|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  54 55 [56] 57 58   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Oktobrčki 2006-6
8.1.2010 19:54:29   
piskot
docakali smo drugi paket noric user posted image user posted image

Martin se je odlocil za petek trinajstega, Ana pa za Valentinovo.

(odgovor članu frrrr)
Neposredna povezava do sporočila: 1376
   [Brisano sporočilo]
8.1.2010 20:53:22   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu piskot)
  Neposredna povezava do sporočila: 1377
8.1.2010 20:55:07   
moci
auč, kuki user posted image

(odgovor članu piskot)
Neposredna povezava do sporočila: 1378
9.1.2010 11:06:23   
@lina
IZVIRNO SPOROČILO: piskot

docakali smo drugi paket noric user posted image user posted image

jih vsaj ne boste čakali v nedogled, kot mi... naj jih čimlažje in čimhitreje preboli!

(odgovor članu piskot)
Neposredna povezava do sporočila: 1379
9.1.2010 11:14:20   
moci
user posted image a ni lepo.
jaz sem predlagala danes božičn večerjo ...

(odgovor članu @lina)
Neposredna povezava do sporočila: 1380
9.1.2010 11:57:00   
frrrr
piškot - naj Ana ne bo preveč norčasta

moci - men je tut full luštno. ko sem šla včer spat, je blo na balkonski ograji 40 cm snega user posted image noro
na srečo smo lahk doma in ni treba na cesto

dinozavri user posted image dnevno je na sporedu ice age 3... na srečo se ga da mau pretentat in je z 10imi minutami pred kosilom in 5imi minutami po kosilu zadovoljen, mau zjutri, zvečer pa bolj prijazne risanke ala medvedek pu na sporedu. no, pa vseeno v dveh dneh enkrat pogledamo te dinozavre. in tile gumijasti dinozavri jedo z nami, na wc gredo z malim, v kopalnico gredo z njim in naučit sem se mogla kk se kateremu reče, ker sicer me jaša dinozaver popravi. no, če vas zanima kako zgledajo diplodok, tiranozaver, stegozaver, spinozaver, triceratop ali velociraptor me kr vprašajte user posted image user posted image

(odgovor članu moci)
Neposredna povezava do sporočila: 1381
9.1.2010 14:39:13   
frrrr
joj mi gre na živce tole izpadanje las... sem se 10 centi postrigla, pa zgleda premau, ker so povsod moji dooolgi lasje user posted image

(odgovor članu piskot)
Neposredna povezava do sporočila: 1382
9.1.2010 19:35:34   
piskot
cer.

kok je lepo user posted image . sva z ano opazovali norcije skozi okno user posted image . tamala je cist revca. ce bo vsak 2 dan prislo na plano toliko noric kot danes, jo bomo komaj se spoznali. bomo pa videli kaj bo noc prinesla.

frrr pri nas mu je pa 3 del prevec strasen. pri nas bi morali pa vsak dan 3× gledat strelo mkvina user posted image .

(odgovor članu frrrr)
Neposredna povezava do sporočila: 1383
10.1.2010 0:09:25   
frrrr
piškot, strele mi ŠE ne poznamo user posted image drgač so pa eni trije taki prizori v ice age3 taki, da pride k enmu se stisnit (se pa zraven smeje, a za vsak slučaj user posted image ). in iz tega je potegnil naslednja stavka: ne vem no. vetrščina je težka user posted image kolk dobr to pove, smo mogli koj babice poklicat, da jim je povedal kaj pove bug pr ice age user posted image
želim vam mirno noč!

(odgovor članu piskot)
Neposredna povezava do sporočila: 1384
10.1.2010 7:54:07   
Anonimen
naš smrkec pa ima obdobje Spidermana in Kekca. Oponaša ju pa z dejanji. user posted image

(odgovor članu frrrr)
  Neposredna povezava do sporočila: 1385
10.1.2010 9:26:04   
Lu
Pri nas je tudi obdobje Spidermana, strele mcqueen,... user posted image

Risanje. A to si jih dol posnamete na dvx al kako? Bi se priporočla za kakšne user posted image

