|
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
 | Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
V ponedeljek mi bo odklenkalo 11.6.2005 16:50:41
|
|
|
|
bini
|
a tebi tudi :(... no, vsaj vem da imam sotrpinko tukej.. jest se tud mal veselim, mal sm pa živčna... no, zaenkrat ne bo sile, ker bo mala pri babicah.. avgusta bo hujš ko gre v varstvo.. ampak vse se zmore če se hoče.. a ne? srečno :rozica:
|
|
|
|
|
V ponedeljek mi bo odklenkalo 11.6.2005 17:11:03
|
|
|
|
CUKRČEK
|
Naj te tolaži misel, da nisi edina:( Ponedeljek bo tudi dan, ko se jaz vrnem v službo:(( Sicer pa je treba gledati s svetle strani.....to, da grem spet malo med ljudi, da ne bom ves čas le doma ob :duda: Mala pa ima na srečo tudi varstvo zagotovljeno... pazila jo bo tašča, pri kateri mislim da ji bo kar fajn.
|
|
|
|
|
V ponedeljek mi bo odklenkalo 11.6.2005 17:18:17
|
|
|
|
frutka_
|
A smo vse ponedeljske?! Bom se spomnila na vas, drage sotrpinke.:)-:(:)- Začnem ob pol osmih pa do treh. Kaj pa ti bini in cukrček?!
|
|
|
|
|
V ponedeljek mi bo odklenkalo 11.6.2005 17:21:51
|
|
|
|
Moyca_
|
frutka bom s teboj v mislih
|
|
|
|
|
V ponedeljek mi bo odklenkalo 11.6.2005 17:31:36
|
|
|
|
CUKRČEK
|
Jaz imam delovnik od 6-ih do 14-ih. Zgleda, da se je "nesreča" na vse skrati zgrnila:)-
|
|
|
|
|
V ponedeljek mi bo odklenkalo 11.6.2005 18:04:45
|
|
|
|
Anonimen
|
ha js bi pa mogla tork začet pa sem vzela še 4 dni dopusta tko da začnem naslednji pondelk. bom pa glih tko po en stran trpela po drug stran pa že komi čakam :) lp, lara
|
|
|
|
|
V ponedeljek mi bo odklenkalo 11.6.2005 18:04:55
|
|
|
|
india
|
Frutka, saj boš med otročki! Kaj bo pa Filip?? Kje se bo pazil??:miska:
|
|
|
|
|
V ponedeljek mi bo odklenkalo 11.6.2005 18:05:26
|
|
|
|
india
|
Sorry, mislim, v katerem vrtcu je? V Tomšičevem?:miska:
|
|
|
|
|
V ponedeljek mi bo odklenkalo 11.6.2005 18:31:36
|
|
|
|
Anonimen
|
No, čimlepši in uspešen začetek ti želim. Delo in obveznosti ter prosti čas doma pa se že uskladita. :)
|
|
|
|
|
V ponedeljek mi bo odklenkalo 11.6.2005 19:07:15
|
|
|
|
.ču
|
Tud jes se bom spomnla nate:)sama delam že kakšen mesec sm se že kr navadla,ta mal tud.... In prov paše mal drugačen ritem sedaj.... Se pa vsekakor še beremo,a ne? Lp:rozica:
|
|
|
|
|
V ponedeljek mi bo odklenkalo 11.6.2005 19:50:06
|
|
|
|
frutka_
|
No, kar spomnite se kaj name ja,jaz pa se bom na vas! Miška Filip bo hodil z menoj, ampak bo v svoji skupinici. Jaz bom v drugi. Aja, gre v IG vrtec, ne v Tomšičevega. LP vsem sotrpinkam!
|
|
|
|
|
V ponedeljek mi bo odklenkalo 11.6.2005 19:50:17
|
|
|
|
M&P
|
No,jaz bi bila tud na vašem mestu,če mi ne bi podaljšali porodniške.Tako,da bomo septembra šli v to:(Jah enkrat bo treba a ne?;) Lep delavni začetek vsem:rozica:
|
|
|
|
|
V ponedeljek mi bo odklenkalo 11.6.2005 20:39:57
|
|
|
|
india
|
No,lep začetek obema, Filipu dosti novih prijateljev, tebi pa same pridne otroke!!!:rozica::rozica::rozica::rozica::rozica:
|
|
|
|
|
V ponedeljek mi bo odklenkalo 11.6.2005 20:56:52
|
|
|
|
HuAnita
|
Saj bo:rozica:! Če pomislim, da me to čaka čez 3m, pa me je kar:grrr:groooza.
|
|
|
|
|
V ponedeljek mi bo odklenkalo 11.6.2005 22:01:57
|
|
|
|
Ro-La
|
dober kšihtarski začetek:):) kakšne obveznosti te zanimajo:zmeden:
|
|
|
|
 | Stran: [1] |
Dotikanje med nogami.
пеперутка16
Moj triinpolletnik se nenehno dotika svojega lulija in noče nehati. Poskusila sem ga na različne načine odvrniti, vendar ne deluje. Rada bi, če bi mi kdo, ki je imel podobno situacijo, napisal, kako jo je rešil. Hvala.