Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati? Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.
Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.
Mater ej, sem nardila maso za palačiunke, pa probam če je vse ok tak kak mora bit pa vidim da je mleko kislo tak da sem vso maso vstran vlila in evo jovo na novo. Že parkrat se mi je zgodilo, da je se mi Alpsko mleko skisalo in to v hladilniku
Mater ej, sem nardila maso za palačiunke, pa probam če je vse ok tak kak mora bit pa vidim da je mleko kislo tak da sem vso maso vstran vlila in evo jovo na novo. Že parkrat se mi je zgodilo, da je se mi Alpsko mleko skisalo in to v hladilniku
res?
a ti to probaš al kaj? aleluja
Jaz imam mleko vedno največ dva dni odprto v hladilniku.....pa mislim,da se ni še nikoli skisalo,no vsaj vem ne,ker ga nikoli ne probam...
Saraya a sem ti lušte nardila z palačinkami? Jaz pa jih bom nardila s skuto in borovnicami Ja, maso pa vsako probam..obožujem surove mase za palačinke in peciva ..moj pravi da sem malo tum,tum..
Grem Lijo dat zdaj v pojslo v upanju da odrema popoldanski spanec.
Fajn sta mi naredle lušte za palačinke...samo ne bom jih danes pekla, ker mi ni...mogoče jutri.
Z Janom sva bila pri zobozdravniku in ga je pohvalila kako lepe zobe ima in kako lepo in skrbno jih umiva. Zdaj pa lahko počasi začneva s pasto. Bomo vidli, če jo bo sprejel. Mu pa manjkajo samo še vse 4 5...in je rekla zob. da izrastejo tam komaj do 3. leta .
Matcar Saš se je pripravljal da bo navijal ko boš na tv-ju na dvoboju . Saraya kako luškani punci sta, zrastli pa kot koprive po dežju . Če se spomnim Mariso lani še kot dojenčka...poglej zdaj.
Tasa_m, tvoja manekenka je pa prava zapeljivka. Bomo vidli kaka bo ko malo zraste .
Če želimo živeti z namenom, moramo poiskati tisto, kar najbolj goreče ljubimo, dati vse, kar imamo, nato pa to predati naprej kot štafeto tistim, ki nam sledijo.
Moja hči (23 mesecev) uporablja dudo samo ponoči, ko gre spat. V vrtcu so jo od dude odvajali s popoldanskim počitkom, zato mislim, da je čas, da se dude popolnoma znebimo. Kako ste otroku pomagali, da se je znebil dude?