|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  3 4 [5] 6 7   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: oktobrski lumpiji 08
12.11.2009 7:23:59   
jolly123
Jutro. Moje dete tako kašlja da je kar kriza, sem spala lih ene dve ure ponoči, ostalo pa poslušala njegovo kašljanje ali pa smrčanje od moža. user posted image Tko da greva se danes k pediatru pokazat, da vidim kaj je.

Valla ti vedno daješ tako zanimive ideje za hrano, moram še jaz malo prečekirati tele pirine napihnjence.

Hranjenje naš baje v vrtcu je čisto sam. Poje celo kosilo edino pri juhi mu še mlo pomagajo. Doma pa zajtrk in malice itak poje sam, ker mu narežem na koščke, kosilo pa niti ne, naredi par vnosov v usta čisto sam, pol pa rata okupiran s psom, ki sedi pod mizo in namesto da bi on jedel, meče hrano njemu na tla in ga gleda kako je. Pol pa seveda prevzamem v svoje roke in ga začnem hranit, preden mi vse na tla zmeče user posted image

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 101
   RE: oktobrski lumpiji 08
12.11.2009 8:34:21   
mbd0411
user posted image user posted image Jolly,mi tudi hranimo psa..Seveda kadar kaj zunaj kaj je,drugače ga nimamo v hiši.Piškoti,pa kaka žemlja..Drugače pa sam je z rokami,žlica gre pa kr sama nekam...user posted image Včasih rata,drgač pa roke,roke...Včeraj je bil precej lačen,ko sem mu pop.dala sadje in je tako jedel..Kivi si je kar polovico stlačil v usta,pa banano obenem in gledal že za jabolkom...uh..user posted image
Tele napihnjence bom tudi jaz kupila.
Valla,še kako idejo,meni zmanjkujeuser posted image user posted image
Se hitro naveličajo,pa je treba spreminjat...


_____________________________

Prvi sonček se je rodil 4.novembra 2001 (4080g 51 cm)
Drugega pa smo težko dočakali 20.oktobra 2008 (3420g 51cm)

(odgovor članu jolly123)
Neposredna povezava do sporočila: 102
   RE: oktobrski lumpiji 08
12.11.2009 11:33:48   
Lovely
Dan,

evo, mi smo včeraj od 14h brez vročine. Danes zjutraj pa opazim po trebuščku in prsih rdečkaste pikice user posted image P pravi, da je lahko peta bolezen glede na to da je že prebolela šesto... no ja, meni je ok dokler je vročine konec, posip pa baje če že je pride na koncu česarkoli že je bilo. Lahko pa da je tudi del reakcije, ne vem. Samo da je za nami in da se ona dobro počuti...

drugače sva pa po dolgem času bili zunaj in zdaj seveda aja user posted image

Lep dan vam želim.

_____________________________

Lovely

(odgovor članu mbd0411)
Neposredna povezava do sporočila: 103
   RE: oktobrski lumpiji 08
12.11.2009 13:02:13   
afnica mala


bravo Inyauser posted image

hranjenje- če dam Neli žličko, packa in mene hraniuser posted image , sebi nosi v usta samo z roko. Itak mi ni jasno, kdaj bomo nehali pasirat. Če ji dam mandarino jo je, samo je ne more do konca zgristi in potem vlači po ustih..... isto s korenjem, bom prav vesela, ko bomo nešalnik lahko pospravili

Neli še spi, počakam da se zbudi, poje in greva na sprehod, potem pa začnem z lovljenjem vode. Pol jo peljem k babi, da ne bo šla z menoj v ZD. Jutri ima pa že zgutraj zobozdravnika. Lovely- ima isto kot Inya, so pri p. rekli, da je ok. Ima pa čez 3000 user posted image pacientov in jo je vzela do 3 leta, potem pa jih bodo razporejali po drugih zobarjih. Je rekla, da nas je izjemoma vzela, ko nismo iz domžalske občine

(odgovor članu Lovely)
Neposredna povezava do sporočila: 104
   RE: oktobrski lumpiji 08
12.11.2009 13:21:24   
jolly123
Midva sva se šla zdaj pokazat k pediatru. Mah kar neki no, čakaš tam dve ure da ti pol rečejo da je prehlad. Res ne štekam zakaj te naročijo ob eni uri, pol si pa na vrsti enkrat drugo leto user posted image

(odgovor članu afnica mala)
Neposredna povezava do sporočila: 105
   RE: oktobrski lumpiji 08
13.11.2009 12:18:26   
sončnica24
Hojla, da se še jaz malo, javim. Tudi mi smo prehlajeni vsi po vrsti. Nik je v sredo kašljal pa sem mu dala Panatus sirup pa full sma fiziološko v nos špricala in inhalacije v kopalnici delala pa se stanje malo izboljšuje. Zdaj pa nas očitno zobi mantrajo da je groza, spimo že cel teden nič, ker se v postli zbudi in se joče potem ga dam k nama pa se celo noč premetava in jamra, jaz pa kot živi zombiuser posted image .

S taščko mam spet probleme - kar neke prepire izzivauser posted image . Pa danes sem še v službi eni ženski eno uro razlagala kako pa kaj pa ji nisem mogla nič dopovedat. Tako da čakam da je zvečer in da grem spat, predno me še kdo razkuri.

