Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2025
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Natisni

.
, se raje "vrtijo" po kuhinji kot
. Ja, res nevarno sliko sm dobila
, tako da sm ga raje na zelo prijazen način prepričala, da mu pokažem kdaj drugič.
.
šla sem rihtat papirje za znižano plačilo vrtca in sem bila prepričana, da bomo padli en razred nižje. No, pa smo na "srečo" zlezli en razred višje, ker so meni lani nekaj mesecev "po nesreči" plačevali naziv mentorja, jaz pa mentor še nisem in so to pogruntali šele po 8 mesecih, ko sem jim prinesla potrdila za napredovanje v višji plačilni razred...potem se je pa zataknilo. In zdaj imam za lepo vsoto višji dohodek pri dohodnini, čeprav imam trenutno mesečnega dohodka manj, ker moram preplačilo 8 mesecev vračat vsak mesec (moram kao ministrstvu vračat, ja meni se tudi zdi, da njim...), tako da dvojno v minusu
Naša malčica pa spi...zdaj pa gruntam, le bova pol šle kam ven al ne al kaj...ma...sem lena. Sem misla, da bova šle zdaj, pa je po histeriji in malci zaspala...mamico mu glupo, kdo si je zmislu uro prestavljat...se mi zdi, da mamo čisto urnik zmešan.