Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2025
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Natisni

Sej po eni strani je dobro, da se ta cepljenja mal zavlečejo, po drugi strani me pa skrbi, da ne bosta Nik al pa Jakob kake neprave bacile domov prinesla. Ah, sej človek ni nikol dost pameten.
.
, ampak mislim, da bo kr moja mami po zadevice prišla. Pa bi pol raje prej nakazala, da njo še z denarjem ne obremenjujem.
..saj bo hitro minilo..malo pospraviš malo posrfaš po netu, malo se z Živiko igraš pa je dan naokoli :) pozitivno razmišljaj..en, dva, tri bo možek doma :)
. Začel smo z enako kot jo ima Jakec, potem Avent, pa Nuby, pa Nuk, pol od DM in Beauty baby in zdej jo imamo od Chiccota in edin to mal zagrabi za žvečit
Naša bejba je tudi čisto gumijasta v pasu in se ji o sedenju lahko samo sanja. Mi smo celo na 9 d3 kapljicah. Upam da bojo pomagale. plazenje pa tudi...eh bo že. Ko bo živček malo bolj strpen.