|
RE: Dolenjke, 2. del 6.12.2009 12:31:42
|
|
|
|
rea27
|
no, jaknik1 da ti odgovorim: sem dobila miklavžka, sam da ne boste mislile, da me moj mož podkupuje, če vam povem... Sem že mislila, da ne bo nič pri nas nosil, jaz sem se sicer naredila miklavžka in že dan prej prinesla dobrotice domov..Moj pa...nič-... Potem pa včeraj zvečer mi gre nekaj kao pokazat v kuhinjo. In ker nisva prižgala luči, se ni nič kaj dobro videlo..no in mi pokaže vrečko...Pa sem si mislila, ja pa kaj mi pa to vrečko kažeš, sej vem da so m akaroni not, sej sem jih jaz včeraj kupila!?!?! In potem odmakne vrečko in pod njo dinarčki :) :) Je rekel, da ni imel časa it nič kupit, ker je res fuul veliko delal zadnje dni... In uglavnem, da naj si kaj kupim in Evi Lani tudi... Je rekel, da sem bila pridna ker sem praktično popolnoma sama skrbela za gospodinjstvo in Evico, ker je moj dragi skoooos delal pa še med vikendom je bil v ZGju na nekem tečaju..tako, da...sva bili res skos sami.. Sem bila prav prijetno presenečena..sam kaj ko sem ratala en butl odkar se je Eva rodila, in vsak centek nesem na kup, da slučajno ne bo Evica čez čaz kaj rabila..Zase pa ..nič. :) Sicer pa tudi ne rabim :) Tako, pri nas je bil to miklavž..sicer bolj praznujemo dedka mraza..Pri prababici pracnujemo božička, pri babici pa dedka mraza...Pri drugi babici pa ne praznujemo ničesar ker je to njej pač..ne vem..blesavo al kaj?!?! A si predstavljate vnuke ko bodo čez čas vedeli kaj pomenijo darila..pa pri njej ne bo nič, tudi smrekice ne in nobenega vzdušja..No, ja..sarme bojo :) :) :) Dobre!! Takle mamo.. kaj boste pa ve kuhale danes dobrega? In kaj je vam prinesel Miklavž? čaos od meneeee
|