lorelaj*
|
Hihihi, punce, kok ste hecne s tem smrčanje. Saj vem, da se vam verjetno ne zdi smešno, ker to v resnici prenašate, ampak meni se zdi pa noro hecno. Moj lubi (še) nič ne smrči, ampak (bodoči) svak pa ful. Smo bili enkrat skupaj v hiši pri tašči in midva z dragim nisva mogla spati, pa je bil en štuk nižje in vsi smo bili za zaprtimi vrati. Sploh nisva mogla verjeti, da je to možno. Aja, pol se je pa enkrat ful čudil, kako so eni ljudje nesramni in sploh grozni, ker je poleti ponoči spal zunaj v kampu pred prikolico in ga je sosed sredi noči zalil s škafom vode. Urša, noro lepe fotke! Joj, Lenčy, tebi pa čisto nič ne zavidam. Boga sta oba z lubijem. Meni se zdi, da ne glede na to, kako dobro se razumeš s starši, je skupaj z njimi, potem ko imaš enkrat svojo družino, zelo zelo težko živeti. Vsak ima svoje življenje in svojo družino. Moj dragi je pa zdaj že tri dni cele dneve v službi. Ga že tok pogrešam, da se mi kar meša. Sem šla včeraj za tolažbo k frizerju (končno, sem bila že kot eno strašilo!), danes grem malo k mojim staršem, potem imam pa spet celo goro testov za popraviti, pa pospraviti doma ... No, vsaj dolgčas mi ne bo. Lep vikend vsem
|