Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2025
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Natisni

in nosima.
in ko me je moj g.pregledal je ugotovil da sem 3 prste odprta in da moj fantič drži rokico naprej (v šali mi je reko da supermena igra
)in ker tako nikakor se nebi mogel rodit..bi mi morali narediti carski rez.in tako sem dobila pižamo,saj bi morala ostati na oddelku.ker ni vedel kako drži rokico, sva čakala še na ultrazvok, ker je pač bil zaseden so me poslali kar v porodno in dobila svečko..in takrat me je začelo šrafat in popatki so se začeli na 15min.
je to največja nagrada in pozabiš na bolečine.
)
.Jaz sem tudi svojega zraven peljala in je bil čist šokiran ko je videl pikico v živo. Je bila pa moj pregled kr smešen,ko je g. že vse opravil,je moj ki ji sedel za mano stisnil en gumb ( pomotoma se je naslonil ) in se je aparat ugasnil potem je bilo pa treba vse ponovit.Pa skos smo se nekaj hecali tako da je moj pregled trajal skoraj eno uro in pol!
mi je bilo malo nerodno pred mojim dragim ( pa čist po nepotrebnem ).Verjetno bolj zato,ker tega nisem pričakovala...