|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  2 3 [4] 5 6   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Celjske in okoliške čveke, 3. del
9.11.2009 11:11:09   
Jančika_
Meggi, po moje bo kar strelec; dvomim, da bo toliko prej rojen. No, bomo videli. Škorpijonka sem pa jazuser posted image . Pa imaš prav glede keksov. Bom danes kupila margarino in naterala moža, da mi stre orehe, potem bi pa lahko jutri testo pripravila vnaprej (mislim, kot da bosta pol ure čakala, da se testo uleže v hladilnikuuser posted image ), pa ga skupaj samo razvaljamo in naredimo kekse.

HuAnita
...lej jaz bi enostavno šla k osebnemu zdravniku in povedala, kaj je na stvari. Me lahko tu ugibamo, pomagalo ne bo pa nič. Za ščitnico pa nisem ziher, ampak se mi zdi, da golša ni nujna. Kakorkoli že, ne preveč odlašat, to se potem itak vse vleče, preden kje prideš na vrsto za kake preiskave.

< Sporočilo je popravil Jančika RR -- 9.11.2009 11:14:22 >

(odgovor članu Meggi)
Neposredna povezava do sporočila: 76
   RE: Celjske in okoliške čveke, 3. del
9.11.2009 11:16:25   
Jančika_
Ojej punce, a ni nobena do zdaj opazila, da imamo naslov teme narobe napisanuser posted image . Sem ga zdaj popravila na zadnjih dveh odgovorih in če boste odgovarjale od tu naprej, bo Ok, za vsak slučaj pa preverite in po potrebi popravite. Za osnovni naslov bom prosila moderatorko, da ga popravi.

(odgovor članu Jančika_)
Neposredna povezava do sporočila: 77
   RE: Celjske in okoliške čveke, 3. del
9.11.2009 12:12:05   
bučkabb
ja glede naslova sem opazla ko sem vas našla in sem se vam pridružila, pa sem si misla pa kaj sej ni edini ki ma napako, se vidi da pišemo nahitro in pač delamo napake user posted image user posted image

glede keksov in ostalih dobrot vidim, da ste že kmalu začele, mene še sicer nič ne drži, me pa zagrabi tam okol praznikov, tak da decembra bomo pri nas tud kr pekli, ....rada pacam, sam zdaj mam še enga pomagača, ki mi več škode naredi ko ....pupa, bi kr vsepovsod zraven tiščala tiste svoje drobcene rokice pa pol tud iz njih dol pojedla..user posted image user posted image

glede torte pa je tolk receptov na netu, da je brezveze da ti tule pišem, ko maš res vse gor, ja tud tiramisu varjanta  ni slaba, jo je moja soseda ko ga majo ful radi tud kr torto naredila tako, je teramisu pol mal z smetano okol okrasila, pa navrh okrasila z kupljenimi okraski za torte, pa je blo prav fajn videt in še vse smo pojedl. če niste ljubitelji tort in se pol te sam pomičejo pa naredi iz tistga ko mate radi, zdaj se pa z mal domišljije res vse da.

mam pa doma en recept za torto brez pečenja, ko jo narediš iz kupljene rolade, pa teh čokoladnih bananic, pa jafa keksov, tak da če želiš ti bom pol recetp napisala ko pridem domov.  


(odgovor članu Jančika_)
Neposredna povezava do sporočila: 78
   RE: Celjske in okoliške čveke, 3. del
9.11.2009 12:31:50   
HuAnita
Meggi - tisto z jogurtovo strnjenko je zakon - pa lahko pride isto kot torta, s tem, da lahko rs kak dober modelček uporabiš - recimo zajček, miška, sonce recimo z žarki, potem s kakim prelivom okrasiš - jaz sem to enkrat naredila mislim da za M. RD, pa so vsi pohvalili - tako lahko je za pojest...

