|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  47 48 [49] 50 51   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Veseli decembrčki 2008
2.5.2011 23:26:29   
Anonimen
Alo!

Spet nič pa tema ... dajmo no kaj povedat ... saj ni težko user posted image

No mi smo dobili javni vrtec ... denarnica bo hvaležna zelo ... jz pa nebi bila jaz, če nebi bila čist zafrustrirana, ker bomo zapustili ful fajni vrtec, super vzgojiteljico in pomočnico pa vse njene prijateljčke ... no pa saj bo ...

No mi smo sedaj z morja ... smo bili 3 dni v Novigradu in je bilo fajn, tako da bo sedaj ful težko počakat na tadolgi dopust, ki je še cela 2 meseca stran user posted image ... je pa moj doživel razodetje tam, saj mu je postalo jasno da tamala pa tricikel nista kompatibilen par in mi je odobril prodajo tricikla in nakup poganjalca ... iii ... pomoje ji bom kar tega petrolovega kettlerja vzela ... najbrž bo ok ... kake imajo pa kaj vaši mulčki?

(odgovor članu lonja)
  Neposredna povezava do sporočila: 1201
   RE: Veseli decembrčki 2008
3.5.2011 11:41:34   
lonja
user posted image user posted image  Otika za vrtec. Vse bo Ok, boš videla. Prijateljčki pridejo novi, vzgojiteljice so pa v glavnem povosod luštne. Naša ta starejša je bila do tretjega leta pri varuški, ker pač vrtca nismo dobili, Manca je šla pa pri enem letu v vrtec in ugotavljam, da full hitreje napreduje kot Ajda. Ok, mal pobira od Ajde vseh fint, to itak, ampak tolk kot zna zdele pri dveh letih enih pesmic zapet, ker jih pač v vrtcu pojejo, tolk jih recimo Ajda ni znala pri treh user posted image . Tko da vsaka čast vzgojiteljicam, res. Mi imamo super vse.

Sem šla pa takoj preverit tega poganjalca, ki si ga omenjala, in sem se odločila, da ga grem tudi sama kupit. Ga moram valda tudi pri Petrolu vzet, če že delam tuki, a ne? Sem že preverila, kje ga imajo in mi je na poti domov user posted image . Zdej so nam teden dni nazaj asfaltirali cesto čist do hiše in bo to super zabava.

Ta velika pa danes začne s tečajem rolanja, se pa tudi že full veseli.

Počitnice so prijale, smo bili tri dni v Umagu, je blo v hotelu 4 ure otroške animacije in je blo tudi za naju z user posted image  super fino fajn s kavico in pivcem ob bazenu. Zdele konec tedna pa si bomo privoščili še vikend v Moravcih. Pol pa počasi začnemo odštevati dneve do dopusta, odpotujemo 16.junija za teden dni v Turčijo user posted image .

Lep dan vsem skupaj pa dejte se res kaj oglasit.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1202
   RE: Veseli decembrčki 2008
5.5.2011 20:05:24   
YOZIKA

Ojla,

Da se vam še jaz javim po res dooooolgem času. Sem šla slučajno pogledat na to temo, pa vidim, da se še nekaj dogaja.

Sporočam vam, da smo 21. aprila dobili novo članico pri hiši- punčko Nino. Tako smo zdaj postali 5 peresna deteljica. Fanta sta čisto navdušena, mami pa je končno dočakala eno punčko tako bo zdaj lahko pletla kitke in kupovala hello kittyike he,he,..
Drugače smo v redu, fanta oba hodita v vrtec, midve se pa dopoldne  doma carkljamo, popoldne pa se nam pridruži še moški del družine. Skratka imamo se fajn in ni nam dolgčas.

Punce uživajte in javite se še kaj.



(odgovor članu lonja)
Neposredna povezava do sporočila: 1203
   RE: Veseli decembrčki 2008
6.5.2011 7:39:14   
Anonimen
Yozika, čestitke za šeeno štruco!!! user posted image

No mi smo pa včeraj dobili tega poganjavca pa je tamala kar ok na njem ... sicer je fuuuul nesigurna in gre po polžje, samo glede na to kolik koncentracije in vztrajnosti premore upam, da bo vstrajna tudi na tem in da ga bo kmalu osvojila ... kupi katera tricikel? user posted image

(odgovor članu YOZIKA)
  Neposredna povezava do sporočila: 1204
   RE: Veseli decembrčki 2008
6.5.2011 10:00:08   
lonja
Otika, jst sem ji ga tudi kupila. In bila je čist iz sebe, ko ga je videla. Prvi dan je še vpila zraven:''mami, magej'', zdej pa že sama fura okoli in je presrečna. Danes šibamo v Moravce za dva dni in gre kojo (tako pravi ona) seveda z nami v prtljažniku user posted image .

