|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  154 155 156 157 [158]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Novemberski malčki 2008
9.11.2012 12:58:19   
Andromeda
Hello, kako smo kaj? user posted image

Sedaj je čas, ko naši novembrčki pihajo že 4 svečke, pa sem šla malo tole temo obudit, v upanju, da se še katera javi. No, naš "novembrček" je že oktobra odpihal svoje svečke, sedaj pa čakamo na prihod naše nove članice. Ker obstaja možnost, da tudi sedaj prej rodim, se moram kar malo pazit.
Sicer pa bolj ali manj vse po starem, Darrio se že veseli sestrice in me večkrat vpraša, kdaj bo punčka prišla in podobno, so pa tudi dnevi, ko pravi, da mi ne bomo imeli dojenčka ali pa ima kakšno vprašanje v stilu, če me lahko uščišne ali ugrizne v trebuščka user posted image


Imam pa eno vprašanje - Dario ima zadnje čase obdobje "ustvarjalnosti" in sem mu kupila škarje, da bo rezal papir, a še kar ne zna pravilno držat škarij in tudi reže ne, pač pa bolj trga z njimi. Risanje mu tudi ne gre preveč, bolj neke črte in nerazločne čačke vleče, kako so pa kaj vaši malčki, kar se tega tiče?

No, toliko zaenkrat od mene, vabljene tudi ostale, da se kaj javite user posted image

(odgovor članu sončnica24)
Neposredna povezava do sporočila: 3926
   RE: Novemberski malčki 2008
11.11.2012 21:02:17   
poli*
Uuuuu, Andromeda, ti pa greš že proti koncu :) Sta že izbrala ime?

Pri naši so že lansko šolsko leto veliko rezali s škarjami v vrtcu, tako da je sedaj že ekspert in je zelo natančna (tudi doma ima svoje škarje in reže po mili volji). Kar se tiče risanja- še dva meseca nazaj so bile tudi pri nas le čičke čačke, sedaj pa riše že lepe ljudi, avte in metuljčke. S časom bodo vse znali user posted image eni prej, drugi kasneje.

Se je pa v oktobru prav na hitro naučila vozit kolo brez koleščkov in govoriti R. Hočem reči, da pridejo obdobja, ko na hitro osvojijo veliko, potem pa sledi malo zatišja.

< Sporočilo je popravil poli* -- 11.11.2012 21:03:05 >

(odgovor članu Andromeda)
Neposredna povezava do sporočila: 3927
   RE: Novemberski malčki 2008
15.11.2012 8:01:24   
sončnica24
Naš še tudi ne riše nič kaj lepo, čeprav je zdaj za rosjstni dan dobil album z risbicami pa nekateri že prav lepo rišejo, kolikor tolikor mu uspe narisat sonce pa ljudi riše tako da na redi glavo pa dve dolgi črti dol in roke - bolj matematične človečke user posted image . Drugače pa tudi midva nisva neka risarja. Pa črka R še mu tudi ne gre - pa ne vem če je to že za logopeda al še ni, ker ena kolegica je zaradi črk š in č - šla do zdravnice da bi šel njen sin k logopedu?

Drugače pa je svečke smo odpihali bilo luštno in fajn.

(odgovor članu poli*)
Neposredna povezava do sporočila: 3928
   RE: Novemberski malčki 2008
15.11.2012 13:45:44   
Andromeda

IZVIRNO SPOROČILO: poli*

Uuuuu, Andromeda, ti pa greš že proti koncu :) Sta že izbrala ime?





Joj, tole z imeni se nam je kar zakompliciralo, se mi zdi, da je za fantka lažje izbrati ime. Imamo v igri 3 imena, očitno se bomo šele v porodni sobi dokončno odločili.user posted image

Naš Dario pa ima fazo, ko bi non-stop nosil kavbojke, tudi doma, najraje pa nosi ene, ki so št. 98 in so mu že malo kratke, ma skoz bi bil v njih, če jih ne bi v pranje metali. Mi je včasih prav zoprno, pa še kar nekaj novih sp. delov trenirk sem nabavila, on bi pa ene in iste hlače trajbal user posted image Tudi nad žametnimi hlačami ga ne morem več navdušit. Zjutraj imamo včasih prave bitke, ker noče obleči trenirke, ampak sem danes kar malo popenila in dosegla, da je šel v trenirki, ker tiste kavbojke je treba kdaj pa kdaj tudi oprati user posted image

sončnica - glede izgovora črke R pa najbolje, da pokličete vašega pediatra in vam bo povedal kako in kaj, kakor pa je meni znano, je bolj trd oreh, če otrok namesto "r" izgovori "j" - kot pa "l".

(odgovor članu poli*)
Neposredna povezava do sporočila: 3929
   RE: Novemberski malčki 2008
17.11.2012 19:46:38   
poli*
sončnica- pomoje še ni take panike, če pri 4-ih še ne reče R. Pri 5 letih je spet sistematski pri pediatru, tako da če do takrat ne začne lepo govorit, se pač posvetuješ in greš potem naprej.

(odgovor članu Andromeda)
Neposredna povezava do sporočila: 3930
   RE: Novemberski malčki 2008
9.7.2013 6:51:38   
sončnica24
Ojej naša tema je čisto zaspala. Punce ste še kje ali smo vse zaspale?

(odgovor članu poli*)
Neposredna povezava do sporočila: 3931
Stran:   <<   < Prejšnja stran  154 155 156 157 [158]
Stran: <<   < Prejšnja stran  154 155 156 157 [158]
Pojdi na:





Mesec rojstva lahko vpliva na poklic tvoje...
Si vedela, da mesec rojstva, v katerem je rojen tvoj otrok, lahko vpliva na njegov poklic?
Kdaj se vaš otrok začne spominjati?
Noben otrok nikoli ne pozabi materinega glasu. "Eden najzgodnejših spominov je spomin na materin glas."




Nos.
пеперутка16

Kako majhnim otrokom čistite nos?