Pa še Janja to za tebe:
6 mesecev: 7620g, 67 cm
9 mesecev: 9280g, 71cm
12 mesecev: 9830g, 74cm


Tako zdaj pa grem iz same jeze pospravljat upam da mi uspe kaj naredit, ker se ura tako ali tako prehitro obrne. Pa lep sončen dan vam želim.

(odgovor članu jolly123)
Neposredna povezava do sporočila: 106
   RE: oktobrski lumpiji 08
14.11.2009 19:43:19   
PikicaStonoga
Čav!
Da se na hitro javim!
Sem v torej fasala tako vročino, da se tud na noge nisem mogla postavit in danes sem prvič toliko boljše, da sem šla malo na net čekirat RR, FB in maile.. Sem fasala angino in mela tok vneto grlo, da trdi dni skor nč nisem mogla jest :( Sem bla čist prelakana! :(
Tko da še par dni, pa bom boljše in spet nazaj v službo!
Tijana raste, čeblja, šiba gor in dol, faca naša mala ...
možek moj tud super ...
imejte se lepo, pa se kaj beremo, ko bom zdrava!

_____________________________

Če si užival v izgubljanju časa,
ta čas ni bil izgubljen.

(odgovor članu sončnica24)
Neposredna povezava do sporočila: 107
   RE: oktobrski lumpiji 08
14.11.2009 23:14:16   
gogabojan
Čer mamice.


Mi smo glede Roka zdravi. Bojan pa je bil včeraj oz. je v petek prišel iz šole ves zelen v glavo. Je reku, da ga fulll glava boli in da mu je slabo. HB mu je bilo danes bolje, kajti če mu ne bi bilo bolje, bi ga morala poslati na testiranje za novo gripo.

Na naši šoli imajo 103 učenci NOVO GRIPO, plus tri učiteljice. Opozorilo imamo tudi na šoli nalimano, in strogi higienski režim.

Preventivno Bojan ni doma, ampak pri starih starših, ker Rok še ni super duper, odkar smo prišli iz bolnice. Je pa kolikor toliko zdrav. Le dihanje ga še malo zafrkava.


Naše priprave na selitev se približujejo s svetlobno hitrostjo. V ponedeljek podpišem pogodbo, v torek mora biti moje stanovanje čisto prazno, ker v sredo ob 9h dobimo ključe oz. primopredajo ključev. JOJJJJJJJJJJJ KOMAJ ČAKAM. Meli bomo dva balkona, vsak svojo sobo, jojjjjjjjjjjjj jojjjjjjjjjjjj komaj čakam res.

Janja in ostale, hvala za čestitke glede stanovanja. Janja, prav topolo mi je bilo v srčku, k si tok lepo napisala. Glej da te nevm eno leto čakala z obiskom. Hehehe. Leta bo kmalu konec. Še dober mesec in pol. Joj kam čas beži.

Letos bo drugo silvestrovanje z otročki našimi. Si predstavljate, kako je bilo prejšnje leto, in kok so bili majhni in nebogljeni. Zdaj pa so že pravi mali pobalnički, s svojo voljo in trmo.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image . Hvala bogu pravim.

Ok spet kr neki pišem. Moram si malo misli sprostiti, ker v ponedeljek imam izpit iz Pogodbenega prava. Jaz pa toliko dela. Saj ni težko, toda določene stvari oz. alineje si moram zapomniti, ostalo znam. Sem pridno poslušala na predavanjih, tako da se mi ni potrebno preveč učiti.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image


Zdaj pa eno vprašanje oz. mnenje. Z srčkom sva se odličila, da bova naredila v predsobi eno sliko, iz razbitih ploščic. Ali ima katera idejo, kako sliko bi lahko naredila v predsobi.

Pa še to, kakšen šank se vam zdi, da bi bil boljši, iz velikih kamnov narejen, ali čisto majhne kamnčke da notri damo????

Hvala za kakršenkoli predlog.

Love is in the air.

(odgovor članu PikicaStonoga)
Neposredna povezava do sporočila: 108
   RE: oktobrski lumpiji 08
15.11.2009 7:59:07   
sončnica24
Dobro jutro, našega nika pa zgleda zobeki mantrajo je tako jokal od enajstih do pol dvanajstih da je joj, potem ko pa je svečka primla pa je zaspal kot angelček in lepo do 6ih spal, samo za mamo je prekratka noč, no saj je nedelja pa boma popoldan oba nadoknadila, če bo le časuser posted image .

Gogabojan še z moje strani čestitke za selitev, za sliko ne vem kakšno sonce ali pa kaj takšnega za šank pa bi jaz imela male kamenčke.

Lepo nedeljo vam želim in se kaj beremo.