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1205
   RE: Veseli decembrčki 2008
9.5.2011 7:49:34   
tasa.m
Yozika, čestitke za pupiko user posted image user posted image user posted image

Tudi mi smo preživeli prvomajske praznike v Istri-v Zambratiji, kjer imajo moji starši stanovanje. Zdaj sve pa že cel teden na bolniški, ker je najprej dobila 6 bolezen, potem se ji je pa palček na nogi tako zagnojil, da so jo operirali in ji odstranili nohtek in sve tako pristali na pediatrični. Zdaj se ji lepo celi, tko da mislim da bo šla že v sredo v vrtec, jaz po po več kot 14 dneh v službo, ah težka bo.

Poganjalček, tudi pri nas je aktualen, mi imamo tistega lesenega frstbike in že fajn obvlada, smo ga najprej ene dva meseca imeli v stanovanju, da ga je pogruntala, zdaj se pa z njim največkrat vozimo po arboretumu.

Se še kaj oglasim...

_____________________________

Začnite in končajte dan z nasmehom, saj vas nič ne stane, marsikomu pa polepša dan.

(odgovor članu lonja)
Neposredna povezava do sporočila: 1206
   RE: Veseli decembrčki 2008
9.5.2011 12:30:49   
Anonimen
Lonja, upam da ste uživali na mini dopustu!
Jaz sem imela pa ta vikend dekliščino (ne svoje) in smo se imeli ful ful fajn, tako da že komaj čakam poroko user posted image
S poganjalcem pri nas beležimo viden napredek ... seicer gre vse skupaj še precej po polžje, ampak ok ... tudi Rima niso zgradili v enem dnevu ... cca. koliko časa so vaši kaj rabili, da so osvojili poganjavčka vsaj do te mere, da si lahko zraven normalno hodil, torej da ni treba na vsake 3 korake 1 minute čakanja? user posted image

(odgovor članu tasa.m)
  Neposredna povezava do sporočila: 1207
   RE: Veseli decembrčki 2008
9.5.2011 19:36:02   
Anonimen

IZVIRNO SPOROČILO: Otika
cca. koliko časa so vaši kaj rabili, da so osvojili poganjavčka vsaj do te mere, da si lahko zraven normalno hodil, torej da ni treba na vsake 3 korake 1 minute čakanja? user posted image

Hvala, sam ni treba odgovorit... mi je ze kar tamala frajla, ker sem jo dons mogla ze lovit... lol Skratka po 4ih dneh sopa ko raketa in ze probava dvignit obe nogi hkrati :-)
Kaj so fenomenalni teli mulcki!!!!

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 1208
   RE: Veseli decembrčki 2008
11.5.2011 10:46:44   
pumpkin23
No pa da se še jaz malo javim na tej temi

Tudi pri nas je poganjalček v igri, samo tisti ta plastični motor iz BC. Mamo že 1 leto doma leseni poganjalček pa mu je še prevelik, tako da bo bl verjetno naslednje leto to na sporedu ali pa potem septembra če bo do takrat že kej zrastu.

Čestitam za nove člane in tudi pri nas že en brca pridno v trebuščku, tako da se bo naša družinica konec septembra povečala.user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1209
   RE: Veseli decembrčki 2008
11.5.2011 10:52:41   
Anonimen
Ooooo, Pumpkin ... superca!!! user posted image  ČESTITKE!!!
Po pravici povem, da mene tut že mal razmetava user posted image  ... sam po drugi strani me je pa mal strah, ko je tamala tolk fajn, vse se da z njo zment pa zdrava je itd. ... pol pa da dobimo kako njeno čisto nasprotje ... hmmm ... joj bi pa takoooo spet dojenčka imela user posted image

(odgovor članu pumpkin23)
  Neposredna povezava do sporočila: 1210
   RE: Veseli decembrčki 2008
11.5.2011 14:22:16   
lonja
Otika, uuuu, pol pa ne več dolg čakat z novo štruco, ker ti bo sedaj vsak dan samo še lepše. Meni je čisti užitek preživet popoldan samo z Ajdo. Včeraj je bil en tak dan. Manca je v vrtcu fasala drisko in jo je popoldne čuval dedi, midva z Ajdo pa sva se hitro zmenili, da ko prideva domov, da greva za ene pol urce mižat. Uuuu, kolk je pasalo. Če bi bila doma še Manca nama to zanesljivo ne bi uspelo. Tako da: GO, JERCA, GO user posted image .

Pumpkin23, Yozika, noro, bravo srečke user posted image , zdej se pa malo bolj pogosto javljajte, da bomo veseli, kdaj vas moramo začeti naganjat rodit user posted image .

