|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  71 72 [73] 74 75   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Oktobrčki 2006-6
13.2.2010 20:36:15   
Lu
Men pa vse paše jest že lep cajt. Upam, da mi do poletja zasmrdijo cukriuser posted image

No sama sebe pa nisem mogla slikat. Smo šli pol res v City Park, ampak smo bili sam 40 min ker je bilo vroče za pop****  in sta otroka imela zadost. men je pa tudi pasalo it domov.

Sem pa frej že od 20 ure. Oba v postelji. Maja je šla daens kazensko pred Tianom spat, mali pa po 4 pravljicah tudi spat. In zdaj uživam. Mmmmmmmmm.... v miru, tišini,...

Maja 21.02.2005 ribica
Tian 03.10.2006 tehtnica
Maša 21.1.2011 vodnarka

(odgovor članu Lu)
Neposredna povezava do sporočila: 1801
13.2.2010 20:39:10   
pikapolona2
kakšna poza ninje na prvi fotki...hahahahaha

a maja je pa winksica....kje je pa mami???

(odgovor članu Lu)
Neposredna povezava do sporočila: 1802
13.2.2010 20:40:26   
piskot
pikapolona nic drugega kot ni mi bilo glih dobro.

jaz pa se vedno cakam sliko od winx mukice user posted image

Martin se je odlocil za petek trinajstega, Ana pa za Valentinovo.

(odgovor članu pikapolona2)
Neposredna povezava do sporočila: 1803
13.2.2010 21:03:43   
@lina
oj,

mene bi tudi lahko kdo zamenjal za klovna, mogoče, imam tak rdeč nos, pa skuštrana sem tud...že od četrtka ležim, no danes se vsaj malo gibljem po hiši. En ornk prehlad je prišel nad mene, danes pa tudi nad J neka čudna visoka vročina... tako da se nismo nič šemili, čeprav imamo vse nared. Upamo, da bo torek naš dan. In ja, uživam (!) v enem od vaših priporočil, ki so tudi pri nas v redni uporabi: črna redkev z medom...otroka to jesta (pijeta) skoraj kot bonbone, z užitkom!

mi smo dali čez sistematskega, dobili napotnico za okulista, ker M ali ni hotel ali pa res ni videl čisto ta spodnje vrstice. Za urologa bomo pa še videli - ima tako kot J bežeča jajčka - sad ga ima, sad ga nema - v mošnji namreč. Če bo večkrat gor kot dol, bo moral na enako operacijo kot J. Pri zobarci smo bili tudi ponovno na pregledu, je M dobil en premaz.

ključavnice v vratih - mi imamo sicer v kopalnici tako, da se lahko zaklene - ni pravi ključ, je že "vgrajen ključ" in če se zaklene, lahko z druge strani odpremo s kovancem.

kaj še? aja, maxica je omenjala vpis v šolo. Nas čaka to, v sredo oz. četrtek. se ti pridružim na drevesu, bova skupaj jokale, a prav? pa spraševala si za M po operaciji: zelo v redu, govor bolj razločen, zdaj ga moramo opozarjat naj zapira usta in diha čez nos (prej je samo na usta dihal in mu je ostalo v navadi), ampak problem je ratal, ker ne more imeti zaprtih ust, ker ves čas čvekauser posted image  čakava pa še na prvi pregled pri logopedinji po operaciji.

tako, toliko od nas...lepo nedeljo vam želim!

(odgovor članu piskot)
Neposredna povezava do sporočila: 1804
14.2.2010 8:22:09   
Lu
Jutro!

Ja Maja je Winxica Stella user posted image Mami pa ni mogel nihče slikat. Me je pa mama, samo ima še navaden fotič tako da, ko bo dala razvit fotke, jo posceniram in dam gor user posted image

@lina pozdravi se.

Imam pa eno vprašanje, tiste, ki ste to dale že skozi. Maja ima v torek sistematskega pri 5 letih. Pa me sam firbec matra kaj pregledujejo? Pri 3 so risali, prepoznavali barve, gradili stolp,... KAj naju pa zdaj čaka?

