Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
 | Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: Pica - pripraviš danes, spečeš jutri? 21.10.2009 12:03:18
|
|
|
|
*pepelka*
|
Jaz jo ponavadi naredim tako, da nejprej spečem testo do polovice, potem jo naložim, ohladim, ter dam v hladilnik in naslednji dan le še do konca spečem. Če pa je ne rabiš takoj jutri to lahko daš tudi v skrinjo in jo potem odtajaš kadar jo rabiš in spečeš do kraja.
|
|
|
|
RE: Pica - pripraviš danes, spečeš jutri? 21.10.2009 12:04:13
|
|
|
|
Anonimen
|
jaz tako večkrat naredim. pizzo pa pokrijem še s folijo, da se testo v hladilniku ne posuši.
|
|
|
|
RE: Pica - pripraviš danes, spečeš jutri? 21.10.2009 12:09:03
|
|
|
|
Ekaz
|
Pa namažete testo kaj s kečapom ali paradižnikovim zosom? Zanima me, kako reagira kečap na testu, če nekaj časa stoji. Kaj pa pica iz picopeka?
|
|
|
|
RE: Pica - pripraviš danes, spečeš jutri? 27.10.2009 8:15:00
|
|
|
|
kalbo
|
Bohnedej kečap dajat na pico. Na pico sodijo zmiksani pelati, lahko začinjeni, lahko pa tud ne, oboje je dobro.
|
|
|
 | Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubrikiKako pripraviti popolno pokovko?Se tudi vi sprašujete, zakaj so 'kokice' v kinu vedno tako okusne, doma pripravljena pokovka pa se kar nekako ne more pr...
Jedi, ki ustavljajo driskoPreverite, s katerimi jedmi lahko preženete drisko pri otroku, ki pogosto spremlja gripozna in virusna obolenja oziroma ...
Zadnje s foruma
Dojenje.
Admin
Ali menite, da je res, da dlje ko ženska doji, boljši je otrokov imunski sistem?