Zdej pa nazaj delat. In to hitr.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1211
   RE: Veseli decembrčki 2008
12.5.2011 16:22:17   
patkapatatka
Yozika čestitam!
Jaz imam porodni termin 22. maj, a upam, da bo kaj prej.
Počutim se odlično, no, razen trebuha, ki je velik, tak da se včasih počutim kot kakšen planet.
Ta mala se neskončno veseli bratca, mi poljublja in boža trebuh.. Skratka že zdaj je lepo, kako pa šele bo.
Poganjalca sem jaz vzela kar najcenejšega v kiku za 30 evrov. Je zelo lahek in trpežen. Je pa od 2 let dalje - sedež se spusti res nizko.
Osvojili smo ga tudi v treh dneh, pomagalo pa je predvsem poganjanje v družbi. Opazovala je  kako se drugi poganjajo in takoj osvojila z vožnjo, tak da zdaj že dviguje noge in lovi ravnotežje.
Počasi se navajamo na hlačke, ki so super zadeva, samo včasih pozabi povedat, da jo lulat. user posted image
Se javim, ko nas bo več.

Lepo bodite!

(odgovor članu lonja)
Neposredna povezava do sporočila: 1212
   RE: Veseli decembrčki 2008
28.5.2011 20:41:00   
patkapatatka
Pred desetimi dnevi smo postali velika družina. Pridružil se nam je mali mož Vitja.

(odgovor članu patkapatatka)
Neposredna povezava do sporočila: 1213
   RE: Veseli decembrčki 2008
28.5.2011 21:04:32   
Anonimen
Patkapatatka, cestitke za narascaj!!!!!! :-)

(odgovor članu patkapatatka)
  Neposredna povezava do sporočila: 1214
   RE: Veseli decembrčki 2008
30.5.2011 16:39:29   
tasa.m
pumpkin in patkapatatka,čestitke obema user posted image user posted image

Tudi mi pričakujemo konec novembra novega družinskega člana (oz. 1. decembra po NS). Lara že pridno vsem razlaga, da ima mamica v trebuščku dojenčka.

_____________________________

Začnite in končajte dan z nasmehom, saj vas nič ne stane, marsikomu pa polepša dan.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1215
   RE: Veseli decembrčki 2008
30.5.2011 16:54:29   
Anonimen
Ja superca!!!! Čestitke za novo štruco v pečki user posted image

(odgovor članu tasa.m)
  Neposredna povezava do sporočila: 1216
   RE: Veseli decembrčki 2008
31.5.2011 9:55:52   
lonja
Ja, Tasa M čestitke tudi iz moje strani za še eno pikico. Kako je lepo prebrat take novičke user posted image . Tako je prav, nove slovenčke delat, pa bo tudi dnar za penzije, a ne?

Mi smo Ok, včeraj smo navijali za naš vrtec, ki je sodeloval na fit olimpijadi, drug teden gre ta starejša na letovanje, grejo za 5 dni na Debeli Rtič, bo kr samotno samo z eno bejbiko doma, ampak sej bo hitro minil teden in bomo spet skupaj. Pol pa itak samo še 3x v službo pa na dopust. Joj, kako bo luštno user posted image .

Lep dan vsem skupaj!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1217
   RE: Veseli decembrčki 2008
31.5.2011 21:22:07   
**NiNa**
patkapatatka in Yozika čestitke za user posted image    -da bi bila zdrava in da bi imeli čim več prespanih noči :)
pumpkin in tasa.m pa za user posted image  - želim vama lepo in mirno nosečnost

(odgovor članu lonja)
Neposredna povezava do sporočila: 1218
   RE: Veseli decembrčki 2008
22.6.2011 20:46:35   
TandJ
Če mogoče katero zanima poslikava otrošklh sobic ali drugih prostorov stanovanja: http://www.gugu.si/component/adsmanager/?page=show_ad&adid=7956&catid=316

LP

(odgovor članu **NiNa**)
Neposredna povezava do sporočila: 1219
   RE: Veseli decembrčki 2008
21.7.2011 13:33:30   
katja_p
Jja, kak ste fajne, ko še pišete ... Js pa kr ne pridem zraven. Malo pozabim, malo sem lena ...

Čestitke vsem mamicam ter vsem nosečkam! Malo sem uspela prebrati za nazaj, kaj veliko nisem.

Naša Tjaša je že prava velika punca, brez plenic že neki časa, čvekasta, mala damica po obnašanju in izražanju, na trenutke jo zagrabi trma, sicer ni hudo.
Zelo rada pleše, poje in igra - tako da nam nim dolgčas.

