|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  73 74 [75] 76 77   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Oktobrčki 2006-6
17.2.2010 7:37:14   
moci
a maxica se nič več ne javlja?

enih par pogrešam. user posted image

(odgovor članu moci)
Neposredna povezava do sporočila: 1851
17.2.2010 7:41:36   
altati
moci, plakati so viseli vsepovsod.
Naš deček je tudi veliki oboževalec Čukov, mi smo mu ravno zato kupili mp4, ker se nam je vsem ostalim že trenalo, kajti prva stvar, ki jo je rekel, ko se je usedel v avto, je bila: 'Čuke bom poslušal!'....aaaa....

(odgovor članu moci)
Neposredna povezava do sporočila: 1852
17.2.2010 7:42:41   
altati
ampak Moci, meni sicer Čuki niso včeš, ampak tega 'tanovega' bi pa mogoče  celo dala v vitrino na nočno omarco....pa usta mi moral seveda imeti zaprta.

(odgovor članu moci)
Neposredna povezava do sporočila: 1853
17.2.2010 8:20:37   
moci
ja, saj, ravno to. čivka kot en vrabček. za gledat, kaj pa vem. ni slab, nekaj fuuul dober pa tudi ne. mejčkeni suhci niso zameuser posted image

(odgovor članu altati)
Neposredna povezava do sporočila: 1854
17.2.2010 8:34:12   
piskot
hm, ja tud men se ze trena od teh cukov. saj smo sami krivi, kaj smo mu jih pa pokazali. tisto raketo pod kozolcem zna celo na pamet.

Martin se je odlocil za petek trinajstega, Ana pa za Valentinovo.

(odgovor članu moci)
Neposredna povezava do sporočila: 1855
   [Brisano sporočilo]
17.2.2010 8:48:44   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu piskot)
  Neposredna povezava do sporočila: 1856
17.2.2010 9:07:22   
altati
Pri nas pa hudo dobro ve kaj so to čuki, mp4, obvlada računalnik, miško vtakne kar sam (ker jaz miške na notebook-u ne uporabljam, on jo pa potrebuje), igrice najde med priljubljeno, ponovem zna že prižgat printer in sprintat pobarvanko...pri nas je zelo računalniško osveščen, sestrici vsaka s svojim notebookom in mp4 poskrbita za to, če želimo ali pa ne....

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 1857
17.2.2010 9:15:42   
muki1
Evo. Novi zobozdravnik, novi datum. Tretji marec. user posted image

Veliko več muh se ujame na med, kot na kis.

(odgovor članu altati)
Neposredna povezava do sporočila: 1858
   [Brisano sporočilo]
17.2.2010 9:43:33   
Brisani uporabnik

(odgovor članu altati)
  Neposredna povezava do sporočila: 1859
   [Brisano sporočilo]
17.2.2010 9:45:23   
Brisani uporabnik

(odgovor članu muki1)
  Neposredna povezava do sporočila: 1860
17.2.2010 10:07:22   
Maxica
IZVIRNO SPOROČILO: moci

a maxica se nič več ne javlja?

enih par pogrešam. user posted image

Ma, geslo mi je zbrisalo, zdaj, ko so nekaj prenavljali in preden sem našla, kam sem si ga zapisala, je minil lih en teden. user posted image  Pa saj v bistvu tudi kaj konkretnega nimam za napisat, če sem poštena. To, da je ponoči spet snežilo, vas verjetno ne zanima. user posted image  Sicer so ta teden počitnice, pa nam popoldanske obveznosti tudi odpadejo, tako da smo malo frej.
Z Maxom delamo vsak dan redno vaje, ki mu jih da logopedinja, pa se mi zdi, da je Lan še bolj vesten zraven, pridno ponavlja in se uči pesmic, ki bi se jih moral Max. user posted image
Drugače smo zdravi, trkam seveda, trebuh raste, otroka sploh navdušeno preučujeta, koliko zraste, vsak dan posebej. Za pusta sta mi še nekaj narisala gor s flumastri. Lan je rekel, da je nosoroga, čeprav sem jaz mislila, da je oblak user posted image . Sicer pa pravi, da bomo imeli fantka, punčko bomo pa kupili. user posted image
Piskot, čestitke za svečko. user posted image user posted image user posted image
@lina, taka maškara sem bila jaz lani, kot praviš ti, da si letos. user posted image  Upam, da si zdaj že stara dobra @lina. Pa fino, da se je tudi govor poštimal pri M.
Vpis v šolo, ja, presneto, še dobro, da lahko zdaj za ene pol leta spet malo odmislim vse skupaj. user posted image
Moci, sem ti fovš, ker si že frej, jaz moram še 27x v službo. user posted image
Nič, grem še mal delat. Imejte se. user posted image