(odgovor članu bučkabb)
Neposredna povezava do sporočila: 79
   RE: Celjske in okoliške čveke, 3. del
9.11.2009 12:34:16   
HuAnita
Jančika. saj razmišljam, da bi šla k zdarvniku, ampak ko mie je nerodno, kaj naj rečem: utrujena sem slabo spim, nič se mi ne ljudi - se mi zdi, da je pač 3/4 mamic dandanes takšnih, morda vse ne jamrajo kot jazuser posted image , ampak vem, da se mnoge vsakodnevno ubadajo z enakimi težavami.... Ker res ne želim izpasti nek hipohonder, ampak tale teža - no, tole pa res ni za nikamor... In me je strah, da me bo steral nekam, češ kao preveč jeste.... (pa vem, da ni tako...), premalo se gibate....

(odgovor članu HuAnita)
Neposredna povezava do sporočila: 80
   RE: Celjske in okoliške čveke, 3. del
9.11.2009 12:49:05   
Jančika_
Sej te čisto štekam, da ti je nerodno; veš kak dolgo sem jaz tehtala, če naj grem zaradi sinusov. Sem si mislila, pa ****t ga, saj drugim tudi iz nosa teče, pa glava jih boli itd. No, pa me je takoj poslal na ORL in vidi ti moje polipe. Samo od sebe bi šlo samo še na slabše, je pa trajalo eno leto od prvega obiska pri zdravniku do operacije.

Kaj pa kakšne vitamine jemlješ, kaj pa vem, Centrum materna recimo ali kaj takega? Škodit ne more.

Aja, HuAnita, a lahko še enkrat daš recept za tisto jogurtovo strnjenko, zadeva je zakon, pa ne vem, kje imam recept.

Bučka, jaz okoli praznikov ne pečem rada, ker mi itak zmanjkuje časa za vse skupaj, letos bo pa sploh štala z novorojenčkom. Pa še pred leti je bila to moja naloga, mi jo je mama nekako uspela poturit, ker sama ne peče rada, jaz sem pa pač pristala na touser posted image . Pa mi je bilo vedno odveč; ful enega dela, vse se takoj požre, hvala ti pa živ boh ne reče.

Za letošnje praznike že imam darila in čestitke, ker potem res ne bo časa, kekse bosta pa pekla Lidl in Hofer po mojeuser posted image .

(odgovor članu HuAnita)
Neposredna povezava do sporočila: 81
   RE: Celjske in okoliške čveke, 3. del
9.11.2009 12:52:26   
HuAnita
Huh, se bom morala pa v še enega od nerazpakiranih kartonov ali vreč zapodit - imam taaaaaam neeeeeekje te recepte....
Sem ga pa enkrat dala gor na RR, pred leti, še na stari RR, mislim da na Kuhajmo skupaj...?
S
Bom pa probala doma izvirnik najti...

(odgovor članu Jančika_)
Neposredna povezava do sporočila: 82
   RE: Celjske in okoliške čveke, 3. del
9.11.2009 13:04:20   
Jančika_
Ej, sem šla gledat na KulSlo, pa je ful enih receptov, tak da se ne matrat, nekaj od tega bo menda že vredu:

http://www.kulinarika.net/recept.asp?ID=1256

http://www.kulinarika.net/recept.asp?ID=11736 (tale se mi zdi še najbolj podobna tvoji, takole na pamet)

http://www.kulinarika.net/recept.asp?ID=6251



(odgovor članu HuAnita)
Neposredna povezava do sporočila: 83
   RE: Celjske in okoliške čveke, 3. del
9.11.2009 13:37:03   
Janeja
Punce moje, samo na hitro vas pozdravim, za nazaj vas preberem naslednjič.

Moje drage stare mame ni več user posted image .
Včeraj je za vedno odšla, upam, da je samo mirno zaspala. Že dolgo je bila to njena želja, zdaj se ji je pa uresničila. In čeprav vem, da je ona zdaj rešena vseh telesnih bolečin in da je tam, kjer se ima lepo, mi je vseeno zelo hudo. Pogrešam jo že zdaj, kaj šele bo... user posted image


(odgovor članu Jančika_)
Neposredna povezava do sporočila: 84
   RE: Celjske in okoliške čveke, 3. del
9.11.2009 14:07:06   
Jančika_
Janeja, moje sožaljeuser posted image .