Danes gremo na kosilo ob 13 uri. Praznujeta možiček in tast še za vso žlahto. Maja spala do 9 ure danes user posted image . Je bolj dogajalo v petek in soboto pa se je mogla punca naspat. MAli pa ob 8 vstal. Napredek, da ni ob 7 že auf user posted image

Zdaj grem pa hitro perilo dat prat user posted image

Maja 21.02.2005 ribica
Tian 03.10.2006 tehtnica
Maša 21.1.2011 vodnarka

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1386
10.1.2010 10:09:50   
Anonimen
risanke ponavadi kar kupim. se mi ne da več sisat iz interneta. preden najdem pravo dimenzijo, je cela burka. imam pa kar srečo. spidermana2 sem recimo dobila v šparovi akciji za 3 eur.

veliko risank pa kar posnamemo iz tv. včeraj kekca recimo. pa živ žav, pa nodije, pa zvečer risanke, pa ribič pepeta,intd...se nabere in je čisto dovolj. še preveč.

(odgovor članu Lu)
  Neposredna povezava do sporočila: 1387
10.1.2010 11:50:35   
Anonimen
kaj sem imela za prebrat...no sej je fino, da se dogaja....

sneg- po novem mi gre na živce, ja, se pridružujem maxici in anč, s to razliko, da se jaz cele dneve vozim v tem sr****, vozit še ni tak problem ampak parkiratuser posted image ja no, posledično manj delam, ker se v LJ. vse premika 10km/h!

poročna obleka- grem gledat v poročne salone, sej slikice so mi zelo všeč, ampak kaj bo pa na mojo rit pasalo je pa druga zgodbauser posted image

danes ob 6:50- Tinkara pride k meni in reče: "Mami ti kar lepo sanjaj (mi da lupčka), moram it jaz živ žav gledat, potem ko boš vstala se bova pa v dnevni stiskali, pa oslička pazi naj pri tebi spi." A ni to lepo, pa sem spala naprej....user posted image

S. je dobil službo- HB!

Mene pa soseda, vskič ko se brez pudra prikažem zunaj, vpraša če sem nosečauser posted image , no sej verjetno ima tudi moj 4 mesečni trebuh kaj opravti pri temuser posted image , vglavnem očitno sem tolk bleda....ja nouser posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 1388
10.1.2010 12:47:31   
Anonimen
Remy - bravo za S. službo !!!user posted image user posted image user posted image user posted image  no, zdaj boste pa lažje zadihali kajne ?

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 1389
10.1.2010 14:50:00   
muki1
Joj punce, jaz sem vam za sneg tako nevoščljiva, res user posted image
Pri nas se je fajn naredilo v ponedeljek, torek, potem pa drek. Deža, dež dež. Dež podnevi, dež ponoči. Zunaj je megla in potišnjen sneg, ma ne vem če ga je 2 cm. Za zjokat, res. Tak sem vam fouš. Saj tudi jaz se vozim po zaledenelih cestah ko je sneg, tudi mi ga kidamo, ampak ga vseeno obožujem.
Bomo prišli na snegec pegec čez dva tedna, smo se odločili. Najverjetneje Kranjska gora pade. Upam, da še kaj ujagamo prostega. Če noče sneg k Mukici, gre pa Mukica k snegu.
Bom pa kaj fraj vmes, ker ne smučam, tak da, če se bo keri dalo gledat moj butasti fris.... user posted image

Veliko več muh se ujame na med, kot na kis.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1390
10.1.2010 14:51:17   
muki1
Remy user posted image user posted image user posted image .
Imam občutek, da bo 2010 čisto vaše in noro dobro leto.

Frrrčkova, meni so tudi lasje izpadali po porodu in ob dojenju. Kot zmešani. Saj potem enkrat se ustavi, ko še nisi povsem brez las, obljubim.

(odgovor članu muki1)
Neposredna povezava do sporočila: 1391
10.1.2010 14:53:14   
muki1

IZVIRNO SPOROČILO: *Lina*

naš smrkec pa ima obdobje Spidermana in Kekca. Oponaša ju pa z dejanji. user posted image

user posted image user posted image

Javlja se mati, ki je preživela dolgotrajno obdobje Pike Nogavičke in zdaj vzgaja dve Winxici.

Še prej pa je bila Nodimanija.

