Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2025
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Natisni

... vidla se je ena zeeelo drobna pikica in mehurček izkoder še črpa hrano... tako da je rekla da je za toliko tednov vse super in me je naročila že kar za drugi pregled v torek naslendji teden... torej me lahko zapišete za drugi pregled da ga imam 2.12.2009! mi ni blo treba nič sitnarit, je sama rekla da želi da pridem drugi teden da bova kaj več vidli...
(22.6 - 22.7.)
(23.7. - 23.8.)
znakov - in potem včeraj ugotovim, da vse kaže na to da imam vnet mehur
in seveda takoj preverim, če lahko pijem urološki čaj, ki sem ga navajena že več let - seveda ne smem - in potem še nekaj internetnega raziskovanja in ugotovim, da to pa le ni tako nedolžna zadeva v nosečnosti, kličem G in reče naj grem k splošni zdravnici in naj se pri njih oglasim kot dogovorjeno (v četrtek) No, v glavnem, glede na to, da se mi zadeva konstantno ponavlja, sem bla prepričana, da ni tako nevarna, in sem bla kr šokirana ob branju vseh zastrašujočih objav - sproži splav, predčasni porod, okuži plod, ... in sedaj seveda šibam na pregled (in verjetno kake preiskave) k spl.zdravnici in upam na najboljše
. upam, da ne škoduje malo pekoče hrane, ker jo imam zelo rada, po porodu se pa tega še pritaknit ne bom smela