(odgovor članu Janeja)
Neposredna povezava do sporočila: 85
   RE: Celjske in okoliške čveke, 3. del
9.11.2009 14:12:38   
bučkabb
so žalje tudi od meneuser posted image tolaži se s tem, da si je ona to želela

(odgovor članu Jančika_)
Neposredna povezava do sporočila: 86
   RE: Celjske in okoliške čveke, 3. del
9.11.2009 16:31:31   
žanek
Janeja, iskreno sožalje user posted image !!

HuAnita, te čisto razumem, tudi jaz sem zadnje čase ful lena, utrujena, spanje, kaj je že to, trenutno oba malčka bolana ... trebuh user posted image , sem ful napihnjena, trenutno jem tisti jogurt (aktivia, al neki tazga) ... razmišljam pa tudi o kakšnih vitaminih.
Kaj priporočate izkušene?

Naslov teme
, sploh nisem opazila user posted image .

Aja, še nekaj sem mislila vprašat ... ena je že enkrat nekaj pisala se mi zdi ... Lidl bo imel 16.11 naravno kozmetiko http://www.lidl.si/cps/rde/xchg/lidl_si/hs.xsl/offerdate.htm?offerdate=7822, kaj pravite, je kvalitetna?


< Sporočilo je popravil žanek -- 9.11.2009 16:35:34 >

(odgovor članu Janeja)
Neposredna povezava do sporočila: 87
   RE: Celjske in okoliške čveke, 3. del
9.11.2009 18:34:36   
Katrin
Jančika, urejeno user posted image

Drži se!

lp, katrin

_____________________________

Be the Peace and Harmony you desire...



(odgovor članu Jančika_)
Neposredna povezava do sporočila: 88
   RE: Celjske in okoliške čveke, 3. del
9.11.2009 20:21:52   
Bonnie_RR
Čer!

Js sem imela danes kontrolo in je bilo vse ok. user posted image
Je rekla, da lahko grem v službo, ker imam pisarniško delo, tako da sem šla po pregledu kar v službo. Mi je bilo prav dolgčas doma!

Aja, v službi sem se pa po kakšni urci začela že spraševat, če imam mogoče napis "NOSEČA SEM" sredi čela, ker so čist vsi imeli to idejo in me potem spraševali, če sem res... No, kej velik dela tako nisem imela in novica se je bliskovito razširila po hiši. user posted image

Aja, pa da ne pozabim omenit Nikove reakcije na slikco... Jo je gledal, pa gledal iz vseh možnih kotov, pa se nekaj kremžil zraven, potem pa izjavil, da je tale dojenček podoben Lexi (naša psička pasme mops!!!), pa tak plišat zgleda. user posted image user posted image user posted image Adijo pamet!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

naslov... user posted image Js sem kar na slepo klikala, ker pojma nimam, kaj je bilo narobe...user posted image user posted image

Janeja... Sožalje ob izgubi ljubljene stare mame. user posted image user posted image user posted image


No, na hitrco sem rekla, da se oglasim, zdej grem pa pojest svojo solatko, potem pa za kako urco za knjige, ker me 24.11. čaka izpit in se moram počasi zraven spravit...

lp

< Sporočilo je popravil Bonnie_RR -- 9.11.2009 20:26:28 >


_____________________________

Ponosna mamica dveh navihanih zakladkov, Nika in Vite.

(odgovor članu Katrin)
Neposredna povezava do sporočila: 89
   RE: Celjske in okoliške čveke, 3. del
9.11.2009 20:51:53   
Jančika_
Katrin, hvala!

Bonnie, fajn, da je zdaj vse vredu. Naj bo tako do konca.