Sami sončki okrog mene :)

(odgovor članu moci)
Neposredna povezava do sporočila: 1861
17.2.2010 10:36:31   
altati
IZVIRNO SPOROČILO: sivkamivka

IZVIRNO SPOROČILO: altati

Pri nas pa hudo dobro ve kaj so to čuki, mp4, obvlada računalnik, miško vtakne kar sam (ker jaz miške na notebook-u ne uporabljam, on jo pa potrebuje), igrice najde med priljubljeno, ponovem zna že prižgat printer in sprintat pobarvanko...pri nas je zelo računalniško osveščen, sestrici vsaka s svojim notebookom in mp4 poskrbita za to, če želimo ali pa ne....

saj si ne delam iluzij, drugi in tretji in vsak naslednji otrok pač hitreje odraščajo...

ja, nekako tako....in tega ne moreš preprečiti....
jaz sem včerja prišla domov in sem našla Jaša in Taro za mizo. Tara je Jaša veselo učila lupit krompir....vse naredi, samo da svoje obveznosti preloži na drugeuser posted image user posted image user posted image . Jaša kavo že zna skuhat (filter seveda), čaj zna skuhat...vse to po zaslugi svojih zlatih sestric. Čeprav mene konkretno skrbi kaj če se kdaj čea takšnega loti sam.
Aja odklepanje in zaklepanje vrat pa pri nas konstantno laufa. v kopalnico in kuhinjo se nam je zaklenil n-krat, ampak se je tudi odklenil, čeprav mu je ključ padel na tla, ga je lepo dal nazaj in se odklenil. Brez kakršnekoli panike, samo smejal se nam je...
Sanka se pa tudi z lopato, sam, med kupom večjih otrok. Lepo počaka da je prosto in  se spusti. Če s ekdo hitro ne umakne, ga pa glasno opozori.Po hribu gor in dol gre pomoje 100 x na dan, neutrudno. pa moram priznati, da mu zaupam, ker res obvlada sceno.

< Sporočilo je popravil altati -- 17.2.2010 10:37:41 >

Neposredna povezava do sporočila: 1862
   [Brisano sporočilo]
17.2.2010 13:49:24   
Brisani uporabnik

(odgovor članu altati)
  Neposredna povezava do sporočila: 1863
17.2.2010 14:24:52   
moci
o, maxiuser posted image imaš pa natančno preštete delovne dni user posted image jaz si nisem tako natančno računala, ker se nisem mogla odločit, koliko dopusta porabiti letos.

altati, mi nismo tehnološko napredni, pri nas mp4 sploh ne obstaja, računalnik imamo pa samo 1. zna pa zoja miksat jajca za pecivo user posted image to je moj moderni kuhinjski robotuser posted image

sivkamivka, kako je bilo na morfologiji?

mi smo bili pa pri psihologu. kaj je to brez veze. iste stvari kot pri peidatru tu še enkrat in enih pet listov vprašalnikov

Neposredna povezava do sporočila: 1864
   [Brisano sporočilo]
17.2.2010 18:45:41   
Brisani uporabnik

(odgovor članu moci)
  Neposredna povezava do sporočila: 1865
   [Brisano sporočilo]
17.2.2010 18:50:36   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 1866
17.2.2010 20:22:58   
borovnicka
Ojla!

Se malo oglasim. Vglavnem - imam dopust, ampak Tjaš pa norice, tako, da smo odpovedali smučanje in se valjamo doma. S Tjanom hodiva naokrog, ati pa zaključuje hišna dela. Včeraj sva si vzela čas in šla na Koblo - vsaj malo smučanje za dušo, malčka sta bila pa vesela, da sta spremenila varstvo.

Upam, da bomo hitro ok.

P:S: Smučarski tečaj - naslednje leto LAHKO

nagajivčka TT

Neposredna povezava do sporočila: 1867
17.2.2010 22:04:39   
piskot
tole pa niso vec olimpijske ampak horror movie.

Martin se je odlocil za petek trinajstega, Ana pa za Valentinovo.