(odgovor članu gogabojan)
Neposredna povezava do sporočila: 109
   RE: oktobrski lumpiji 08
15.11.2009 15:06:07   
janja 27

user posted image




user posted image user posted image user posted image       S E P T E M B E R user posted image user posted image user posted image
 

 
26.09.08

mamici JOLLY123 (27let, KR) TAJ  2750 g in 48 cm 








user posted image user posted image user posted image       O K TO B E R  user posted image user posted image user posted image



01.10.08


mamici IRMA78 (31let, LJ) NIK 3520g in 52 cm


02.10.2008

mamici JANJA27 (30 let, PO) METKA 4010 g IN 53 cm
mamici VALLA (LJ) TILEN  4200 g IN 55 cm


03.10.2008

mamici JANA_K (Vipava) JAKOB 3440g in 56 cm

06.10.08

mamici TIMNALA (27 let, Mozirje) NACE 3490 g in 51 cm
mamici *TALCY* (24 let) TIJAN 3.720 g in 52 cm



07.10.08


mamici DREAM ( Trbovlje, 32 let) MATIC 3240g in 51 cm




09.10.08

mamici COCCINELLA (29let, Domžale) GAJA MAZVITA  4300g in 53 cm
mamici AFNICA MALA (LJ) NELI  3080 g in 50 cm
mamici SEAN (Sarajevo) ARMIN 3170 g in 51 cm



13.10.08


mamici SUZY124  MAJ 3110g in 50 cm



14.10.08

mamici LUČKA1 (LJ) VAL 3040 g in 51 cm


15.10.08


mamici TEJČIKA29 (CE) ALINA 2650g in 48 cm
mamici IRAIRA ALYA 3700g in 53 cm



16.10.08


mamici SMEJA2  MIA 3820gin 52 cm



19.10.08


mamici MARISHA MARK 3415 g in 51 cm


20.10.08

mamici PŠEMEK (LJ, 25 let) NEJKA 3050 g in 53 cm
mamici MBD0411 (CE 35 let) NIK 3420g in 51cm
mamici GOGABOJAN (Vrhnika, 28let)  ROK  3680g in 54 cm



22.10.08

mamici CORTI  HANNA 3480g in 52 cm




24.10.08


mamici LOVELY (LJ) INYA NADA   3750 g in 52 cm


25.10.08

mamici PIKICASTONOGA (LJ) TIJANA 2940g in 50 cm




29.10.08

mamici TOSCA (LJ) DANAJA 3055g in 49 cm








user posted image user posted image user posted image     N O V E M B E R   user posted image user posted image user posted image


01.11.08

mamici SONČNICA24  NIK 3700 g in 50 cm




    R   A   Z   M   E   R   J   E    


user posted image      - 11       user posted image   -16





_____________________________

13.12.2005 se nama je pridružila MANCA (3890g, 52cm)
02.10.2008 se nam je pridružila METKA (4010g, 53cm)

(odgovor članu janja 27)
Neposredna povezava do sporočila: 110
   RE: oktobrski lumpiji 08
15.11.2009 15:06:15   
janja 27

user posted image KAKO NAPREDUJEJO NAŠE LUMPIKE IN LUMPIJI   user posted image





user posted image (23.09 -23.10)


JOLLY123 (TAJ 26.09.08 )
ROJSTVO                2750g in 48 cm
cca 8 mesec          8460g in 71.5 cm
cca  1 LETO           9710 g in 76 cm 


IRMA78 ( NIK 01.10.08 )
ROJSTVO              3520g in 52 cm
cca. 6 mesec        8470g in 68 cm 
cca 1 LETO



JANJA27 (METKA 02.10.08)
ROJSTVO              4010g in 53 c
cca 6 mesec         7170g in 65 cm
cca 1 LETO         10340g in 78 cm



VALLA ( TILEN 02.10.08 )
ROJSTVO               4200g in 55 cm
cca 6 mesec         8550g in 71 cm
cca 1 LETO
        11000g in 80 cm



JANA_K ( JAKOB 03.10.08 )
ROJSTVO           3440g in 55 cm
cca 6 mesec
     7040g in 70,5 cm
cca 1 LETO        8500g in 78 cm




TALCY (TIJAN 06.10.08)
ROJSTVO           3720g in 52 cm
cca 6 mesec     8650g in 68,5 cm

cca 1 LETO



TIMNALA (NACE 06.10.08)
ROJSTVO             3490g in 51 cm

cca 6 mesc         7980g in 67 cm

cca 1 LETO


DREAM (MATIC 07.10.08)
ROJSTVO             3240g in 51 cm
cca 6 mesec       8050 g in 67 cm
cca 1 LETO 




AFNICA MALA (NELI 09.10.08)
ROJSTVO               3060g in 50 cm
cca 6 mesec         6980g in 68 cm
cca 1 LETO
            8950g in 73 cm


COCCINELLA (GAJA MAZVITA 09.10.08)
ROJSTVO              4300g in 53 cm
cca 6 mesec        9200g in 72 cm
cca ! LETO          11300g n 76 cm




SEAN
(ARMIN 09.10.08)
ROJSTVO              3170g in 51 cm
cca 6 mesec        8670g in 73 cm
cca 1 LETO        11400g in 80 cm



SUZY124 (MAJ 13.10.09 )
ROJSTVO              3110g in 50 cm
cca 6 mesec        8400g in 67 cm

cca 1 LETO         10000g in 75 cm


LUČKA1 ( VAL 14.10.08)
ROJSTVO               3040g in 51 cm
cca 6 mesec         7800g in 72 cm
cca 1 LETO



IRAIRA (ALYA 15.10.08)
ROJSTVO               3700g in 53 cm
cca 6 mesec         8685g in 70,5 cm

cca 1 LETO          11045g in 79 cm



TEJČIKA29 (ALINA 15.10.08)
ROJSTVO               2650g in 48 cm
cca 6 mesec         6000g in 63,5 cm
cca 1 LETO
          8200g in 74 cm


