|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  154 155 156 [157] 158   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Novemberski malčki 2008
7.6.2012 10:28:16   
Andromeda
Hello!

Dajmo malo nivo čvekanja dvignit, no user posted image

Kako kaj preživljate te junisjke dneve? Pri nas je skoraj vsak dan oblačno ali pa pada dež, je prav zoprno, upam, da ne bo celo poletje takšno, no... Dario je čisto nor na sladoled, sem sicer zadnjič naredila domačega bananinega, pa je rekel, da mu ni dober (roko na srce, tudi meni ni bil preveč, ampak za ppjest je pa le bil, hehe), tako, da kupujemo V Lidlu paket lučk - 16 se jih dobi za 2 €, se mi ne zdi drago, glede na to, da je kepica sladoleda v Kranju 1 €, v Ljubljani je pa najrbž precej dražja.
Smo pa Daria začeli odvajati od nočne plenice, 2 noči je prespal in bil suh, danes ponoči se je ob dveh zbudil in sem ga peljala lulat, potem pa se je spet ob šestih zbudil polulan, sedaj ne vem, ali mu je prezgodaj, ali je bila pač le "nesreča" in naj še naprej vztrajamo brez plenice? Tudi s kakanjem imamo težave, na začetku je parkrat šel na stranišče, sedaj pa lepo čaka do večera, ko dobi plenico in se potem vanjo pokaka, ampak sedaj pa ker 2 dni ni dobil plenice, tudi kakal ni. Kakšen nasvet?



(odgovor članu sončnica24)
Neposredna povezava do sporočila: 3901
   RE: Novemberski malčki 2008
8.6.2012 23:08:05   
onur
Ojla. Ojej, enostavno ne najdem več cajta, odkar sem začela delat. Danes smo se pred enim leto rodili tako, da bomo praznovali v nedeljo in pihali prvo svečko - poskus smo naredili že danes. S tamalim sva bila tudi v posvetovalnici. Cepljena nisva bila, ker ima pordelo uho.
V službi je noro, dela polno tako, da čas mine kot bi se prišla samo obrnit za osem ur. Potlej pa doma žurka s tamalimi. Kolikor se da smo zunaj na zraku in uživamo. Ma kaj ko je tako kilavo vreme. Namesto bi bilo vroče, pa sedaj sedim na kavču v termovki.
Tamalima dvema smo nabavili poletno garderobo, dali kup denarja. Možek si nekaj nabavil, pa tudi jaz (sem prav happy, nabavila tunike v sariku).
V ponedeljek greva z mojim na Springsteena v Trst. V torek pa imamo s Petjino skupino še zaključek leta v jami Vilenica. Drugo leto dobi novo vzgojiteljico, ker gre zdajšnja v penzijo. Pa tako fajn je bila in smo bili zadovoljni z njo, pa Petja tudi.

Andromeda, ko sem Petjo začela odvajati od nočne plenice, je bila ponoči še kar nekaj časa polulana in je bilo treba prati. Glede kakanja pa nimam kakšnega pametnega nasveta.


_____________________________

Petja je najin sonček, ki nama razsvetljuje vsak dan.

(odgovor članu Andromeda)
Neposredna povezava do sporočila: 3902
   RE: Novemberski malčki 2008
12.6.2012 18:30:51   
šema
No, pa smo tudi mi dobili odločbo za vrtec. Zaradi 12. centov na osebo smo padli v 6. razred pri plačilu vrtca. Ker po njihovi logiki obračunavajo prihranke, ki jih več nimaš in OD, ki ga boš šele dobil. Madona sem besna.

(odgovor članu onur)
Neposredna povezava do sporočila: 3903
   RE: Novemberski malčki 2008
12.6.2012 22:40:11   
onur
Živjo. Dogaja nam. Danes vzela dopust, ker sva bila z mojim včeraj na koncertu Springsteen-a. Dopoldan sva še šla cepit za KME, jaz prvo dozo, moj tretjo. Pa še malo sva šla po trgovinah. Domov na kosilo. Pa po tavečjo v vrtec in nato z njo na zaključek šolskega leta v Jamo Vilenica in srečanje z vilami. Bilo je super. Vid pa je užival z nono doma. Jutri pa ponovno v službo.
Čakam lepo vreme in poletjeeeeeeeeeeeeeeee.

_____________________________

Petja je najin sonček, ki nama razsvetljuje vsak dan.

