri treh, ne pri petih letih. Tako da ne vem, očitno ni tako zelo obvezen. user posted image
Mis, žal mi je, upam, da bo kmalu naslednja user posted image . user posted image
Vse ostale omenjam, upam, da ste zdravi in v nestrpnem pričakovanju veselega decembra. Se beremo. user posted image

Sami sončki okrog mene :)

(odgovor članu moci)
Neposredna povezava do sporočila: 815
30.11.2009 9:51:35   
Lu
Hej hoj!

Preživeli pester vikend. V petek sem imela čisto slučajno babji večer. V soboto bilo delovno, v nedeljo praznovanja. Skratka doma imam bombo. Si bo treba kar en dan frej vzet pa malo pospravit, res.

Imam pa eno resno vprašanje. Mene daje taka utrujenost popoldne da je joj. Prav na živce si že grem, ker se nikakor ne morem spravit kaj postorit. Obstajajo kaki vitami za to? Kaj mi predlagate, ker je res že nadležno. Sem kot izžeta cunja, priznam user posted image

Maja 21.02.2005 ribica
Tian 03.10.2006 tehtnica
Maša 21.1.2011 vodnarka

(odgovor članu Maxica)
Neposredna povezava do sporočila: 816
30.11.2009 10:09:34   
altati
lu - kakšno imaš pa kri? hemoglobin? mogoče je to vzrok....
Jaz nisem na nobenih dodatkih, pa  tudi otrokom nič ne dajem.
Sadje in zelenjava v prehrani  nam  bi morala zadostovati.
Pa pač svež zrak in gibanje....

(odgovor članu Lu)
Neposredna povezava do sporočila: 817
30.11.2009 11:20:53   
muki1
Ja Lu, jaz sem tudi imela zelo slabo krvno sliko. Pa zdaj sem že drugi mesec na Retafer tabletah in je malo boljše. Saj sem še zbita ob popoldnevih, ampak nekam manj. Tistega mačkastega okusa v ustih sem se znebila. A veš kaj mislim? To, da se počutiš kot po prekrokani noči, pa je v bistvu ni bilo user posted image
Pa malo izpreži. Kakšen ležeren vikend si privošči, samo doma na kavču, pred TV, ker si res hiperaktivna in najbrž tudi malo prekurjena.

Drugače pa za nami vesel vikend bruhanja in driskanja. Pravzaprav se je začelo v sredo in končalo - upam da se je, včeraj.

Pred nami december. Prvi žuri že ta petek. No eden otroški v četrtek. In potem tako naprej do konca leta. Študirava z možem, če bi čahko eno soboto skočila na Dunaj, kot zdaj že vsako leto to delava v decembru, a se najbrž ne bo izšlo, ker je premalo vikendov na razpolago. Pa eno nedeljo bi rada, da bi šli vsi skupaj do bele Ljubljane malo lučke pogledat, pa prošetat. Zdaj jih prižgejo kmalu, a ne?
Upam, da nam ne bodo kakšne bolezni prekrižale tega meseca, ker ne bi bilo prvič. Mamico jim nabijem vsem skupaj user posted image .

Veliko več muh se ujame na med, kot na kis.

(odgovor članu altati)
Neposredna povezava do sporočila: 818
30.11.2009 18:46:56   
moci
pf, kako sem jaz dans sitna. pa čokolado bi. kakšno fuuul dobro. pa je niuser posted image

lu, malo izpreži. kolikor te poznam, si hiperaktivka.

muki, ooo, a v lj prideš? lučke bo zoki v petek prižgal, ja. pa sejem odprl. vi pridite lučke pogledat, mi pridemo pa vas, pa bouser posted image

(odgovor članu muki1)
Neposredna povezava do sporočila: 819
30.11.2009 18:50:07   
moci
kakšen cuker je bila včeraj zoja (danes je tečnauser posted image ). prav začuti, če mi je hudo.
sva se z možem spičila in sem rekla, da ne grem na izlet. in je prišla k meni. mami, rada te imamuser posted image
in potem smo zvečer kartali in sta si dala brata duška s šalo na moj račun, ki jo ponavadi prenašam, zadnje čase pa ne preveč. in mi zoja zašepeta na uho: lepa siuser posted image
včasih ji tako fajn rata, hihi

(odgovor članu moci)
Neposredna povezava do sporočila: 820
30.11.2009 21:15:47   
muki1
Ah Zojka. A ni fajn, ko imamo zaveznike? user posted image user posted image user posted image
Jaz sem tudi najlepša in najlepše dišim. Prav ovohava me včasih Iva in potem mi reče, da najlepše dišim. user posted image

Veliko več muh se ujame na med, kot na kis.

(odgovor članu moci)
Neposredna povezava do sporočila: 821
30.11.2009 21:50:21   
piskot
hinavcki mali ane user posted image

mi smo bili danes doma, ponoci je martin mal kasljal, cez dan se je pa izkazalo da je cist uredu. jutri gre sluzit ce bo noc mirna. ana je bila ze cel teden smrkava ker ji rinejo ven enke zgoraj. prejle je pa zacela kasljat kot en star kadilec. se mi zdi da je hripava. kaksen predlog v zvezi s tem?

(odgovor članu muki1)
Neposredna povezava do sporočila: 822
30.11.2009 22:00:42   
piskot
kaj je zdaj s cetrtkom? 20h mona liza? koliko oseb?

(odgovor članu piskot)
Neposredna povezava do sporočila: 823
30.11.2009 23:45:21   
frrrr
evo, jaša riše user posted image

slon:
user posted image

mlaka veselih žab:
user posted image

petnoga žirafa:
user posted image

brina in jaša:
user posted image
tukaj je tudi napisal brina in jaša nad slikicama user posted image

je pa vse slike sam poimenoval. tudi petnogo žirafo user posted image

< Sporočilo je popravil frrrr -- 30.11.2009 23:54:20 >

(odgovor članu frrrr)
Neposredna povezava do sporočila: 824
30.11.2009 23:48:50   
frrrr
IZVIRNO SPOROČILO: piskot

kaj je zdaj s cetrtkom? 20h mona liza? koliko oseb?
js sm glih hotla napisat, da se odjavljam. me mori kk nej izvedem, pa vsak dan mala kasneje in težje zaspi. zadnje 3 dni kr neki tuli v joško, jo krči matrajo. do januarja me ne zravn štet. bomo imeli veseli december in se ne bom več ubadala s tem, da bi mala ob 20ih spala. bodo druge zadeve lažje izvedljive - recimo dedek mraz na firmi se začne šele ob 18ih, z vrtcem gremo na lutke ob 17ih in potem na ljubljanski grad.

(odgovor članu piskot)
Neposredna povezava do sporočila: 825
Stran:   <<   < Prejšnja stran  31 32 [33] 34 35   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  31 32 [33] 34 35   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Trmast otrok
Čeprav ste šokirani, na otrokovo trmo nikakor ne odgovarjajte z jezo in kričanjem. Najbolje je, da otroku poskušate mirn...
Zakaj otrokom ne bi smeli postavljati vpra...
Najprej je pomembno razumeti, da otrok ne odgovori ne zato, ker noče – ampak ker ne zmore.

ime za punčko
akvalina

katero ime se ti zdi najlepše?

Ela (45%)

Lea (27%)

Pia (28%)

Število vseh glasov: 305

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!