arruba
|
Sva bila oba zelo zadovoljna z nakupom, čeprav v tistih vrečkah ni bilo nič za dragega. No, mogoče me pa en dan preseneti v mrežastih gatkah... Candy24 joooj kakšna scena bi bila to.. moram še jaz nabavit hi hiiiii Srečanje v Ljubljani Lokacija: BTC Zvezda Datum: 21.5 Ura: 10.30 pridemo: - candy24 - anajrim - ToppisT - Tinca 10 - nagaja28 - kenya - srčekgirll? - arruba - buškolinka? - Kat09? - TandJ? Evo, sem odstranila vprašajček pri meni, lahko pridem in tudi bom, če kaj nujnega vmes ne pride. Pa zjutraj bo najbrž tudi še več tortic na izbiro , kar je zame sladkosnedko odlična novica..Jaz sem se odločila, da bom med dojenjem jedla enako kot zdaj pa bomo pač poskušali, kaj malemu ne paše.. itak svinjine ne jem že sedaj, sem bolj na belo meso navajena pa ribice..da se pa že vnaprej odrekam vsemu sadju in zelenjavi pa nikakor ne nameravam; pozimi bi bilo to mogoče lažje, poleti pa ob vseh lubenicah, breskvah, marelicah, melonah, jagodah ipd. ne bo šlo. Martinčka jaz sem obupala, da se da BC priklicat po telefonu.. sva iskala rdečo MC lupinico in se mi je zdelo brez veze vozit tja, ker to mi pa ja lahko povejo, če jo imajo.. dva dni ni nihče dvignil telefona pol sem pa nehala klicat. Naja7 jaz mislim, da sta se odlično odločila.. ni ga čez ljubi mir, ko imaš svoje stanovanje, pa četudi je zato manj prostora in ni babiservisa.. ampak to pomeni da tudi ni non stop babikontrole pa tašče na vratih vsakih 5 minut.. moja kolegica je to dala čez z novorojenčkom in je bila čist histerična, ker niso imeli niti 1 dneva, ne da bi prišla tašča vnukeca pogledat - seveda brez najave in brez vprašanja, če lahko pride, ker pa ja živijo v njeni hiši..pa mamica seveda dela vse narobe, tašča pa vse najbolje ve. Končalo se je tako, da so pustili popolnoma opremljeno podstrešno stanovanje pri moževih starših in se odselili 50 km iz LJ v svojo hiško, zdaj se pa imajo spet vsi radi. Nagaja28 a boš poročala o Govindas.. seveda sem šla pogledat spletno stran in zgleda naravnost slastno!
|