Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2025
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Natisni

,no včerajšnjemu otrdevanju so se pridružli še popadki na 10min,odločena da počakam na močnejše in da bomo zjutraj že cartal,so ob enih ponoč lepo ponehali
,tko da ni sledu o kaki akciji dans,sm si skuhala 3l malinovega čaja,pa najraje bi se okopala v njemu,če bi pomagalo
,muca maca,na moji tud piše PRIDEM OKTOBRA,če bo šlo tko naprej bom mogla it iskat za november
), bova uporabila tudi deževnico - za wc, pranje perila in za tuširanje (v najini kopalnici vsaj - zaradi mene). Upam, da bo potem bolje. Pravijo, da je deževnica zelo primerna za umivanje, ker je mehka voda. Kaj pa ti meniš? Vem, da si iz te stroke ...
Navijamo za danes?
ste!!!
no pa le dnisem edina zblojena...
zdaj na prvem mestu... da noben moški ne more zamenjat veš-....
in upam, da boma s tem kaj pospešla in da bo ta vikend prišel moj baby na svet. Tudi pri meni so se že po malem začeli klici, da če še nič ni in kaj čakamo, mater so smotani, ko bo bodo že izvedeli, najbolj tečni pa so njegovi starši.