Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2026
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Natisni
ali bomo potegnile še v november, ha?
pa ne vem, hehe 
če je pa srečno!!!!!
Meliitak-tile naši zamudniki zamujajo z razlogom,mogoče hočjo bit škorpijončki,al pa naša noče vn kr še nimava izbranga imena
...jjoooj,sami obiski,zej pa njegov kolega,tud dihat mi ne pustijo u miru,hvalabogu sta šla na balkon uff..no tud zate držim pesti
že dva dni tko živ da mi trebuh prestavlja z enga konca na druzga...tko da tut pod razno zgleda še nikamor ne misli it, tut če mu govorim da je zunej več placa k u mojmu bušiju
So pa res telefoni zdej kr vsak dan...pa me niti tok ne moti..obiskov pa hb nimam velik k sva le čist u drugem koncu k pa najina familja. Ja, vsaka stvar za nekej dobra a ne
. Danes res ni moj dan!!! Vse me takooo srbi, da ne vem več, kaj naj naredim. Jutri bom še v porodnišnici povedala, da vidim, če imajo oni kakšno rešitev.
, sm se mogla prou pomirit da sm uhka nazaj zaspala. Nimam pojma kaj je blo to...sej zdej je pa ok. Gledam pa kam bi šla k ta lj je spet čist zamegljena