|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  73 74 [75] 76 77   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Dolenjke, 2. del
22.1.2010 11:32:55   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Alex01

IZVIRNO SPOROČILO: štrumfek

alex eno vprašanje. kako to shraniš da če na tvoj "TOLE" klikneš da ti avtomatsko gre na nextovo stranuser posted image user posted image user posted image sem nek hud računalničar, ki tega ne ve user posted image user posted image

Označiš povezavo (kopiraš naslov spletne strani), greš na ringarajo, ospreš novo sporočilo, napišeš besede (tole, klikni, tu, ....kar hošeč), označiš in klikneš ikono (narisana zemlja in še en znakec - če pa miško pomakneš na njo ti napiše dodaj povezavo) se ti odpre okenece in notri potem prilepiš povezavo.
Upam, da razumeš user posted image

user posted image  jaz sicer vem, kako e to nardi, sam zdle sem se pa čist zmedlauser posted image

jaz link direkt nalepim v novo sporočilo, potem pa link označim, pa vtipkam novo besedo, ki jo potem še podčrtam

(odgovor članu Alex01)
  Neposredna povezava do sporočila: 1851
22.1.2010 11:33:33   
majch
punce...mnogo cest vodi v rim...user posted image

I'm back and I'm bad.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1852
22.1.2010 11:34:00   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: niki84

Hvala za odgovor. Mi je že malo odleglo. Drugače so pa moji podatki: 25 let, neporočena, to je moja 2. nosečnost, prva se je žal končala s SS. Hm... še kaj, aha, pa rok imam 19.8. Bomo videli, koliko se bo še spreminjal.

pozdravljena user posted image

19.8. - joj, ti želim ne preveč vročega poletja

(odgovor članu niki84)
  Neposredna povezava do sporočila: 1853
22.1.2010 11:34:52   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: majch

punce...mnogo cest vodi v rim...user posted image

user posted image user posted image user posted image  - sploh na forumu čvekanje vpričakovanju user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu majch)
  Neposredna povezava do sporočila: 1854
22.1.2010 11:35:48   
Anonimen
Bejbe, a ste vidle, kako dobr se držim na glasovanju? Zdaj so spremenili še pogoje, tko da če ostanem na 2. strani najboljših sem v izboru za glavno nagradouser posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 1855
22.1.2010 11:35:57   
Alex01
IZVIRNO SPOROČILO: nya

IZVIRNO SPOROČILO: štrumfek

alex eno vprašanje. kako to shraniš da če na tvoj "TOLE" klikneš da ti avtomatsko gre na nextovo stranuser posted image user posted image user posted image sem nek hud računalničar, ki tega ne ve user posted image user posted image

Označiš povezavo (kopiraš naslov spletne strani), greš na ringarajo, ospreš novo sporočilo, napišeš besede (tole, klikni, tu, ....kar hošeč), označiš in klikneš ikono (narisana zemlja in še en znakec - če pa miško pomakneš na njo ti napiše dodaj povezavo) se ti odpre okenece in notri potem prilepiš povezavo.
Upam, da razumeš user posted image

user posted image  jaz sicer vem, kako e to nardi, sam zdle sem se pa čist zmedlauser posted image

jaz link direkt nalepim v novo sporočilo, potem pa link označim, pa vtipkam novo besedo, ki jo potem še podčrtam

na koncu je pa rezulat isti user posted image user posted image user posted image . Sem videla, da si ti tako naredila, pa je slučajno moj včer mim prišel, ko sem bila pri računalniku, pa mi je pokazal tak način.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1856
22.1.2010 11:36:34   
Alex01

Bejbe, a ste vidle, kako dobr se držim na glasovanju? Zdaj so spremenili še pogoje, tko da če ostanem na 2. strani najboljših sem v izboru za glavno nagradouser posted image

dobiš še kak moj glasuser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1857
22.1.2010 11:37:22   
Alex01
5ra8  -  midve sva pa čisto blizu domauser posted image

(odgovor članu Alex01)
Neposredna povezava do sporočila: 1858
22.1.2010 11:37:46   
Anonimen

na koncu je pa rezulat isti user posted image user posted image user posted image . Sem videla, da si ti tako naredila, pa je slučajno moj včer mim prišel, ko sem bila pri računalniku, pa mi je pokazal tak način.