Komaj čakam, da bosta odkrili RBD, res user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1392
10.1.2010 16:30:32   
moci
mi smo, kot kaže ful staromodni. pri nas še vedno rulata nodi in pepa. pa kekec ji je ful všeč, tako da bo ona zdaj imela bratca kekca user posted image prej je pa dva tedna o sestrici govorila. ah ja ... upam, da bo zadovoljna s tem, kar bo dobila user posted image
sicer pa teh modernih risank ne pozna, ker jih pač ne vidi. mi namreč gledamo samo na sloveniji ena. pa potem kaj potegnem iz mule. od tam mi še greuser posted image

lasje so po porodu tudi meni fuuuul izpadali, ja. sem se bala, da bom plešastauser posted image

muki, kako daleč pa morate do snega? tam pri vas ga ni nikjer? pri nas je reees idila. noro. dobrodošli user posted image

(odgovor članu muki1)
Neposredna povezava do sporočila: 1393
10.1.2010 16:31:43   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: muki1

Joj punce, jaz sem vam za sneg tako nevoščljiva, res user posted image
Pri nas se je fajn naredilo v ponedeljek, torek, potem pa drek. Deža, dež dež. Dež podnevi, dež ponoči. Zunaj je megla in potišnjen sneg, ma ne vem če ga je 2 cm. Za zjokat, res. Tak sem vam fouš. Saj tudi jaz se vozim po zaledenelih cestah ko je sneg, tudi mi ga kidamo, ampak ga vseeno obožujem.
Bomo prišli na snegec pegec čez dva tedna, smo se odločili. Najverjetneje Kranjska gora pade. Upam, da še kaj ujagamo prostega. Če noče sneg k Mukici, gre pa Mukica k snegu.
Bom pa kaj fraj vmes, ker ne smučam, tak da, če se bo keri dalo gledat moj butasti fris.... user posted image

Muki, jest bom uletela k tebi, če le želiš gledat mojo zoprnijouser posted image

(odgovor članu muki1)
  Neposredna povezava do sporočila: 1394
   [Brisano sporočilo]
10.1.2010 18:50:29   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu moci)
  Neposredna povezava do sporočila: 1395
10.1.2010 19:34:36   
piskot
cer.

tole je pa noro. norice mislim. cakte, vam slike pokazem.

tole je martin pred dnevi:
user posted image

tole pa ana danes:
user posted image

kriza.
drugace pa ja, kar fajn je tale sneg. skoda ker ga ne morem it od blizu pogledat user posted image . upam da bo zdrzal se par dni.

pri nas je glavni lik pika nogavicka. vcasih mi ze kar mal pokrovko dvigne. ko pride in mi rece: ne mores mi rect ce sem sel, moras mi rect ce si sla. drama. mulc. ampak vmes smo imeli pa par mesecev ful mir s temi vlogami.

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 1396
10.1.2010 20:31:46   
moci
uf, piškot, nikol ane ne pokažeš. kako je že velikauser posted image pike pa ... ufff, boga. kako pa prenaša? drugače pa sporočite, ko boste zdravi ...

sivkamivka, bi morali na kakšno "urejeno" sankališče, kjer je poštamfano in leti.
nam je zmanjkalo časa, smo bili v snoviku user posted image
se javno zahvaljujem frrr, ker je rešila mojo dilemo in smo se imeli super user posted image

(odgovor članu piskot)
Neposredna povezava do sporočila: 1397
10.1.2010 20:43:21   
piskot
takale je bila en teden nazaj

user posted image [/url]

< Sporočilo je popravil piskot -- 10.1.2010 20:44:53 >

(odgovor članu moci)
Neposredna povezava do sporočila: 1398
11.1.2010 0:14:50   
frrrr
Lu - mi vsak dan tk spimo... do 8ih, 9ih user posted image

