Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2026
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Natisni

Punce, jutri pa vloge za vrtec da nauste pozable! Mi mamo že zbrana dva vrtca, če ga dobimo nas bo stal 142 €...
Sm gledala prejšnje plačilne razrede pa bi za 5 € padl v drugi razred zdej pa v tretga, madona! Ful dobr res.
! Dobre plenice mamo skratka no...
Sam mali je prec namoču not roko, pol še obe noge... fotr je pa sevede hitr pospravu rep med noge in zbežu iz kontaminiranga območja namest da bi pomagou...
mami ti pa se znajde kokr veš in znaš - držiš malega za roke da jih neb v usta nesu, držiš za noge da neb še naprej tacal po plenici - pucaš pa s čim...
Jao! Js sm ga kr u umivalnik namočla, mi ni druzga preostal!
še dobro,da ne joka. začne mencarti,se pretegovati,dvigovati in stokati,da je joj.enostavno se očitno naspi.žal se midva ne moreva navadi na te zvoke,ker drugače bi sigurno še lahko spala vsaj eno uro.hvala bogu,da se kmalu premakne ure. saj se v marcu,kajne?če je svetlo mi ni težko vstat.danes imava uz kolkov-končno.zunaj že sije sonček,bova imele lep izlet
Kriza! Mislm da se neb mogla nikol navadt tazga ritma...mene vsakič posebi s tira spravi k se morm na tri ure vstat. Še 15 dni do pregleda pri P...
), pa te nikjer ne vidim