Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2025
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Natisni

joooooj, skoz treba brisat rokice in okol ust, ni druge. Js mu čez slinček ponavad dam še na pol prepognjeno plenico in ma tko rokice spodi skrite ampak to mu nardim da ni lih ves usran od kašice... Ne vem kolk se kej pr nemirnih rokicah obnese
Začel se mi je vrtet po postli, v zibki je včer že na boku spal, očitno mu je bl pasal kt na hrbtu, uživa če ga za moment postavim na nogice, tko proučuje svoje roke in roke drugih, itaq bi jih vse stlaču v usta.... pa ta nova pogruntavščina - dudo je treba prou obrnt da paše v usta... pobere jo, jo da najprej hrbtno v usta, jo da vn, pogleda, počas obrne in nacentrira direkt u usta! Ma je hecen! Tlele mi čiča zdej v naročju in meče po tleh vse kr doseže, miza je pa itaq čist slinasta...
.obred je ponovila celo zvečer,ko nikoli ne joče
je že rabla pokurit energijo,ker sva cel dan ble zaprte med 4 stene.sem pa jaz zbolela,smrkam,kiham,vse boli. upam,da ni nič prenosljivega.mislim,da me je klima "poškodovala".je pa naša punca non stop na kravicah. sploh noče več biti na hrbtu
, ne grem skoraj cel teden v sobo, sam tolk da prezračim , pa pobrišem prah in tla. Ma sej bo. Mi pa tamali dans nagaja..vragec mali. cel dan je že neki sitn. Ga zobki matrajo, ampak jih ni na spregled, slin se pa kokr polžek.