Maxica
|
IZVIRNO SPOROČILO: moci a maxica se nič več ne javlja? enih par pogrešam. Ma, geslo mi je zbrisalo, zdaj, ko so nekaj prenavljali in preden sem našla, kam sem si ga zapisala, je minil lih en teden. Pa saj v bistvu tudi kaj konkretnega nimam za napisat, če sem poštena. To, da je ponoči spet snežilo, vas verjetno ne zanima. Sicer so ta teden počitnice, pa nam popoldanske obveznosti tudi odpadejo, tako da smo malo frej. Z Maxom delamo vsak dan redno vaje, ki mu jih da logopedinja, pa se mi zdi, da je Lan še bolj vesten zraven, pridno ponavlja in se uči pesmic, ki bi se jih moral Max. Drugače smo zdravi, trkam seveda, trebuh raste, otroka sploh navdušeno preučujeta, koliko zraste, vsak dan posebej. Za pusta sta mi še nekaj narisala gor s flumastri. Lan je rekel, da je nosoroga, čeprav sem jaz mislila, da je oblak . Sicer pa pravi, da bomo imeli fantka, punčko bomo pa kupili. Piskot, čestitke za svečko. @lina, taka maškara sem bila jaz lani, kot praviš ti, da si letos. Upam, da si zdaj že stara dobra @lina. Pa fino, da se je tudi govor poštimal pri M. Vpis v šolo, ja, presneto, še dobro, da lahko zdaj za ene pol leta spet malo odmislim vse skupaj. Moci, sem ti fovš, ker si že frej, jaz moram še 27x v službo. Nič, grem še mal delat. Imejte se.