Maja 21.02.2005 ribica
Tian 03.10.2006 tehtnica
Maša 21.1.2011 vodnarka

(odgovor članu @lina)
Neposredna povezava do sporočila: 1805
14.2.2010 11:02:22   
@lina
Lu, pri nas vse sistematske preglede delajo po denverjevem testu. Če želiš, ti ga lahko pošljem po mailu...  če seveda v vašem ZD opravljajo ta test. Ponekod ga ne.
V glavnem: J je risal kvadrat, krog in +. med dvema črtama je moral pokazati, katera je daljša, narisal je človeka (gledajo na  razmerja, če se prav spomnim, je pomembno, da nariše trup, da niso noge iz glave), razlagal je pomene besed, itd....

(odgovor članu Lu)
Neposredna povezava do sporočila: 1806
   [Brisano sporočilo]
14.2.2010 11:10:52   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu @lina)
  Neposredna povezava do sporočila: 1807
   [Brisano sporočilo]
14.2.2010 11:24:52   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Brisani uporabnik)
  Neposredna povezava do sporočila: 1808
15.2.2010 7:42:25   
pikapolona2
dobro jutro!

Otrok po dolgem času v vrtcu.....jaz pa sama za računalnikom. Grem se koncentrirat in mal zares delat :-)
Vikend je bil tako uživantski da se mi ni ljubilo nič ampak res nič za službo naredit!

Včeraj sem se dobre ribice napapala.....klele Blizu nas imajo res dobre ribe........če se vam kdaj zalušta ribja restavracija Tabor......ene par let nazaj sva bila tam pa je bilo res dobro ampak svinjsko drago....včeraj pa sva ugotovila da so malo cene ohladili .....al pa so jih pustili pr mir in se splača. Orada na krompirčku....zapečene v pečici...ŠEEEEE prosim.

dober štart...ene imate počitnice a ne!

Neposredna povezava do sporočila: 1809
   [Brisano sporočilo]
15.2.2010 10:17:51   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 1810
15.2.2010 11:48:08   
frrrr
kako lepe maškare user posted image

@lina - želim ti hitro okrevanje!
Matjaž in Jaša sta pa oba na sistematskem pokasirala napotnici za okulista in urologa. upam, da vi slednejga ne boste potrebovali. Jaša je naročen ta petek v sg bolnici. okulist pa v začetku marca. in pr zobarju sta tut oba premaze pokasirala user posted image

poklicat morm pediatrinjo, ker je Jaša z ab zaključil, mozoljčki na riti izginili, a ni še ok. mislim, da smo vse ostalo že sprobali in ostane samo še dieta brez ogljikovih hidratov user posted image upam, da se motim.

piškot - men je pa tvoja frizurca tolk všeč, da te bom v bližnji prihodnosti kopirala. na kolk časa treba potem to pedenat in hodit k frizerju?

moji kilogrami... ah, zdej sem nekje na štartu pred nosečnostjo z Brino. pr Jaši sem tak čas bila že v minusu, pa se je kasneje rodil in še 3kg sem pr njem več pridelala kot pr Brini. se pozna, da je mala bila že parkrat prehlajena in je njen bratec veliko doma, zato tut midve manj vozičkava. z Jašo sva bla bolj pridna in sva nabirala kilometre, mami pa izgubljala kilograme user posted image no, enih 15 kg je treba še dat dol, pol bom pa perfektna user posted image se bojim, da me bo poletje prehitelo user posted image  

lep teden!

(odgovor članu Lu)
Neposredna povezava do sporočila: 1811
15.2.2010 12:20:56   
pikapolona2
vprašanje?

A ima ktera za posodit kak majhen kouterček......jaz imam kar prevelikega za ta miceno košarico???

Prevlek ne rabim....bom zašila user posted image

(odgovor članu frrrr)
Neposredna povezava do sporočila: 1812
15.2.2010 12:45:54   
moci
sivkamivka, kam se vi hodite sankat? se mi zdi, da si povedala, pa se ne spomnim user posted image

jaz grem pa še jutri v službo, tralala, hopsasauser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1813
   [Brisano sporočilo]
15.2.2010 13:18:16   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 1814
   [Brisano sporočilo]
15.2.2010 13:18:58   
Brisani uporabnik

(odgovor članu moci)
  Neposredna povezava do sporočila: 1815
15.2.2010 13:45:39   
pikapolona2
sem že dobila....mi bo fredica ki je tudi imela ta majhno stokke posodila. tak da ne rabiš spraševat sivkamivkauser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1816
15.2.2010 15:03:58   
moci
aja, jaz sem mislila, da se sankate tu kjeuser posted image
no, se lahko midve kdaj pridruživa? bi eno sankaško srečanje naredile?
pikaplolona? piškot? še katera?