ja, sam je tale hitrejši, sem ga čist po nesreč zadnjič odkrila - ker mene vsakič še vpraša, če dovolim povezavo

(odgovor članu Alex01)
  Neposredna povezava do sporočila: 1859
22.1.2010 11:42:42   
čebelica01
rea in ostale tole je link , če vas zanima http://www.mandmdirect.com/Default.asp

Life is to short for the wrong decision

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1860
22.1.2010 11:44:01   
rea27

JAKNIK IN ALEX blue joggers 2 pack in Blue donkey Tops 2 Pack - v vajinih velikostih ni dobavljiv...jih ni več v stocku..dejta kej drugega ali pa tut ne user posted image user posted image user posted image

rea27

(odgovor članu čebelica01)
Neposredna povezava do sporočila: 1861
22.1.2010 11:45:54   
čebelica01
a moje pa je ??user posted image

(odgovor članu rea27)
Neposredna povezava do sporočila: 1862
22.1.2010 11:47:07   
rea27
namest tistih mali kavbojčic so tele alex : http://www.nextdirect.com/si/en/shot/X45/766/14?pid=487962&curr=eur&returnurl=%2fshop%2fgatt2%2f7%2fgatt2%2f3%2fcat%2f159%2f0%3fnxti%3d15%26nxtv%3d25000%26isort%3dscore%26curr%3deur%26country%3dsi%26lang%3den&bct=%26quot%3bShop%20By%20Product%26quot%3b%26nbsp%3b%26gt%3b%26nbsp%3bOlder%20Boys%26nbsp%3b%26gt%3b%26nbsp%3bYounger%20Boys%26nbsp%3b%26gt%3b%26nbsp%3bJeans&lang=en&country=si&curr=eur

Čebeli.. vse tvoje je naročeno user posted image user posted image user posted image

rea27

(odgovor članu čebelica01)
Neposredna povezava do sporočila: 1863
22.1.2010 11:47:29   
Alex01
IZVIRNO SPOROČILO: rea27

JAKNIK IN ALEX blue joggers 2 pack in Blue donkey Tops 2 Pack - v vajinih velikostih ni dobavljiv...jih ni več v stocku..dejta kej drugega ali pa tut ne user posted image user posted image user posted image

Rea lahk-kavbojke mislim , velikost 12-18

< Sporočilo je popravil Alex01 -- 22.1.2010 11:49:02 >

(odgovor članu rea27)
Neposredna povezava do sporočila: 1864
22.1.2010 11:49:07   
rea27

Rea lahk , velikost 12-18

vests - underwear tudi ni..so mal drugačni bodiji, kavbojke pa kot rečeno so mal drugačne, ampak zlo podobne tistim, ki si jih ti prilimala

rea27

(odgovor članu Alex01)
Neposredna povezava do sporočila: 1865
22.1.2010 11:51:30   
rea27
ENA TEŽAVA JE DRAGE MOJE NAROČNICE. MORAMO POHITET, KER SO MI NAPISALI, DA JIM ZALOGE HITRO POHAJAJO..TAKO, DA ČE BO TOLE NAŠE NAROČILO ODPRTO ŠE KAK DAN ALI DVA, BOMO ZGUBILE VSE, TREBA BO PONOVIT NAROČILO IN MORDA KATERE OD ŽELJENIH OBLAČIL NE BO VEČ, TAKO DA...V TRETJO!!!!!! LAHKO BI ŽE DANES NAROČILE :)

rea27

(odgovor članu rea27)
Neposredna povezava do sporočila: 1866
22.1.2010 11:52:44   
majch

user posted image user posted image

I'm back and I'm bad.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1867
22.1.2010 11:54:05   
čebelica01