Remy - čestitke bodočemu možu za službo. Tinkara je pa res uvidevna, da te pusti spat user posted image

spiderman... naš fant ne ve kako se temu reče... v vrtcu so eni trije fantje s starejšimi brati in seveda nosijo oblačila spiderman in strela mcqueen al kakorkoli se to že napiše. no, in naš mali bi rad bil za pusta dinozaver. sem ga danes mau spraševala če bi bil čebelica, medved, zvonček, nodi, franček, karkoli sam ne dinozaver user posted image pa se ni dal. no, pa sem naštevala in naštevala in prišla do leva. nad levom se je navdušil in sva šla gledat kostume na netu. pol pa tam med prvimi kostumi ugleda spidermana in reče mamica, js bi bil tale pajek rdečo moder user posted image mislim, da bo kr dinozaver user posted image

kekec mu pa še ni potegnil, ker je bedanec tolk strašen in ga ne gledamo... knjige imamo še od moje mame (tam nekje 74 letnik) in smo prejšnjič sred zgodbe ugotovili, da nekaj listov manjka user posted image

sivkamivka in moci - mi tut gledamo pepo, ampak mi je kul. bacek jon mi pa že štrli pr vseh luknjah vn... še posebej jaševe omiljene zabetonirana in kosilnica user posted image

muki - vem, da nehajo izpadat... so mi pr Jaši tut in sem se šla šišnit, ker pol jih nisem tolk vidla, ko so bli krajši user posted image zdaj sem se že mau pripravla, pa očitno premau
veš kam pa mene vleče? k vam v toplice. fuuulll. morm it pa na smučanje drug v soboto, joj mi je hudo user posted image slikce sem urejala v albume (mi je ratalo za cele 4 mesece v letu 2008 slik razvit) in med njimi je bil tut rovinj, kjer iva jašo lupčka... pa potem septembrski dopust v vaših koncih... se mi je zaluštalo morja in toplic uf user posted image

piškot - naj bo jutri stanje boljše. uboga mala princeska. zelo je luštna!

moci - me veseli, da si uživala v namakanju user posted image

mi smo dans dopoldne preživeli na zraku. brina spala v vozičku, mož odkidal avto, z jašo pa sva šla s sanmi do šolskega igrišča in ker ni šlo fajn, sva se kepala. kolk je užival. kr smejalo se mu je, ko je prijel kepo v roke, ker je vedel kaj bo z njo naredil user posted image in če sem bla predaleč mi je rekel no, počakaj da te lahko kepnem user posted image

lep teden vam želim...

(odgovor članu piskot)
Neposredna povezava do sporočila: 1399
11.1.2010 0:58:20   
lucika
naj vas še jaz malo pozdravim...

nekak ne morem spat, me boli glava, pa koomaj čakam, da mine noč in jutri dopoldan...čakam na pregled pri g. že danes sem se komaj zadrževala, da nisem na urgenco odletela. nič posebnega sicer, a tak se mi je zdelo, da bi bibek v trebuhu lahko bil malo bolj poskočen. je brcnil, enkrat,kot bi trznil, pa par ur nič, pa spet....sem čakala in čakala, in rukala po trebuhu...pol me je pa že panika začela grabit. malo sem spala, pa se zbudila in zdaj ne morem več...me res zanima kaj me jutri čaka....

drugače smo ok. snegeca je dosti, dosti za letos po moje.

taveliki bratec pridno raste. bolj ko se mi pribljižuje pdp, bolj mama vse velja. atija včasih nažene, ali pa ga prav za roko prime in stran odpelje. ne, bo mama,,.... mamo pa tudi že skrbi, kako bo preživela brez tega mulca, ko bo treba v porodnišnico. če dobro pomislim, en dan še nisem bila brez njega. čez noč ja, ampak 24 ur pa nikoli. mali bo že, mene zase skrbi:(

vidim da ste še kar aktivne tukaj, mi je kr malo žal, da se več ne oglašam...

(odgovor članu frrrr)
Neposredna povezava do sporočila: 1400
Stran:   <<   < Prejšnja stran  54 55 [56] 57 58   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  54 55 [56] 57 58   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kako otroka vključiti v izbiro šolskih pot...
Nakup šolskih potrebščin je lahko zabavna skupna naloga – če otroka vključimo premišljeno. Preverite, kako mu dati možno...
Pravice iz naslova krajšega delovnega časa
photo
Eden od staršev, ki neguje in varuje otroka do tretjega leta starosti, ima pravico delati krajši delovni čas, ki pa mora...

Dečkova mama.
пеперутка16

Ste fantov penis/mošnjo/kurca obrnili navzgor, preden ste jih povili? In če ste, zakaj?