Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2025
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Natisni

Sem bila kar malo razočarana ... ma dobro, sej me je naročila na morfologijo že čez 3 tedne
... to bo pa ap cap
... ne morem verjet, da gre tako hitro ... še malo pa sem na polovici?
. No, danes se je res. Vsaj to. Ker odhajam v tujino in pridem nazaj šele čez 1 mesec, tko da imam naslednji pregled šele čez 5 tednov. Do takrat sem sama z mojimi brcami ;)
je veselo skakljal na vse strani, G ga je komaj lovil
Nosečnost pa poteka tako kot mora
jooj valen ... meni pa tako hormoni delajo, da sem začela jokat, ko sem prebrala tvoj zadnji post. Jaz ti res iz vsega
želim, da se vsa ta zadeva glede ciste popravi. Ti kr pojdi po drugo mnenje ... v Izolsko bolnico jaz ne zaupam več ... odločila sem se, da bom rodila v Postojni - če se bo le dalo.
Pri meni je res zaenkrat vse bp in dete pridno miga vsak dan, sam kaj pa če na MF odkrijejo kakšno napako (že 3x sem sanjala, da z otrokom nekaj ni bilo v redu - vendar to pripisujem strahu, ki ga imam, ker mi je brat 100% invalid). Vendar ostajamo pozitivni sam kaj ko vsega straha ne morem potlačit.