MARISHA (MARK 19.10.08 )
ROJSTOV               3415g in 51 cm
cca 6 mesec         9270g in 69 cm
cca 1 LETO          11820g in 77 cm



PŠEMEK ( NEJKA 20.10.08 )
ROJSTVO              3050 g in 53 cm
cca 6 mesec        6920g in 67,5 cm
cca 1 LETO



MBD0411 ( NIK 20.10.08 )
ROJSTVO               3420g in 51 cm
cca 6 mesec         9180g in 69,5 cm
cca 1 LETO          11700g in 79 cm


GOGABOJAN (ROK 20.10.08)
ROJSTVO                   3680g in 54 cm

cca 6 mesec             7680g in 68 cm

cca 1 LETO              13800g in 84 cm




MAJA_SUNNY (ARLAN 21.10.08)
ROJSTVO               3230g in 49 cm
cca 6 mesec
cca 1 LETO





user posted image (24.10 - 22.11)


LOVELY (INYA NADA 24.10.08)
ROJSTVO                3750g in 52 cm

cca 6 mesec          6400g in 67 cm

cca 1 LETO             8630g in 72 cm



PIKICASTONOGA ( TIJANA 25.10.08)
ROJSTVO                2940g in 50 cm
cca 6 mesec         7500g in 67,5 cm

cca 1 LETO



EVELIN (MAŠA 27.10.09)
ROJSTVO              3430g in 50 cm
cca 6 mesec        7175g in 66 cm
cca 1 LETO 



TOSCA ( DANAJA 29.10.08 )
ROJSTVO                3055g in 49 cm 

cca 6 mesec         
7140 g in 65 cm

cca 1 LETO



SONČNICA24 (NIK 01.11. 08)
ROJSTVO                 
3700g in 50 cm  
cca 6 mesecb         7620g in 67 cm
cca 1 LETO              9830g in 74 cm 




user posted image




_____________________________

13.12.2005 se nama je pridružila MANCA (3890g, 52cm)
02.10.2008 se nam je pridružila METKA (4010g, 53cm)

(odgovor članu janja 27)
Neposredna povezava do sporočila: 111
   RE: oktobrski lumpiji 08
15.11.2009 15:28:47   
janja 27
ojla bejbike

TISTE K ŠE NISTE SPOROČILE PODATKOV ZA SEZNAM PRI 1 LETU PROSIM K NAPIŠETE POVDARTE ! HVALA!!!

kako ste ???? jaz sem nal na trnihuser posted image jutri grem nazaj v službo po 22 mesecih, mam prov metuljčke v trebuhu, danes ne vem če bom kaj spala

no evo še eno lepo obdobje je za mano, najprej veselih trenutkov nosečnosti in potem materinstva, sedaj pa zopet ura in čas k bo šel ...neverjetno hitroooooo....sam tak je life kaj čmo user posted image lepo je bit doma lepo pa je tudi dat možgančke mal na off 8 ur , mislim predvsem na off od družine, se pogovort s kolegi v službi o drugih stvareh ne pa sam otroci gor otroci doluser posted image user posted image user posted image itak d tud to sam moške ta tema lih en zanima preveč.....tkole jutri začnem ....user posted image user posted image

drugače pa pri nas vse po starem , metka mi spi, sedaj hodi spat enkrat na dan , poopldan še kaki obisku, zvečer kopanje...

goga upam ja da res ne bo bojan kaj resno zbolel, itak pa sem mnjenja da tale gipa je preveč napihnjena, itak je vsako leto gripa na pohodu....no to je moje mnjenje, ravno včeraj mi je ena kolegica k dela v lekarni razlagala kaj vse vsebuje cepivo ptroi novi gripi user posted image user posted image user posted image no vaj se ne grem cepit ....

user posted image user posted image user posted image user posted image bom dala čebulo po hiši.....

drugače pa goga itak da priletim sej sem ti rekla da na metli user posted image user posted image user posted image user posted image sam vi se lepo preselte in mal ustalite pol pa vam pridemo mal razmetatuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image jaz sem tud za male kamenčke....glede slike pa nisem lih kak umetnik, bo valla kaj povedalauser posted image user posted image user posted image user posted image

hranjenje - naša tud v vrtcu sama jej, oz ji tud pomagajo, doma pa tko če jo pustim da sama jej potem nekaj časa nosi v usta ter kmalu ugotovi da se lahko to z roko mal jej, pa da lahko mal čez eno ramo vrže user posted image user posted image je tud odvisno kaj jemo....ji tud npr narežem na male koščke in nosi z roko v usta, pasiram dolgo več ne

lovely a pol ste imeli 5 boleze, ste bolje ???

pikica, kako si ti???

jolly še kašljate, glede zdravnikov ne bom kometirala......user posted image user posted image user posted image mende smo vsi na istem....

lepo nedeljo še naprej ....

papa











_____________________________

13.12.2005 se nama je pridružila MANCA (3890g, 52cm)
02.10.2008 se nam je pridružila METKA (4010g, 53cm)

(odgovor članu janja 27)
Neposredna povezava do sporočila: 112
   RE: oktobrski lumpiji 08
15.11.2009 16:01:36   
afnica mala

