Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2026
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Natisni

. No, naša je skoraj tričetrt srečanja prespala (me je čisto presenetila, sem mislila da bo bolj kriza), tako da ni lih velik komunicirala z drugimi otročki. So pa VSI taki cukri in Bjondi, Karin je tud tooooolk luškana!!
,dans so vsi dokazali kako znajo biti pridni...vidiš mk8 da se da ,čeprav te je skrbelo...
,nam je to zanimivo gledat,ampak tečka te čisto razumem,da si utrujena konec dneva...ja naš Žiga pa res ne zgleda tak njokec -svoje čare razkrije le ko je nagec
, na naslednjem srečanju vrnem, se nam je zdelo 10 evrov mal preveč za napitnino
se mi pa čedalje bolj daje na kolena in mal puza k taprav vojak
, spidi gonzales je bil pokonci ob 4.21. Sicer sem ga potem nekaj ujčkala in je zaspal še za 10 minut. Sem zopet prekršila lastno pravilo - ko se zjutraj zbudi, se vstane (no, igra v postelji) in ne ujčka pol ure, da potem zaspi za 10 min.