(odgovor članu šema)
Neposredna povezava do sporočila: 3904
   RE: Novemberski malčki 2008
13.6.2012 13:13:43   
sončnica24
Hojla, se še jaz malo javim, Nik ima pa v ponedeljek zaključek bo verjetno kar luštno ker ima cel vrtec skupaj. Vreme katastrofa noče in noče nehat deževat no zdaj naj bi kot kaže se v petek začelo poletje. Joj komaj čakam, da se vsaj vreme malo zrihta. Naš župan ima spet neke finte in bi v Mariboru rad ustanovil samo dva vrtca. Mi ta ideja ni čisto nič všeč - bomo videli kaj bo sčaral.

Druga pa nič kaj novega čas beži prehitro niti ne vem kam in kdaj dnevi menevajo če je že pol junija mimo.


(odgovor članu onur)
Neposredna povezava do sporočila: 3905
   RE: Novemberski malčki 2008
15.6.2012 13:32:43   
Andromeda
Hello!

Juhu, pa imamo končno bolj poletno vreme! Jaz sem danes še posebej dobre volje, razlog nojega veselja pa vam kar v slikici pripenjam - saj veste - slika pove več kot 1000 besed user posted image :


user posted image

(odgovor članu sončnica24)
Neposredna povezava do sporočila: 3906
   RE: Novemberski malčki 2008
16.6.2012 16:25:32   
onur
Andromeda, čestitke od srca in enega zdravega otročka ter zdravo nosečnost. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Pri nas dogaja na polno. Včeraj sem šla za kosilo delat in bila do zvečer, ker smo imeli tipo dan odprtih vrat. Bilo je lušno. Tamala dva so mi none pomerkale, ker je tudi moj delal cel dan. Danes malo na relax. S taščo sva skuhale kosilo, jaz kalamare, ona mineštro. Popoldan smo šli vsi spat (tatko posebej, moja mami in Vid posebej, jaz in Petja posebej). Petjo sem nato zbudila, ker je šla k sosedovim na rojstni dan.
Morje se hitro približuje. Z mojim sva zadnjič še nekaj dokupila za kampiranje tako, da zdaj bi moglo bit vse.
Videk se je lotili počasi hodit. user posted image user posted image user posted image user posted image

_____________________________

Petja je najin sonček, ki nama razsvetljuje vsak dan.

(odgovor članu Andromeda)
Neposredna povezava do sporočila: 3907
   RE: Novemberski malčki 2008
23.6.2012 13:23:02   
poli*
Pozdravljene.
Bolj malo gledam v to temo...
Iskrene čestitke Andromeda!!! Enga zdravega otročička ti želim in da tokrat ne bo prišel prezgodaj, da boste lahko samo še uživali v družinski sreči!!
Kdaj imaš torej rok?

(odgovor članu onur)
Neposredna povezava do sporočila: 3908
   RE: Novemberski malčki 2008
25.6.2012 11:06:45   
Andromeda
Hello!

Hvala za čestitke! Rok imam 25. 12. user posted image upam, da se temu ne bo tako mudilo in bom vsaj do decembra prigurala user posted image

Drugače sem OK, sedaj imam dosti več enregije kot na začetku, vendar za našega poredneža še vedno premalo user posted image Zadnje čase je popolnoma neubogljiv, mu rečem 10x naj si ohuje copate/pospravi igrače/ umije roke on pa reče, da ne bo ali pa samo ignorira, 11-tič pa seveda le še zavpijem...grem s tem vpitjem sama sebi na živce, sedaj mi pa še nosečniški hormončku nagajajo in se še težje kontroliram.

Včeraj smo šli na Jezersko na izlet, je bilo prav luštno, no mene je sonce malo opeklo po ramah in nogah, ker sem bila v senci in sem se pozabila namazat. Je pa res fajn gor, pa še prehude gužve ni, mi smo šli na en travnik, tam smo si postavili camp stolčke in ležalnik, pa malo smo se še sprehajali, brcali žogo, poležavali, res super odklop. Do konca tedna ima mož še dopust, ker mora starega porabiti, pa se bomo vsak dan nekam zapeljali, en dan gremo do naše obale, madonca, če me spomin ne vara, se že 10 let nisem kopala v našem morju user posted image
Danes popoldne pa gremo v Litijo na obisk k moževim sorodnikom, bo cel kup otrok na kupu, tako da našemu dolgčas zagotovo ne bo, je namreč zelo družaben.