IZVIRNO SPOROČILO: janja 27

ojla bejbike

TISTE K ŠE NISTE SPOROČILE PODATKOV ZA SEZNAM PRI 1 LETU PROSIM K NAPIŠETE POVDARTE ! HVALA!!!

kako ste ???? jaz sem nal na trnihuser posted image jutri grem nazaj v službo po 22 mesecih, mam prov metuljčke v trebuhu, danes ne vem če bom kaj spala

no evo še eno lepo obdobje je za mano, najprej veselih trenutkov nosečnosti in potem materinstva, sedaj pa zopet ura in čas k bo šel ...neverjetno hitroooooo....sam tak je life kaj čmo user posted image lepo je bit doma lepo pa je tudi dat možgančke mal na off 8 ur , mislim predvsem na off od družine, se pogovort s kolegi v službi o drugih stvareh ne pa sam otroci gor otroci doluser posted image user posted image user posted image itak d tud to sam moške ta tema lih en zanima preveč.....tkole jutri začnem ....user posted image user posted image

drugače pa pri nas vse po starem , metka mi spi, sedaj hodi spat enkrat na dan , poopldan še kaki obisku, zvečer kopanje...

goga upam ja da res ne bo bojan kaj resno zbolel, itak pa sem mnjenja da tale gipa je preveč napihnjena, itak je vsako leto gripa na pohodu....no to je moje mnjenje, ravno včeraj mi je ena kolegica k dela v lekarni razlagala kaj vse vsebuje cepivo ptroi novi gripi user posted image user posted image user posted image no vaj se ne grem cepit ....

user posted image user posted image user posted image user posted image bom dala čebulo po hiši.....

drugače pa goga itak da priletim sej sem ti rekla da na metli user posted image user posted image user posted image user posted image sam vi se lepo preselte in mal ustalite pol pa vam pridemo mal razmetatuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image jaz sem tud za male kamenčke....glede slike pa nisem lih kak umetnik, bo valla kaj povedalauser posted image user posted image user posted image user posted image

hranjenje - naša tud v vrtcu sama jej, oz ji tud pomagajo, doma pa tko če jo pustim da sama jej potem nekaj časa nosi v usta ter kmalu ugotovi da se lahko to z roko mal jej, pa da lahko mal čez eno ramo vrže user posted image user posted image je tud odvisno kaj jemo....ji tud npr narežem na male koščke in nosi z roko v usta, pasiram dolgo več ne

lovely a pol ste imeli 5 boleze, ste bolje ???

pikica, kako si ti???

jolly še kašljate, glede zdravnikov ne bom kometirala......user posted image user posted image user posted image mende smo vsi na istem....

lepo nedeljo še naprej ....

papa

včeraj mi je oči razlagal, da kao čebula pomaga, torej česen proti vampirjem, čebula proti gripiuser posted image











(odgovor članu janja 27)
Neposredna povezava do sporočila: 113
   RE: oktobrski lumpiji 08
15.11.2009 20:26:13   
mbd0411
No pa je tale gripa odšla od nas k vam...HB pri nas je ni zaenkrat.Če jo staknete nikar ne hodite nikamor,lepo doma bit in čakat da mine.Če ni hudo tudi k zdravniku ne.Vse po telefonu.Testirajo itak ne več oz izjemoma.
Goga,super za selitev.
Tule je tako zatišje...
Mi smo zaenkrat zdravi,upam da tako ostane.Tavečjega je sicer neki glava prej bolela,upam,da se ne razvije v kaj.
Nikec priden,že veliko hodi po hiši..tako od ene stene do stola in do sedežne,mize...Super je.Kar doseže dol zmeče.Iz omare in predalov kadar se spomne,potem pa se neki oblači,si na glavo natika..user posted image Ni nam dolg čas.


_____________________________

Prvi sonček se je rodil 4.novembra 2001 (4080g 51 cm)
Drugega pa smo težko dočakali 20.oktobra 2008 (3420g 51cm)

(odgovor članu afnica mala)
Neposredna povezava do sporočila: 114
   RE: oktobrski lumpiji 08
15.11.2009 20:39:42   
Lucka1
IZVIRNO SPOROČILO: janja 27

TISTE K ŠE NISTE SPOROČILE PODATKOV ZA SEZNAM PRI 1 LETU PROSIM K NAPIŠETE POVDARTE ! HVALA!!!

kako ste ???? jaz sem nal na trnihuser posted image jutri grem nazaj v službo po 22 mesecih, mam prov metuljčke v trebuhu, danes ne vem če bom kaj spala



Val - za SEZNAM: cca. 1 leto  10,2 kg 80cm.
Pregled je imel v četrtek - vse bp, tudi cepljen je bil, tko da upam, da ne bo kake zapoznele reakcije. Malo je zajokal, ampak takoj pozabil, ko sta ga spustili iz rok user posted image
Zdej ga morava pa še pri zobarju naročit - nas niso nič klicali, čeprav nam je bilo rečeno, da bo naš user posted image povabljen na prvi pregled. user posted image

Janja - poročaj, kako bo jutri v službi!! Jaz hodim že 4.5 mesece in sem že pozabila občutke prvega dne.

