tweety83
|
IZVIRNO SPOROČILO: Nikita_ tweety čim manj razmišljaj o tem kako boš rodila... do zdaj je še vsaka in boš tudi ti Brez bolečine verjetno ne bo šlo, ampak se tolaži s tem, da bo bolečina in vse hudo pozabljeno v trenutku, ko boš v naročju držala svojega Saj ženskam je z razlogom dano, da rojevamo...v sebi imamo neverjetno moč, ki nam ravno v takih trenutkih pomaga, da preživimo. Verjemi, da polovica moških ne bi bila sposobna rodit, me pa smo žilave in to zmoremo Glavo pokonci in boš videla, da ne bo tako hudo, pa če tudi bo bo to samo tistih nekaj uric, ki niso nič v primerjavi z bitjem, ki te bo spremljalo celo življenje Mene je tudi stisnilo,ko sem bila v 6. mescu v bolnici in sem tam tudi videla porodno sobo, slišala krike, v sobi sem bila s puncami, ki so jih ponoči vozili v porodne, ker so dobile popadke... ena ki je bila z mano je splavila skoraj pred mojimi očmi, eno drugo so s helikopterjem odpeljali v Lj, kjer je v 25. tednu rodila...njen je imel ob rojstvu 600 g, velik pa je bil tako kot moška dlan...ampak še danes živi... No in takrat je tudi meni dogajalo v glavi, skoz sem se spraševala kaj če.........., potem pa sem videla, da to nima smisla, kar je namenjeno se itak zgodi. Treba je zaupat in se prepustit usodi Sicer pa smo nosečke itak ful občutljive, hormončki delajo 100/h in pol se čist po nepotrebnem neki sekiramo in obremenjujemo...na koncu pa bo itak vse ok!! Tak da kar pogumno naprej Hvala! Si bom shranila in vsak dan prebrala!
|