Kako pa kaj ostale preživljate dneve in kako so kaj vaši lumpi "pridni"?

(odgovor članu poli*)
Neposredna povezava do sporočila: 3909
   RE: Novemberski malčki 2008
25.6.2012 21:48:19   
onur
Živjo. Mi smo zaenkrat ok. Dogaja nam skozi na polno, še posebno v službi, kar je pa tudi prav, saj tako cajt hitreje mine. Petja je ostala pri noni in nonotu na počitnicah, bomo videli koliko časa bo zdržala. Videk zaenkrat doma, odgovora iz vrtca še nismo dobili. Moram malo potelefonirat. Jutri je nov službeni dan, še prej pa se grem cepit za klopni meningitis - druga doza.
Če bo vse po sreči, pičimo v soboto k prijatelju na morje za tri dni. Drugač pa taprav dopust pride na vrsto 16.7.
Ubogljivost: Petja je majstrica v neubogljivosti. Ma je potlej tako, da risanke in pravljice zvečer ni. Drugač pa pametna in prebrisana 100 na uro, pa vse kar rečeš naredi sama. V tem je ful pridna (npr. jaz oblačim Videka, njej pa dam cunje in se sama popedena). Je pa še vedno ljubosumna 100 na uro. Videk skozi cuka, pa ga ščipne, pa stisne, pa tudi porine. Po drugi strani pa ga ima ful rada, lupčka non stop.


_____________________________

Petja je najin sonček, ki nama razsvetljuje vsak dan.

(odgovor članu Andromeda)
Neposredna povezava do sporočila: 3910
   RE: Novemberski malčki 2008
19.7.2012 12:17:45   
Andromeda
Živjo!

Sem prišla malo prah z naše teme pobrisat, upam, da bo kaj odziva user posted image

Ste že vse večinoma na dopustu? Mi gremo šele proti koncu avgusta na Krk, kjer ima moja teta apartma, sicer pa ne vem, če bi letos še kaj dosti morja videli...Konec julija gre še moj mož za dobra 2 tedna službeno v ZDA, upam, da se vrne nazaj tako kot je določeno in da mu ne bodo spet podaljševali kot pozimi, no sicer pa jim je bilo rečeno, da tokrat se pa res vrnejo v roku.
Jaz sem OK, buši je vsak dan večji n že cca. 2 tedna čutim metuljčke, sem pa v 18. tednu user posted image
Dario je navihan kot se le da, sedaj je bil 2 dni doma, ker je v ponedeljek zvečer dobil vročino 39 stopinj, v otrek je bil še malce slaboten in je imel 37,7 C, včeraj pa je bil spet OK in je že hotel noreti, tako da je šel danes nazaj v vrtec. Avgusta pa smo ga tako začasno izpisali, da plačamo samo rezervacijo, upam, da mi ne bo prenaporno biti sama z njim...

Kako ste pa kaj ve in vaši malčki?

(odgovor članu onur)
Neposredna povezava do sporočila: 3911
   RE: Novemberski malčki 2008
19.7.2012 21:26:01   
watershine
oj!

malo sem vas prečekirala, vidim da se mate kar lepo =)
pri nas je pestro, pacam diplomsko, delam na pošti, možek dela po cele dneve, 2x je bil službeno v franciji, tamal je mel gnojno angino, poleg tega pa sta oba mela mauth, fut hend desis (vem da je čist narobe napisano-samo se mi ful mudi)-grozna bolezen-ful sta bla boga, no zdaj grejo te izpuščaji proti koncu-hvala bogu sploh zato ker začnemo drug teden menjat streho =)
po napornem naslednjem tednu pa moooooorjeeeeee =)

no lepo lepo lepooooooo bi vas prosila če si uzamete dobro minutko časa in izpolnite mojo anketico za diplomsko nalogo!

ful vam bom hvaležna!

lep sončen pozdravček!

aja še link:


http://www.1ka.si/a/17495


hvalaaaaaa

(odgovor članu Andromeda)
Neposredna povezava do sporočila: 3912
   RE: Novemberski malčki 2008
23.7.2012 11:15:12   
Polynesia
Hojla.

Andromeda da ti malo pomagam brisat prah po dolgem času user posted image . Ker zdej imam še malo časa, potem ko pride nov član bo verjetno malo težje in še manj časa na začetku.