(odgovor članu borovnicka)
Neposredna povezava do sporočila: 1868
17.2.2010 23:55:43   
frrrr
borovnicka - naj Tjaša čimmanj srbi. za tečaj pa juhu user posted image bom zrihtala kandidate user posted image

piskot - nism gledala, mi je pa svakinja opisala kaj dogajalo. ma, nora je majdička... ampak medajlo pa le ma user posted image

moci - prvi dan fraj, pa tolk bizi user posted image si kot penzionisti, k majo skoz polne roke dela

pikapolona - tolk časa sva klepetale, pa se nisva dogovorile kdaj in kako ti vrnem dinozavra user posted image

sivkamivka - super za nuhalno bp

maxica - a vprašali ste kaj dobite? kupovat se vam pa punčk ne splača, ker se jih boste itaq otepali čez nekaj let user posted image

muki - včeraj sm z malo zaspala user posted image evo, me dans

sm spala 11 ur in zjutraj bla vseeno zaspanaaa user posted image včeraj bil mož z enim sosedom zmenjen, da mu pride pc pogledat ob 20ih. je tamaumu povedal, da se pridem z njim pocrkljat, ko mala zaspi. sem z njo zaspala in me je zbudil, ko ga je tiščalo kakat. sem bla tolk munjena, da mi je mogu 2x razložit kaj hoče in kaj morm js naredit in kje je ati user posted image adijo pamet.

dans sva se pa z brino potepale po gorenjskih koncih, jaša bil v vrtcu, ati pa priden stanovanje spravil v red user posted image

pr drugem/tretjem otroku pa res gre vse mau bolj hitr. jaša ni gledal tvja, ker smo ga ugasnili. zdaj pa jaša gleda risanko, brino je treba prav v drug prostor nest, sicer se zvije tako, da vidi na tv user posted image predvidevam, da bo še kje prehitevanje user posted image

(odgovor članu piskot)
Neposredna povezava do sporočila: 1869
18.2.2010 1:21:13   
frrrr
ja, kje ste zdaj? user posted image

mi je prijateljica, ki je v torek (raje dan navedem, da ne zakompliciram preveč user posted image ) rodila punčko, poslala sms - hvala za čestitko. si bla prva, prehitela telegrame user posted image

(odgovor članu moci)
Neposredna povezava do sporočila: 1870
18.2.2010 7:20:59   
pikapolona2

IZVIRNO SPOROČILO: piskot

ampak res....kako so lahko tako površni no.....????

Bravo za Petrouser posted image

(odgovor članu piskot)
Neposredna povezava do sporočila: 1871
18.2.2010 7:22:02   
pikapolona2
frrrr....sivkamivka je imela že morfologijouser posted image user posted image

za dinozavra se pa nič ne mudi.....itak nam je premajhen ko se vidimo ga vrnešuser posted image

(odgovor članu pikapolona2)
Neposredna povezava do sporočila: 1872
18.2.2010 9:13:06   
Maxica
IZVIRNO SPOROČILO: sivkamivka

evo me z morfologije, vse je v redu, zdaj grem pa malo počivat, dokler sem še sama doma user posted image

Superca. user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1873
18.2.2010 9:13:59   
Maxica
IZVIRNO SPOROČILO: pikapolona2

IZVIRNO SPOROČILO: piskot

ampak res....kako so lahko tako površni no.....????

Bravo za Petrouser posted image

Bravo za Petro, res, kapo dol, organizacija teh OI je pa v podnu, se mi zdi. user posted image

(odgovor članu pikapolona2)
Neposredna povezava do sporočila: 1874
18.2.2010 9:19:21   
Maxica
IZVIRNO SPOROČILO: frrrr

maxica - a vprašali ste kaj dobite? kupovat se vam pa punčk ne splača, ker se jih boste itaq otepali čez nekaj let user posted image

Ne, mi nikoli ne vprašamo, se pustimo presenetiti. user posted image

(odgovor članu frrrr)
Neposredna povezava do sporočila: 1875
Stran:   <<   < Prejšnja stran  73 74 [75] 76 77   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  73 74 [75] 76 77   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Trmast otrok
Čeprav ste šokirani, na otrokovo trmo nikakor ne odgovarjajte z jezo in kričanjem. Najbolje je, da otroku poskušate mirn...
Če boš mojemu otroku kdaj rekel: »Ne povej...
V našem domu so presenečenja dovoljena... skrivnosti niso.

Dečkova mama.
пеперутка16

Ste fantov penis/mošnjo/kurca obrnili navzgor, preden ste jih povili? In če ste, zakaj?