(odgovor članu janja 27)
Neposredna povezava do sporočila: 115
   RE: oktobrski lumpiji 08
16.11.2009 8:23:09   
jolly123
Jutro! Mi smo danes spet doma. Čez vikend je bil že boljši in sem mislila, da bo šel danes v vrtec pa je danes ponoči spet kašljal kot norc, pa smrčal user posted image , sem mu zdaj iz nosa potegnila toliko smrklja, da je še baby vac skoraj zaštekal. Tko da naj bo kar doma, takega ne dam v vrtec, ne glede na to da so sami taki tam.

Me je pa včeraj TAKO presenetil, da skoraj ne morem verjet česa vsega je sposoben otrok pri enem letu. Z možem sva se neki sporekla, ponavadi se trudim,da se pred Tajem ne kregam, tokrat sem bila pa nekaj huda nanj, pa sva si pač mela neki za povedat user posted image In potem sva na kavču sedela vsak na svojem koncu, jaz sem knjigo brala, mož je pa buljil v TV. Pa se Taj neha igrat in pride k nama na kavč, se usede možu v naročje in mene prime in me povleče k možu v naročje in pol nasmeh do ušes ko smo bili vsi objeti. Mislim da je bilo sporočilo razumljeno in prejeto, da se ne splača kregat. user posted image

(odgovor članu Lucka1)
Neposredna povezava do sporočila: 116
   RE: oktobrski lumpiji 08
16.11.2009 9:22:28   
Lovely
Dobro jutro.

Evo, vikenda je konec, zdravi smo. Sicer ne vemo a je bila reakcija na cepljenje, a je bila peta bolezen al kaj, važno, da je konec user posted image

Jolly, Tajko že ve... Inya se pa začne kregat skupaj z nama. Prav tko, s takim tonom dretja začne čebljat in naju to ustavi. Ker nama seveda ni OK, da bi se tega navadila. Je pa tok simpatična, da se ji začneva režat in sva valda takoj spet dobre volje user posted image

Lučka, bravo Val za pikico in da je bil priden. Je pa že ful velik. 80 cm, mater, to pa je a?

_____________________________

Lovely

(odgovor članu jolly123)
Neposredna povezava do sporočila: 117
   RE: oktobrski lumpiji 08
16.11.2009 12:42:57   
suzy124
Lep pozdrav še od mene na novem forumu po dolgem času, nekako sem zgrešila da smo že na drugem forumuuser posted image

Pa da malo povem kako smo kaj, imamo osem zobekov, hodimo samostojno še ne in se nam še nič kaj ne ljubi, še vedno najrajši "letamo" po vseh štirih. Drugače pa hodi ob sedežni stolih steni.
Vse stvari ki so mu na dosegu zmeče na tla, v kuhinji bi mi vso posodu žložu na tla tak da sma prejšnji teden namontirala varovala da ne more več odpret elementov.
Zdaj mu je pa napoti še štedilnik in gumbi na štedilniku. A ima še katere take probleme ali kak predlog kako zakriti gumbe?

Jemo pridno in praktično vse razen kislo zelje in repa nama ne greta dol. Pasiramo že tudi dolgo ne, sam pa je če mu dam koščke, z žlico pa še zaenkrat ne ker kr maha z njo.user posted image Če pa mu jo pomagam držat potem pa gre.

Govorimo tud veliko, čeprav je večina nerazumljiva, zna pa pvedat če ga vprašaš kako mu je ime in reče Maj, pokazat že tudi zna dosti stvari.

Na kahlico pa že zelo lepo hodimo, tako da porabimo vćasih samo dve plenice na dan, če smo doma seveda. Dam ga nekje na eno uro na kahlico in on v roku pol minute lulauser posted image user posted image user posted image to že zdaj prakticiramo kak mesec. Nekje en teden pa že zjutraj tudi kaka na hahlico.user posted image user posted image user posted image

Proti novi gripi se ne bomo cepili, Maj se itak nebi smel ker ima alergijo na jajca.
Cepljenje pri enem letu pa še tud nismo imeli, napotnico sem poslal pred mesecem v bolnico da dobim datum, pa še nič. Sem prejšnji teden klicala zakaj še nisem nič dobila datuma, pa mi je rekla naj ne pričakujem pred januarjemuser posted image user posted image user posted image
Goga a vi ste že bili v bolnici na cepljenju?

Za nazaj sem vas na hitro prebrala tak da ne bom neki komentirala.
Tako to bi bilo zaenkrat vse se bom pa zdaj bolj pogost javljala.
Lep pozdrav



(odgovor članu Lovely)
Neposredna povezava do sporočila: 118
   RE: oktobrski lumpiji 08
16.11.2009 19:22:57   
janja 27
IZVIRNO SPOROČILO: Lucka1



Janja - poročaj, kako bo jutri v službi!! Jaz hodim že 4.5 mesece in sem že pozabila občutke prvega dne.



ojla...evo prvi dan službe za mano.....blo je fantasitčno, dela malo dobra družba v glavnem se mam fino, upam da ne bo vsega prehitro konec...pustimo času čas.....drugače so pa punce zjutaj vstale brez problema obe ble pridne v vrtcu user posted image user posted image user posted image user posted image tko da super druper....