Pa bravooo za metulčke, je fino a neeee user posted image . jaz sem zdej v tej fazi, da mi celo nogo, al ritko ven porine, hihi, se prav spomnim kako je bilo pri Patricku, samo da je tale naša baba ful bolj nežna kot on user posted image .

Tudi mi bomo izpisali tamalega iz vrtca oz. uveljavljali rezervacijo od 03.08.-02.09. ravno tako zaradi denarja, ker bomo sedaj dobili poračun in je vsega skupi čisto too much, pa še tamala se bo rodila, pa bo 15 dni ko bo imel mož očetovski dopust doma, potem pa malo pri tašči in naših, da ne bo vse na meni oz. saj bomo sproti videli kako bo kaj novi dojenček naporen.

Drugače smo na novega člana že pripravljeni, zdej samo še čakamo in seveda jaz nimam te sreče, da bi bilo kej prej, hehe, rok pa imam danes teden torej 30.7. V četrtek sem bila pri G in me je dol pogleda, menda sem odprta cca 1,5cm tako da upam, da bo ta četrtek še malo več, ker če ne prej grem 30.7. kar v P, zaradi sladkorne nočem čez rok in menda tudi ne pustijo čez rok. V četrtek bom več vedela. Pri Patricku sem bla odprta 3cm na rok in enako tolk tut čez rok in potem sem šl av P da so mi sprožili.
Bi pa takoooooo rada, da je porod že za mano, zdaj v drugo sem malo bolj boječka, ker vem kaj me časa. Pa v prvo je bil Patrick velik, težek z velko glavo, jaz pa samo umetne popadtke niti enega svojega ne, tko da ja, zdej me je mičkeno strah user posted image . Ampak samo da bo vse ok na koncu, bom že potrpela, kaj pa čem a neuser posted image .

Joj ta denar, meni se zdi, da nas ta država samo še lupi, in to nas, "ta srednji" sloj al kaj smo že mi user posted image . Groza. pa ne sam država, nam bo še Jankovič vrtec podražil, prasuser posted image vsi skupi.

Na morje zdej nismo šli nikamor, mogoče konc septembra, ampak bomo sproti videli kako in kaj.

Anketo sem izpolnila.

Zdej pa šibam perilo obesit, se je tamau po dolgem času ponoč polulal.

Še kaj pišem ta teden ko bom imela še čas user posted image .

Še ena kavica za vse, jaz jo ravno srkam user posted image .

< Sporočilo je popravil Polynesia -- 23.7.2012 11:17:43 >

(odgovor članu watershine)
Neposredna povezava do sporočila: 3913
   RE: Novemberski malčki 2008
30.7.2012 20:41:00   
poli*
Watershine- sem rešila anketo.. user posted image
Andromeda- že 18. teden?? Mooo, to pa gre hitro.

Sedaj ima možek dopust, ampak ne bomo šli nikamor za več dni, temveč samo za kakšen dan na morje, na bazen in tako naokoli.
Jaz imam to poletje cel čas prakso, seliti se bomo morali, zato nismo nič načrtovali.
To je to od mene user posted image .

Ježe kaj novičk od Polynesie??

(odgovor članu Polynesia)
Neposredna povezava do sporočila: 3914
   RE: Novemberski malčki 2008
31.7.2012 18:34:20   
Andromeda

IZVIRNO SPOROČILO: poli*

Ježe kaj novičk od Polynesie??



Verjetno si že na FB videla - včeraj je rodila punčko Kajo!

Polynesia, čestitke ob rojstvu hčerkice še tukaj! user posted image

Pri nas vse po starem, no skoraj vse po starem - danes je namreč moj možek odšel službeno v Kalifornijo za 16 dni, potem, ko se vrne, pa gremo tudi mi na težko pričakovan morski dopust. Jaz sem že v 20. tednu, počutim se odlično, upam, da tako čim dlje ostane. Daria imamo do konca avgusta izpisanega iz vrtca, jaz imam še nek dolg do mojega faxa, tako, da bo kar pester tale avgust.

Uživajte!