Žanek, glede na siceršnjo kvaliteto izdelkov pri Lidlu bi rekla, da je kozmetika vsaj za probat. Po moje bi znala biti vredu.

Jaz sem pa danes pozabila it na govorilno uro za Kajetana. Sram me je v dno duše. Sploh ne vem, kaj naj jutri rečem vzgojiteljici. Mama pa taka...user posted image

(odgovor članu Bonnie_RR)
Neposredna povezava do sporočila: 90
   RE: Celjske in okoliške čveke, 3. del
9.11.2009 21:43:14   
teta beta
Janeja, moje sožalje! Čeprav veš, da je tam, kjer ni več bolečin, je vseeno hudo... user posted image

_____________________________

Ko si srečen, daj z dlanjo udari v dlan...

(odgovor članu Jančika_)
Neposredna povezava do sporočila: 91
   RE: Celjske in okoliške čveke, 3. del
9.11.2009 22:19:05   
HuAnita
Janeja, sožaljeuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu teta beta)
Neposredna povezava do sporočila: 92
   RE: Celjske in okoliške čveke, 3. del
10.11.2009 8:52:23   
skuštrana
Janeja, moje sožalje user posted image user posted image

_____________________________

Ne brinite što vas djeca uvijek ne slušaju, brinite se zbog toga što vas neprekidno promatraju (R. Fulghum)

"A clean house is a clear sign of a wasted life"

(odgovor članu HuAnita)
Neposredna povezava do sporočila: 93
   RE: Celjske in okoliške čveke, 3. del
10.11.2009 8:53:51   
skuštrana
Jančika, he,he, kaj vse sem že jaz pozabilauser posted image Zdej imam koledar nalepljen na hladilniku in vse not napisano, pa mi še kaj uideuser posted image jeb...ga...

_____________________________

Ne brinite što vas djeca uvijek ne slušaju, brinite se zbog toga što vas neprekidno promatraju (R. Fulghum)

"A clean house is a clear sign of a wasted life"

(odgovor članu skuštrana)
Neposredna povezava do sporočila: 94
   RE: Celjske in okoliške čveke, 3. del
10.11.2009 14:52:09   
Meggi
Janeja sožalje za tebi ljubo babico. Trudila se je, prestajala bolečine, v mislih jo boste vedno ohranili. Tak je žal tok življenja.

Huanita- nov stayling tule s slikco. Pošiljala sem ti ZS, pa se je zgleda nekje izgubilo. Ponovim vajouser posted image  

Držete se vse, kljub b.v. vremenu.


(odgovor članu skuštrana)
Neposredna povezava do sporočila: 95
   RE: Celjske in okoliške čveke, 3. del
10.11.2009 15:27:13   
Meggi
Glede strjenke- je moja mama profi. Ji skor ne morem ugrabit specialiteteuser posted image . Zraven je dodala borovničev preliv- smo  pož... Je pa res zraven želatina, ki mi je enkrat že živce pila.user posted image

A ja pa še ena štorija je glede strjenke. Za moj rojstni dan, seveda nisn uspela nč spečt, pa še nisem nek fanatik tega. Sem si kr sama seb kupla mini "alašpar" varianta torto. Imela sem neko tako željo imeti torto po dolgih letih- nazadn vem da sem jo imela za 9 rd. pa pol za 18. Žalostno no, pa dober sem vajena. Tako imam jaz to torto pripravljeno, prinese pa mami ravn spet to strjenko, nečak pa svečo. Seveda smo to navalili, torta je pa nazadn šla v .... Povrh nas še ni bilo velik, tak da jo še v promet nisn mogla spravt. B.v. zato me ti RD spravjo v slabo voljo večina.

Sem pa vidla da se ravn zdaj dobijo modeli v Hoferju menda ugodno. Kje pa se dobijo rožice, pa take mal posebne?

Huanitka, vem kak šit je to. Sama sem v zadnjem mesecu ojačala moje šlaufe. Sn dans komi "tabolše" hlače, ki so mi prej bile prevelike gor dobla. Jow,...