itak da bom kmalu pogrešala prsoti čas ma bo že..novim zmagam naprotiuser posted image user posted image user posted image user posted image


lovely lepo da ste ok user posted image user posted image user posted image

jolly kaj je sedaj s tem kašljem???
nas znajo presenetit naši mali malčki no pa je taj med vama rešil nesporazume user posted image user posted image user posted image user posted image

manca se je pr nas bunla če sem se k mojmu stisnila, metka zaenkrat nič še ne protestirauser posted image user posted image

suzy lepo da si nas našlauser posted image user posted image user posted image user posted image a vi kr lepo napredujete s kahlico user posted image user posted image user posted image jaz sem naši kahlico pokazala un dan k sem lovila urin, pa jo nič kaj preveč ne zanima......bom počakala do drugega leta pol pa v 14 dneh ven iz plenic user posted image user posted image user posted image


evo nič več pamentega za povedat
papa










_____________________________

13.12.2005 se nama je pridružila MANCA (3890g, 52cm)
02.10.2008 se nam je pridružila METKA (4010g, 53cm)

(odgovor članu Lucka1)
Neposredna povezava do sporočila: 119
   RE: oktobrski lumpiji 08
17.11.2009 0:05:37   
gogabojan
Čer.

Evo izpit iz pogodbenega prava sem pisala. Čakamo na rezultate.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image . Selitev poteka v polnem teku.

Jolly user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image naj prežene kašelj

Janja - user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image in dobrodošla med aktivne delavce (še bolj kot smo do sedaj bile aktivne)

Suzy -  ja mi imamo cepljenje 27. v ljubljani. Smo pa poslali 13. oktobra napotnico, dobili pa smo jo šele čez tri tedne ali štiri nazaj z datumom. Ne vem pa naslova, ker mi ga je medicinska sestra napisala, ker smo imeli več napotnic notri. Tudi za endokrinološko in onkološko ambulanto za Roka.


Mam vprašanje. S čim se fajn kombinira vijola stena????? Sedaj imamo na razpolago veliko prostorov, in imamo preveč časa za razmišljanje, tako da mislim eno sobo narediti violo z še eno barvo pa nevem katero.

V kuhinji, kjer bo jedilna miza in šank pa bo bilo na steni trta z grozdjem narisana (meni je kr neki, mojmu pa je full všeč). Tako da bova sklepala kompromise.user posted image user posted image user posted image user posted image . Otroška soba bojanova bo najverjetneje zelene barve, ker kao pomirja, in se bolje skoncentriraš na stvar, rokova pa modre barve, najina pa živo rdeče (hahaha, hecam se).

Uffffffffffff, rada bi, da bi se mi zdaj trenutno čas odvijal zelo počasi, jaz pa bila hitra.

Danes sem opravila toliko opravkov, da so se uradne osebe, ki sem morala skakati od njih pa do njih nazaj prav čudile, da sem vse opravila v enem dopoldnevu.


Joj, MBD - VSE NAJBOLJŠE BENJAMINU ZA ROJ. DAN. Sem čisto pozabila. Bo dobil košaro sadja.user posted image user posted image user posted image user posted image

Aja, pa še to, Rok danes zadnjič spi v starem stanovanju. Kot da bi vedel. Ni in ni hotel zaspati. Zdaj pa je končno zaspal Ni pa spal cel dan čisto nič. Ma se nama je z srčkom že pošteno rolalo. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image


Tak no na hitro. LP od nas

(odgovor članu janja 27)
Neposredna povezava do sporočila: 120
   RE: oktobrski lumpiji 08
17.11.2009 9:02:56   
sončnica24
Hojla, pa je nik tudi zbolel in sma ta teden na bolniški doma. Sicer nič kaj hujšega malo ima uhico vneto, sva samo kapljice dobila nič antibiotika, pa kašlja tako in imava pumpiso Berodual (nisem ziher če se tako napiše). V četrtek imava kontrolo potem pa boma vidla kaj bo.

Pozna kdo kakšnega enoletnikna ki je slučano zbolel za gripo? Mi še nismo in se full čuvamo, čeprav je baje ogromo tega okrog, pa me zanima kako jo je prebolel? Me je full strah še sploh zato ker hodi v vrtec, pa upam da je ne dobi. Jaz sicer še nikoli nisem imela gripe, je pa moj full občutljiv, in ga vsak prehlad v postlo vrže. Moški ne?user posted image

Glede predalov v kuhinji ni noben varen pred njim, prav tako na štedilnik  on bi kar gumbe vrtel. Prav tako ni noben radio pa tv več varen, smo da se gumbi vrtijo ali pa stiskajo, pravi falot je postal.

Lepo se imejte in uživajte v teh lepih dnevih, midva še potem malce ven pobegnema ker tak sonček sveti da se mi zdi škoda da bi bil cel dan not.

(odgovor članu gogabojan)
Neposredna povezava do sporočila: 121
   RE: oktobrski lumpiji 08
17.11.2009 9:36:37   
jolly123
Jutro bejbe. Jaz mam gripo. SITNA SEM ZA ZNORT EJ. Glava me boli, vse mi gre na živce...aaaaaaaaaaaaaaaaaa. Pa TOOOOK dela.

Včeraj so mi ponudili DVE SLUŽBI in zdaj ne vem kaj naj. Kaj bi ve nardile?