(odgovor članu poli*)
Neposredna povezava do sporočila: 3915
   RE: Novemberski malčki 2008
4.8.2012 22:38:12   
onur
Ekola še mene. Sem šla velikokrat pogledat, pa je bil moj post vedno zadnji na temi in nisem imela monologov. Kaj naj rečem, dogajalo se na polno.
V začetku julija smo bili par dni pri frendu v Maredi. Bilo je lepo, razen neljubega dogodka, ki mi še zdaj zamegli um. Brišem Videka na kolenih, se odrine in pade na asfalt s hrbtom in glavo. Meni se je film tako hitro vrtel pred očmi in mislila samo na najslabše. Ko se je potolažil, pa je vstal in hodil, bil ok, tako, da do zdravnika nismo šli. No, to je šlo nato mimo. Tamala je bila julija v vrtcu, malo doma.
16. pa smo se odpravili na Cres in bili tam en teden, lepo vreme. Nameravali smo še ostati, vendar smo bili lih tisti vikend ko je fajn pričelo pihati. Glede na to, da smo bili v kampu, nismo čakali izboljšanja vremena in jo popihali domov. Nato smo si privoščili še en dan Atlantisa in živalski vrt. Z
daj pa spet veselo delam, Petaja v vrtcu. Čet en teden bo šla k noni na počitnice. Videk pa zadnji teden v avgustu na uvajanje v vrtec. Samo žalosti me, ker s Petjo nista v isti
enoti. Zanj smo dobili v sosednji vasi. Mislim pa, da bo tako jokal, ker je dosti bolj cartast kot Petja. Mamim sinko.

Andromeda, joj kako čas beži, saj boš kmalu rodila.

Polynesia, čestitke in veliko zdravja ter cartanja.



_____________________________

Petja je najin sonček, ki nama razsvetljuje vsak dan.

(odgovor članu Andromeda)
Neposredna povezava do sporočila: 3916
   RE: Novemberski malčki 2008
10.8.2012 15:12:26   
Andromeda
Hello!

Da se še malo javim user posted image

Danes sem imela UZ - morfologijo, dete se lepo razvija in je vse tako kot mora bit, izvedeli smo tudi za spol - it's a girl! user posted image Nekako smo se pripravljali še na enega fantka, tako da sem bila prelepo prijetno presenečena user posted image Mož trenutno še ne ve, ker je na pacifiški obali šele zgodnje jutro, tako da bo izvedel, ko se zbudi user posted image

Drugače pa sem kar OK, Dario je zadnje dni precej naporen, očitno na tak način kaže, da pogreša očija, je bil parkrat tako nemogoč, da sem mislila, da se mi bo kar odpeljalo, uf user posted image Potem pa pridejo trenutki, ko je ves zlat in crkljiv ter "priden", ki seveda skorajda odtehtajo vse preteklo nagajanje user posted image

Razmišljam, da bi ga peljala v kino gledat Ice age 4, pa imam malo pomisleke, če bi sploh zdržal tako dolgo, ker namreč v kino še nsiva šla...ima katera že kakšne izkušnje s tem? user posted image

(odgovor članu onur)
Neposredna povezava do sporočila: 3917
   RE: Novemberski malčki 2008
14.8.2012 7:31:49   
sončnica24
Hojla, pa sem našla minutko tudi za vas. Vsega je polno dogaja se ogromno tako da za net časa zmanjka. Letošnji dopust uspel fenomenalno smo uživali maksimalno. Nik še uživa počitnice pri moji mami, jaz pa do grla zabasan v službi pa saj bo.
Andromeda saj ne vem če sem ti že sploh čestitala lepo nosečnost in naj hitro in lepo mine.
V kinu še jaz z nikom tudi nisem bila pa bi enkrat šla v gledališču je lani zdržal predtstavo dolgo malo več kot eno uro mogoče tudi v prihodnosti poiskusima, ene kolegice vem da so ble in eni so zdržali eni niso - če greta javi da se še jaz malo lažje odločim.

Že stokrat oguljena tema, kje boste kupovale trenirke? Jaz namreč imam vsako leto srečo da ko jih začnem iskat jih nikjer več ni?
Uživatje še te poletne dni kolikor jih bo pa se kaj tipkamo. Upam da zdaj na jesen kaj več.

(odgovor članu Andromeda)
Neposredna povezava do sporočila: 3918
   RE: Novemberski malčki 2008
14.8.2012 10:50:48   
poli*
Andromeda- čestitke za punčico!!!! user posted image

(odgovor članu sončnica24)
Neposredna povezava do sporočila: 3919
   RE: Novemberski malčki 2008
16.8.2012 21:11:49   
Andromeda

IZVIRNO SPOROČILO: sončnica24
Že stokrat oguljena tema, kje boste kupovale trenirke? Jaz namreč imam vsako leto srečo da ko jih začnem iskat jih nikjer več ni?
Uživatje še te poletne dni kolikor jih bo pa se kaj tipkamo. Upam da zdaj na jesen kaj več.


