Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2025
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Natisni
potem pa pride dol jo vsi gledajo, oan pa tja k žogam in se je igrala. Starši smo se pa tut zabavali.
oz. bolj moja mami...jaz pa zalagam vse moje prijateljice. Tko da če katera kaj potrebuje... 
. Pravo praznovanje s prijateljčki nas še čaka, ko pridemo malo k sebi. men so šive dans ven pobral iz roke, naša ta starejše princeska pa že dva dni kuha vročino. samo upam, da jutri, ko gremo k zdravniku spet ne pristanemo na AB zaradi ušes
.
, katastrofa. No, potem so se pa še vsi ostali začeli jokati, tako da smo imeli večglasen pevski zborček.
Ja, baje da to cepivo kar peče pri indikaciji. Je pa imela potem potem popoldne ful drisko - tko da ne vem ali je to od cepiva ali kaj drugega....
. Konkretne mere 11 kg in 79 cm - čeprav sem prepričana, da ima ene 82 ali 83 cm, ker že vse nosi 86 pa ji ni nič preveliko. Zmerila pa jo je tako kot sem jo položila gor, sploh ji ni stegnila nogice
... SOPER SI!!!!!