A ja, si probala izlopčt kruh- napihuje pšenica morda. Jaz bi, sam ne zmorem. Mi pa ravn tak gre na jetra ta napihnjenost.


(odgovor članu Meggi)
Neposredna povezava do sporočila: 96
   RE: Celjske in okoliške čveke, 3. del
11.11.2009 9:08:43   
Jančika_
No, mi smo včeraj pekli tiste Janejine kekse, pred peko smo se malo sfajtali, ampak potem je šlo pa gladko. Tako da sem zadovoljnauser posted image .

(odgovor članu Meggi)
Neposredna povezava do sporočila: 97
   RE: Celjske in okoliške čveke, 3. del
11.11.2009 16:32:39   
bela vrtnica
Pozdravček!

Že dolgo nisem sodelovala na RR in kot sem že danes pri drugi temi napisala si res zaslužim kazenske točke zaradi nejavljanja. Ampak razlog zakaj se nisem je ta, da bo naša Zara postala sestrica in je mamica tečka nosečka. No, tečna še nisem se pa res slabo počutim.  Že od 6. tedna naprej sem non stop bruhala in imela slabosti, prav tako imam zelo močne migrenske glavobole, ki so se zdaj še okrepili. Tudi shujšala sem (ampak to mi ne škodi)...No, zdaj se stanje izboljšuje in se veselim obdobja v katero kmalu preidem, ko bom, vsaj upam, polna energije in radosti.

Danes sem imela nuhalno in kaže, da je vse ok. Tako, da komaj čakam, da bo maj in da se nam pridruži nov član.

Toliko za zdaj, se še kaj javim.

Jančika, kako pa ti kaj. Zdaj, ko se počutim bolje bi te res rada videla preden rodiš.

Uživajte vse in čauči.
 


(odgovor članu Jančika_)
Neposredna povezava do sporočila: 98
   RE: Celjske in okoliške čveke, 3. del
11.11.2009 20:38:11   
teta beta
Bela vrtnica, čestitke za user posted image !!!

Mi smo tudi včeraj popoldne pekli Janejine kekse user posted image . Ampak testo ni počivalo eno uro, samo kakih 10 minut in orehe sem vzela iz skrinje in so bili še malo mokri, zato tudi testo ni bilo najboljše, sem morala dodajati še moke, pa še vseeno se je malo trgalo. So pa zeloooo okusni.


_____________________________

Ko si srečen, daj z dlanjo udari v dlan...

(odgovor članu bela vrtnica)
Neposredna povezava do sporočila: 99
   RE: Celjske in okoliške čveke, 3. del
11.11.2009 21:10:43   
Jančika_
O, bela vrtnica, ta teden sem ful mislila nate, pa sem si rekla, se boš že javila, ko boš kaj boljša, nisem ti hotela težit. Vi kar pridite kadarkoli, jaz nimam več veliko časa kot kinder jajčekuser posted image , v bistvu me zdaj že pri vsakem špikanju zaskrbi, da gre zares. Joeja pa tudi nerada kličem v službo, ker vsakič misli, da zdaj pa gremouser posted image . No, ampak sama sebi dam še kaka dva tedna. Jutri imam pregled. Pismo, kar nekak se mi ne da rodit. Ker bo bolelouser posted image user posted image .

(odgovor članu bela vrtnica)
Neposredna povezava do sporočila: 100
Stran:   <<   < Prejšnja stran  2 3 [4] 5 6   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  2 3 [4] 5 6   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:





Trmast otrok
Čeprav ste šokirani, na otrokovo trmo nikakor ne odgovarjajte z jezo in kričanjem. Najbolje je, da otroku poskušate mirn...
Zakaj starši poljubljajo svoje otroke na u...
Odgovornost staršev je, da otroku pokažejo pomembnost poljuba. Poljub je dejanje, s katerim pokažemo, da nekoga ljubimo,...




Nos.
пеперутка16

Kako majhnim otrokom čistite nos?