Hm, tam kot ponavadi, če bo kaj izbire še - CA, H&M, pa če bo imel baby center kaj v akciji. Sicer nekaj trenirk - spodnjih delov nam je ostalo še od pomladi, ampak ene 3-4 pare bo pa kar treba spet nabavit, pa tudi kakšne majice. Verjetno bom tudi kje po netu pogledala, ampak od SLO ponudnikov, ker je poštnina iz tujine previsoka. Če dobim kako fajn stran, jo prilepim sem user posted image
Kje pa ste bili na morju?

Aja, pa hvala obema za čestitke, punčica je pa zelo živahna in vsak dan močneje brca user posted image

No, pa še ena manj lepa - možu so podaljšali v Ameriki in pride šele naslednjo soboto nazaj user posted image Tako se nam je tudi dopust prestavil in gremo šele septembra, upajmo, da bo še fajn za kopat takrat...

(odgovor članu sončnica24)
Neposredna povezava do sporočila: 3920
   RE: Novemberski malčki 2008
20.8.2012 12:38:30   
orka
ojoooooooooj, ojooooooooj!!!

Saj ne vem ali bi se sploh javila, da jih ne dobim po grbi...user posted image
Sem na hitro brez zbranosti zadnje poste prebrala....odg. nimam velik, tko kot časa ne...
Ma uživamo kar se da , kljub pomanjkanju..
vrtec- ostajamo na istem, 1. plač.razred...coooooool
službe-še ni......upam na najboljše
trma-joooj nebi se spustila v to debato, ker ne bom mogla nehat, pol na koncu pa že strele letijo...user posted image
ubogljivost- popolno nasprotje prvih2 otrok. Sploh mi ni treba 2x rečt, včasih še 1x ne, ker Mala vse sama vidi,to bo dobra gospodinja....res JE ZELO PRIDNA PUPA, kljub razvajenosti ( mož jo je namreč do konca razvadil user posted image user posted image user posted image ) sem tok besna nanj...

V bistvu pa sem se hotela javit, ker se bliža novo šolsko leto in če pomislim malo v prihodnjost, v tem času čez 2 leti bomo že našim malčkom pakirali torbe ufff...aja s tem sem hotela poudariti, da je samo še teden dni do 4. rojstnega dne prve novemberke2008, pohvalit zato, ker sem zelo ponosna na svojo 4.letnico, ki deluje pri svojih letih zelo odgovorno in odraslo, kot bi čutila in vedela kako se je pred leti borila za obstoj...

še bi imela kaj za pisat, pa kdaj drugič, je treba kaj po hiši postoriti, da bomo lahko pop. šli še ven...

_____________________________

Radi se imejte in se veliko smejte

(odgovor članu Andromeda)
Neposredna povezava do sporočila: 3921
   RE: Novemberski malčki 2008
2.10.2012 18:06:27   
orka
waaaaaaaaaaaaw
kam ste se pa vse izgubile????????

_____________________________

Radi se imejte in se veliko smejte

(odgovor članu orka)
Neposredna povezava do sporočila: 3922
   RE: Novemberski malčki 2008
3.10.2012 12:56:39   
sončnica24
Jaz sem se po dolgem dolgme času spet priplazla sem ampak vidim da ni nič novega, smo se resno čisto polenle? Ni pa nič kaj posebno novega - tako da tudi ne vem kaj naj pišem.

(odgovor članu orka)
Neposredna povezava do sporočila: 3923
   RE: Novemberski malčki 2008
5.10.2012 8:57:25   
Andromeda
HEllo!