ENA TEŽAVA JE DRAGE MOJE NAROČNICE. MORAMO POHITET, KER SO MI NAPISALI, DA JIM ZALOGE HITRO POHAJAJO..TAKO, DA ČE BO TOLE NAŠE NAROČILO ODPRTO ŠE KAK DAN ALI DVA, BOMO ZGUBILE VSE, TREBA BO PONOVIT NAROČILO IN MORDA KATERE OD ŽELJENIH OBLAČIL NE BO VEČ, TAKO DA...V TRETJO!!!!!! LAHKO BI ŽE DANES NAROČILE :)

grem še nahitro pogledat če najdem še kaj zase

(odgovor članu rea27)
Neposredna povezava do sporočila: 1868
22.1.2010 11:56:35   
štrumfek
IZVIRNO SPOROČILO: niki84

Hvala za odgovor. Mi je že malo odleglo. Drugače so pa moji podatki: 25 let, neporočena, to je moja 2. nosečnost, prva se je žal končala s SS. Hm... še kaj, aha, pa rok imam 19.8. Bomo videli, koliko se bo še spreminjal.

ooo še en levček user posted image jaz sem imela pa lani 15.8 rok,..rodila 10 dni prej.. user posted image   čudovito nosečnost brez kakršnih koli zapletov ti želimuser posted image user posted image user posted image

Alex
vidš kok zna bit to koristno če pri računalničarju spišuser posted image user posted image

Nya
držim pesti in seveda glasujeeemuser posted image

Rea
kar se mene tiče je to to  user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu niki84)
Neposredna povezava do sporočila: 1869
22.1.2010 11:57:16   
Alex01

Rea lahk , velikost 12-18

vests - underwear tudi ni..so mal drugačni bodiji, kavbojke pa kot rečeno so mal drugačne, ampak zlo podobne tistim, ki si jih ti prilimala

bodijev potem ni treba, dej mi pa tole za alexa, barva rjava, velikost 10 let-140

< Sporočilo je popravil Alex01 -- 22.1.2010 12:07:00 >

(odgovor članu rea27)
Neposredna povezava do sporočila: 1870
22.1.2010 12:54:34   
Mala_princeska
Ste čist v net in naročanje padle heeeheeeuser posted image user posted image user posted image

Nya šibam glasovat.user posted image

24.4.2004 Nina :-)
24.6.2009 je ati dobil najlepše darilo za RD - Manco :-)

(odgovor članu Alex01)
Neposredna povezava do sporočila: 1871
22.1.2010 12:55:49   
Alex01
princesi - user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image za toplice

(odgovor članu Mala_princeska)
Neposredna povezava do sporočila: 1872
22.1.2010 12:59:12   
valentinčica30
Rea kam boš z denarjem od provizijuser posted image . Te bomo naslednje leto našli na listi najbogatejših Slovencevuser posted image user posted image user posted image .

(odgovor članu Alex01)
Neposredna povezava do sporočila: 1873
22.1.2010 13:02:26   
rea27
grrrrrrrrrrrr..so me že dol vrgl!!!!!!! Zaprli so mi account ker je predolgo odprt..zdej pa jovo na novo!! user posted image user posted image user posted image

jaknik kje si? Je kaj sprememb pri tebi? Le dva od štirih artiklov lahko dobiš...

rea27

(odgovor članu Alex01)
Neposredna povezava do sporočila: 1874
22.1.2010 13:02:51   
rea27

IZVIRNO SPOROČILO: valentinčica30

Rea kam boš z denarjem od provizijuser posted image . Te bomo naslednje leto našli na listi najbogatejših Slovencevuser posted image user posted image user posted image .

kakšne provizije?

rea27

(odgovor članu valentinčica30)
Neposredna povezava do sporočila: 1875
Stran:   <<   < Prejšnja stran  73 74 [75] 76 77   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  73 74 [75] 76 77   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Ali je nevarno sprožiti porod?
Uradno je sprožen porod priporočljiv le v nekaterih okoliščinah, na primer kadar zdravstveno stanje nosečnice ogroža nje...
Domači test nosečnosti s pomočjo sladkorja
Če mislite, da ste noseči in bi radi v tem trenutku izvedeli, če je to res, pa doma nimate originalnega testa za nosečno...

Samostojnost.
Admin

So vaši otroci kolikor tolikor samostojni ali jih še vedno hranite in uspavate? Mislim na otroke od 2,5 leta naprej.