matcar
|
IZVIRNO SPOROČILO: marta82 IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: marta82 IZVIRNO SPOROČILO: botrca IZVIRNO SPOROČILO: matcar Pa ne vem,kaj jo vtrgava zadne cajte,pa pri pouku je tudi popuščat začela,sploh MA je problem.Maks pa je razbojnik,da ni večjega,pa samo gleda,kaj bo vštimal. Joj to pa ni fajn, da imaš že zdaj težave z otrokom. Kaj šele bo? Za Maksa pa lahko rečem....dobrodošli v klub... . Se spomniš ko si mi prej kakim tednom rekla, kak je priden...pa poslušen pa to ...je prišlo tudi do njega to obdobje. Tudi jaz se spopadam z Janovo navihanostjo... To bi pa lahko malo bolj vzpodbudno napisala... Saj to še niso nobeni problemi, bo pa treba delat na tem, da ne bodo postali. Punca malo probava, saj to je normalno. Bo treba malo postavit meje, se tega striktno držat pa bo vse ok. Saj to je ravno,ker nič ne zaleže,nobene meje,pa nobena kazen. Po mojih (službenih) izkušnjah bolje zaleže nagrajevanje, kot kaznovanje. Torej namesto "če ne narediš tega...bo kazen taka" raje "če narediš to...bo nagrada taka". Npr. "Če danes ves dan ne boš jezikala, te bom jutri peljala..., boš lahko gledala tv,...ipd."Ponudiš nekaj kar ima rada, kar sedaj jemlje za samoumevno pa ne bi smelo bit (gledanje tv, računalnik,...). Saj to še bom poskusla,ja,če bo kaj haska.Upam!