Ja res je, smo se čisto izgubile, polenile itd... Mi smo bili šele septembra na morju, imeli smo se prav fajn, ker ni bilo več vročine in sparine, je pa res, da je tudi potem morje nekoliko hladnejše, pa tudi jutra in večeri so taki, da je pač malce zahladilo, ampak pa tudi zato ponočo človek lepše spi...v glvanem, bomo še kdaj ponovili septembrski dopust, čeprav bo pa to zaradi šole izvedljivo le še naslednje leto.
Joj, saj res, si predstavljate, da bodo naši navihanci čez 2 leti že šolarji? Kam je šel ves ta čas, meni se zdi, da še ni tako dolgo, ko je bil Dario mala nebogljena štručka...v nedeljo pa bo pihal 4 svečke...
saj res, imamo cel vikend praznovanje, ker imamo majhno stanovanje in potem v 2 delih goste povabimo, sicer je malo več dela, ampak 16 ljudi naenkrat na mizo za 6 stlačit pa tudi ni enostavno, poleg tega bi morala še do kakih sosedov stopit in si sposodit dodatne krožnike in pribor user posted image Poleg tega dobi slavljenec kar 2 torti, za vsak dan eno, kar pa tudi ni slabo. Za jutri jo bom jaz spekla, bom kar sacherko naredila, je najbolj enostavna, pa še kako sadno kupo za ljubitelje sadja in bo. Za nedeljo pa si je Dario zaželel jagodno torto (ne vem od kod mu to, ker sadja ta otrok ne je sploh!), pa da ne bom pregorela od vsega skupaj, smo jo naročili v slaščičarni...

Jaz sem ok, trenutno v 29. tednu in upam, da deklica še vsaj 9 tednov zdrži, prejšnji teden sem imela spet UZ in naj bi imela lijakas MV, ampak je ginekolog rekel, da zaenkrat je vse OK, ker dolžina je pa še vedno "spodobna"...Sicer se pa počutim odlično (moram potrkat!), imam veliko energije, razen zvečer samo še padem v posteljo.

Me pa zanima, če se z vašimi malčki igrate kakšne družabne igre? Dario bo za rojstni dan dobil spomin in človek ne jezi se, pa da vidimo kako bo navdušen user posted image

(odgovor članu sončnica24)
Neposredna povezava do sporočila: 3924
   RE: Novemberski malčki 2008
16.10.2012 8:48:51   
sončnica24
Hojla se jaz malo javim. Joj ja ti naši novembrčki bodo dopolnili štiri leta, jaz kar nostalgična postajam se mi sanja ne kam je odletel ta čas.
Naju pa zadnje čase oba s partnerjem full mika še en dojenček, pa jaz bi ga kar imela pa te p.... finance ne dopuščajo, se mi zdi da me bo prej čas povozo - čeprav še nisem tako stara ampak vseeno.

Družabne igre pa so pri nas že kar na tapeti, spomin sicer igra na atijovem tabličnem računalniku in ga obvlada, katastrofalno slabo pa mu gre pri sestavljankah - sploh nima volje, jaz pa tak frik na to.user posted image

Mu pa je stric kupo hobotnico Jolly in se full rad z njo igra, pa v knjižnici sva si sposodila eno Hop, hop, hop - moraš ovčke prepeljati čez most, pa mečeš kocko in če vržež veter moraš mostu eno nogo podret, tako da bodo letos verjetno kar takšne igre na tapetah za praznične dneve, ker so tudi cene še koliko toliko v mejah normale - pa še mama sa lahko s tem malce igrauser posted image .

Tako mi bomo tudi v dveh delih praznovali spet - enkrat pri mojih starših enkrat pri partnerovih - doma. Pri nas doma bodo na torti ti jezni ptiči (angry birds) - jih obožuje pa tudi posteljnino ima to so mu zelo všečuser posted image . Pri partnerovih pa ponavadi kupimo eno torot v Lecleru, ker tam je malo manj otrok in ne kompliciramo okrog torte, doma pri nas pa je to že skoraj celi vrtecuser posted image

Nič sem se malo razpisala pa upam da se katera kaj javi. Andromeda tebi pa naj zadnji tedni lepo in čim hitreje minejo.

(odgovor članu Andromeda)
Neposredna povezava do sporočila: 3925
Stran:   <<   < Prejšnja stran  154 155 156 [157] 158   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  154 155 156 [157] 158   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:





Kdaj se vaš otrok začne spominjati?
Noben otrok nikoli ne pozabi materinega glasu. "Eden najzgodnejših spominov je spomin na materin glas."
Ko otroku jezik uhaja med zobe
V predšolskem obdobju se otrok najbolj intenzivno celostno razvija in takrat lahko otrok določene glasove izgovarja na n...




Nos.
пеперутка16

Kako majhnim otrokom čistite nos?