Jaz bi rada čisto tretjo službo za katero sem se že menila, pa se potem nisva dogovorili, ker ženska nima delovnika za 8 ur. vendar je hotela, da ostaneva v stikih in da če ne bi bila zadovoljna na svojem sedanjem mestu da naj ji sporočim.

No ampak če gremo na ti dve službi PRVA ( delovnik od 8-do 4, kar pomeni da bom včasih prišla domov šele ob 5-ih, plača je boljša kot pri drugi, sodelavci boljši kot pri drugi, pogoji dela - pisarna, delovni čas pa slabši kot pri drugi)
DRUGA ( samo za določen čas pol leta, kako naprej še ne vejo, ker pride ena še iz porodniške...če pride, boljši delavnik od 7-3 ob petkih do dveh v 15 minutah doma, delovna klima, narava dela, plača pa slabši kot pri prvi.)

KAJ NAJ? Če bi vedela, da bo pri tej tretji ki jo čakam, čez pol leta kakšna možnost, bi definitivno vzela to drugo, da sem več s Tajem, tko pa ne vem

(odgovor članu gogabojan)
Neposredna povezava do sporočila: 122
   RE: oktobrski lumpiji 08
17.11.2009 10:29:43   
coccinella
IZVIRNO SPOROČILO: jolly123

Jutro bejbe. Jaz mam gripo. SITNA SEM ZA ZNORT EJ. Glava me boli, vse mi gre na živce...aaaaaaaaaaaaaaaaaa. Pa TOOOOK dela.

Včeraj so mi ponudili DVE SLUŽBI in zdaj ne vem kaj naj. Kaj bi ve nardile?

Jaz bi rada čisto tretjo službo za katero sem se že menila, pa se potem nisva dogovorili, ker ženska nima delovnika za 8 ur. vendar je hotela, da ostaneva v stikih in da če ne bi bila zadovoljna na svojem sedanjem mestu da naj ji sporočim.

No ampak če gremo na ti dve službi PRVA ( delovnik od 8-do 4, kar pomeni da bom včasih prišla domov šele ob 5-ih, plača je boljša kot pri drugi, sodelavci boljši kot pri drugi, pogoji dela - pisarna, delovni čas pa slabši kot pri drugi)
DRUGA ( samo za določen čas pol leta, kako naprej še ne vejo, ker pride ena še iz porodniške...če pride, boljši delavnik od 7-3 ob petkih do dveh v 15 minutah doma, delovna klima, narava dela, plača pa slabši kot pri prvi.)

KAJ NAJ? Če bi vedela, da bo pri tej tretji ki jo čakam, čez pol leta kakšna možnost, bi definitivno vzela to drugo, da sem več s Tajem, tko pa ne vem



Hmmmmm, res je težko, ampak glede na čase, ki jih imamo, bi jaz sprejela PRVO službo...saj kaže, da ednio delavnika, je 100% boljša od DRUGE. Pa še plača je boljša, kar je sedaj kar pomembno....no se mi zdi.....

Glede TRETJE....če jo ševedno čakaš, jo lahko čakaš še fulllllll dolgo.....


no to je moje mnenje....Samo zaradi delavnega časa, pa jaz službe ne bi sprejela, saj moraš tam ševedno biti 8 ur, če pa kolektiv, prostor in plača nista dobri, je to lahko 8 zelooooooooooo dolgih ur v dnevu in nevem če se splača.

user posted image

Lep dan vam želim


(odgovor članu jolly123)
Neposredna povezava do sporočila: 123
   RE: oktobrski lumpiji 08
17.11.2009 10:34:41   
jolly123
to je res, kolebam ker mi je samo delo v drugi bolj všeč kot v prvi, pa malo več zasebnosti imam kot v prvi v kateri smo v tisti pisarni natlačeni kot sardine...
No sej grem jutri podpisat pogodbo v prvi oz. da vidim tudi kaj konkretno ponujajo, v ta drugi si grem pa tudi ogledat malo delovno okolje.
Samo mi je res zoprna situacija...

(odgovor članu coccinella)
Neposredna povezava do sporočila: 124
   RE: oktobrski lumpiji 08
17.11.2009 13:59:27   
sončnica24
Ali sprejet prvo ali drugo no vem, se moraš sama pri sebi odločit, kaj ti je v tem trenutno bolj pomembno oz. kaj bolj rabiš, če finance niso probelm potem drugo, če imata namen kaj večjega investirat prvo itd.

Za tretjo pa še vedno lahko v prvi ali v drugi daš odpoved pa sprejmeš tretjo.

Meni se danes tudi nič ne da me je lump mali tako zmantral da bi zdaj najraje kar tja padla, samo kaj ko se bo počavi stal in do bo do osmih zvečer spet v hiši norišnicauser posted image

(odgovor članu jolly123)
Neposredna povezava do sporočila: 125
Stran:   <<   < Prejšnja stran  3 4 [5] 6 7   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  3 4 [5] 6 7   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:





So edinci srečni ali razvajeni?
So edinci res osamljeni in razvajeni? Britanski znanstveniki trdijo nasprotno.
BLOG: Ni lepšega, kot je rojevanje novega ...
Porodne babice so velik del mojega življenja. Delala sem že z mnogimi babicami, nekaj pa jih poznam tudi na bolj osebni ...




Plenice.
пеперутка16

Kdaj ste otroka začeli odvajati od plenic?