Neposredna povezava do sporočila: 1817
15.2.2010 16:26:53   
pikapolona2

IZVIRNO SPOROČILO: moci

a si norauser posted image user posted image ...jaz se ne sankam....nočem še rodituser posted image ....pr nas mene dpvolj premetava po naši vaški cesti k se v avtu peljemo....ni šans da grem na sanke

(odgovor članu moci)
Neposredna povezava do sporočila: 1818
15.2.2010 17:04:15   
frrrr
eno luštno stran sm našla http://www.vlakec.si

(odgovor članu Lu)
Neposredna povezava do sporočila: 1819
15.2.2010 17:18:14   
sonček33
Zelo fajn stran. Ravno danes sem iskala na netu lesene igrače.

...svet je poln lepih rožic tete Pehte...

(odgovor članu frrrr)
Neposredna povezava do sporočila: 1820
15.2.2010 18:00:00   
moci
IZVIRNO SPOROČILO: pikapolona2

IZVIRNO SPOROČILO: moci

a si norauser posted image user posted image ...jaz se ne sankam....nočem še rodituser posted image ....pr nas mene dpvolj premetava po naši vaški cesti k se v avtu peljemo....ni šans da grem na sanke

saj se ne boš ti sankala, ampak brinauser posted image
jaz se ne morem iz več razlogov. eden od njih je, da niti slučajno ne bi mogla vstat iz sank

Neposredna povezava do sporočila: 1821
   [Brisano sporočilo]
15.2.2010 18:12:45   
Brisani uporabnik

(odgovor članu moci)
  Neposredna povezava do sporočila: 1822
   [Brisano sporočilo]
15.2.2010 18:13:29   
Brisani uporabnik

(odgovor članu moci)
  Neposredna povezava do sporočila: 1823
15.2.2010 19:17:49   
pikapolona2
mi imamo en mini hribček pred hišo...tam se spušča B sama z lopato....na večji hrib je pa jaz še ne spustim same.....je še presmotana za usmerjanje in ustavljanje.
Danes se je z našega hribčka smučala in ker je bil tako pomrzjen sneg je neeeeeeeslo tako daleč da je komaj zvozila med jabolkiuser posted image user posted image user posted image enkrat je pa na ribniku pristala ki je trenutno zaledeneluser posted image user posted image . mora bit nadzor poleg. Pa čelada na glavi.

Moci a to ko zadnjič delaš pred porodniško kej častiš.....novinca si uvedla?

Neposredna povezava do sporočila: 1824
15.2.2010 19:53:36   
piskot
cer.

frrr to je frizura, s katero bom lahko spet 4 mesece prestavljala svoj obisk pri frizerju user posted image . popolnoma funkcionalna.

pikapolona zdej bo zvenelo cisto slampasto, samo kaj se ji ce pa narest na sankah. pade dol. big dil. nas se je ze parkrat stresu, pa ga nic ne moti, ker se mi potem smejimo, pa se se on.

Martin se je odlocil za petek trinajstega, Ana pa za Valentinovo.

Neposredna povezava do sporočila: 1825
Stran:   <<   < Prejšnja stran  71 72 [73] 74 75   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  71 72 [73] 74 75   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Norice ali vodene koze
photo
Norice ali vodene koze so najpogostejša nalezljiva bolezen z izpuščaji. Bolezen se pojavlja skozi vse leto, v večjem šte...
5 tipov mam – katera si ti?
Vsaka mama se vedno sprašuje, ali je dobra mama, ter znova in znova premleva svoje metode in slog starševstva. Se morda ...

Dečkova mama.
пеперутка16

Ste fantov penis/mošnjo/kurca obrnili navzgor, preden ste jih povili? In če ste, zakaj?