(odgovor članu TandJ)
Neposredna povezava do sporočila: 1220
   RE: Veseli decembrčki 2008
25.8.2011 10:08:05   
Anonimen
Helow!!!
Dajte kaj povedat spet no, pa ne sam po dopustih uživat user posted image
No mi smo dali kampiranje na Pagu skozi že v začetku poletja, potem smo bili še na enem podaljšanem vikendu v Bohinju in je bilo res fajn.
Aja pa še to moram z veseljem povedat, da je naša frajla končno brez plenic!!!! user posted image user posted image user posted image  No za ponoči ji še dam tiste hlačne pleničke gor in je 3/4 dni zjutraj suha. Kakica ji včasih še uide, samo počasi napredujemo in jaz sem prav vesela!!!!

(odgovor članu katja_p)
  Neposredna povezava do sporočila: 1221
   RE: Veseli decembrčki 2008
9.9.2011 23:31:25   
Detece
Ne morem verjeti, da ta tema še živiuser posted image user posted image
Že zelooo dolgo vas ne spremljam, se pa včasih spomnim na vas in dobre stare časa:)
Moj Ruj je že velik fant, itak tako velik kot vsi ostali veseli decemberčki. Doma imamo že 5mesecev starega Jona (se še spomnite??!!), tako, da smo s5 v dreku in pleničkahuser posted image user posted image .
Sicer pa če dovolite bi Vam pokazala kaj mi zadnje čase jemlje čas in energijo ...:
www.ssu.si
www.ssu-shop.si

In toplo priporočam za zimske dni:
http://www.ssu-shop.si/index.php?route=product/product&path=33_45_54&product_id=551

lepo se imejte mamice in veseli decemberčki ... bliža se nas čas ....

_____________________________

Afrodita nakit

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1222
   RE: Veseli decembrčki 2008
13.9.2011 6:54:50   
nanaa
Ojla,

evo še men, sem šla malo pogledat kaj dogaja na ringaraja:). Čestitke vsem mamica za nove dojenčke, bravo. Tudi mi smo se opogumili in pričkujemo dojenčka februarja:). Ne vemo še kaj bo, ker se zopet skriva, me pa bolj spremljajo zaradi pritiska v prvi nosečnosti, tako, da sedaj hodim še k internistki 1xmesečno.

Kako so kaj vaši otročiči? Naša Hana je šla 1 septembra v vrtec, zaenkrat kar dobro kaže, no ko pridem domov me ne izpusti:))) pa sej prav...je dolga za njih, najprej jo tašča pelje v vrtec potem gre ponjo...potem čez 4 ure pa šele medva prideva iz službe. Mi je pa zanimiv ko jo sprašujem kako je v vrtcu me kar presliši, potem zvečer ko se pripravljamo za spat pa pove kaj.
V službo še hodim, čeprav me kar zdeluje poleg tega pa počasi zaključujemo dela v našem stanovanju tako, da imam še polno letanja po trgovini. A je katera šla iskat otroško sobo v Ikejo, pa kako ste uspele zbrti kaj ?

No upam, da kera kaj napiše:)

(odgovor članu Detece)
Neposredna povezava do sporočila: 1223
   RE: Veseli decembrčki 2008
13.9.2011 7:30:30   
Anonimen
O-oj!
Ja čestitke punce za bodoči naraščaj ... mi smo se sicer tudi opogumili, samo še nič ne pričakujemo ... pa saj bo ...
Nanaa, mi smo šli po frajlino sobo v Ikeo pa prejšnji vikend po spalnico. Za tamalo sva vzela Leksvik serijo in prav fajn izpade, pa masiven les dobiš za normalno ceno. Kaj si pa ti gledala?

(odgovor članu nanaa)
  Neposredna povezava do sporočila: 1224
   RE: Veseli decembrčki 2008
14.9.2011 7:31:09   
nanaa
o Otika helov...kako si?  ja vedva kar bota v akciji:)))) se bomo spet kaj  na Trojanih lahko dobile:).

Jaz gledam to Ikejo in sploh ne vem kako se lotit...všeč mi je nekaj v tem stilu http://www.ikea.com/at/de/catalog/categories/departments/childrens_ikea/tools/childrens_ikea_rooms_ideas#/20111_chrs13a_01


(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1225
Stran:   <<   < Prejšnja stran  47 48 [49] 50 51   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  47 48 [49] 50 51   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:





BLOG: Daj babici en`ga poljubčka ...
S takšnim navodilom ju pravzaprav čisto "povozim" in navajam na toleranco za zlorabo. Da bo tisti na drugi strani zado...
BLOG: Pridružila sem se gibanju Free ziza
Če bi sama vsakič, ko sem dobila butasto vprašanje, povezano z dojenjem, zaslužila, bi danes imela že ... hm, morda nove...




Gosta hrana.
пеперутка16

Kdaj ste pričele z uvajanjem goste hrane?