Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Marčevke 2010 - 2.del 3.12.2009 21:14:00
|
|
|
|
rožca26
|
sonček, no, kje si zdej. te mormo vpelat
|
|
RE: Marčevke 2010 - 2.del 3.12.2009 21:14:59
|
|
|
|
3Sonček3
|
Evo me tukej prisebna in prisotna
<center><embed src="http://www.widdlytinks.com/tickers/birthday/birthdayticker.swf" FlashVars="t1=I'm Having a Birthday!&t2=days until my birthday!&t3=Today is the day!&bckimg=17&y=2013&m=2&d=23&colorNumber=1&fonttype=Romantic" quality="high" w
|
|
|
|
RE: Marčevke 2010 - 2.del 3.12.2009 21:15:02
|
|
|
|
rožca26
|
IZVIRNO SPOROČILO: 3Sonček3 Jah sej o tem ni dvoma, sej mi bo umes spet kakšno uprašanje padlo na glavo, pol vas pa dohitet nebom mogla oh, ne skrb za to. Sej ne bomo tok hitele, je do 3. dela še polnih 150 strani.
|
|
RE: Marčevke 2010 - 2.del 3.12.2009 21:15:07
|
|
|
|
Anonimen
|
No, sonček, viš da gre. Počas pa ziher. Ampak debata se je pa začela ja samo nadaljevala se bo pa brez mene. Tko da pridni bit, pa nobenih neumnosti, da ne bom jutr kake pripombe za vaju poslušala Drgače pa lahko noč - aja pa rožca jutr se obvezn slišime na FB - te nekaj rabim :))))))))))))))))))))
|
|
|
|
RE: Marčevke 2010 - 2.del 3.12.2009 21:16:09
|
|
|
|
rožca26
|
IZVIRNO SPOROČILO: 3Sonček3 Evo me tukej prisebna in prisotna no, to je za čvek zelo pomembno. A prste si si ogrela??? Pa fajn namestila na sedežu? Veš, za zdravstvene težave po čveku ne odgovarjam
|
|
RE: Marčevke 2010 - 2.del 3.12.2009 21:16:31
|
|
|
|
3Sonček3
|
No sara2007 lepo pančkej pa nč se ne sekerat bomo pridne.
<center><embed src="http://www.widdlytinks.com/tickers/birthday/birthdayticker.swf" FlashVars="t1=I'm Having a Birthday!&t2=days until my birthday!&t3=Today is the day!&bckimg=17&y=2013&m=2&d=23&colorNumber=1&fonttype=Romantic" quality="high" w
|
|
|
|
RE: Marčevke 2010 - 2.del 3.12.2009 21:17:30
|
|
|
|
rožca26
|
IZVIRNO SPOROČILO: sara2007 No, sonček, viš da gre. Počas pa ziher. Ampak debata se je pa začela ja samo nadaljevala se bo pa brez mene. Tko da pridni bit, pa nobenih neumnosti, da ne bom jutr kake pripombe za vaju poslušala Drgače pa lahko noč - aja pa rožca jutr se obvezn slišime na FB - te nekaj rabim :)))))))))))))))))))) a si mogla to rečt - zdej pa ponoč ne bom mogla spat me bo od firbca razgnal drgač bom dosegljiva od popoldneva dalje
|
|
RE: Marčevke 2010 - 2.del 3.12.2009 21:18:19
|
|
|
|
Anonimen
|
No sara2007 lepo pančkej pa nč se ne sekerat bomo pridne. Enako, drgač pa sej mi smo zmeraj pridne, sam kdaj malo zaide iz poti
|
|
|
|
RE: Marčevke 2010 - 2.del 3.12.2009 21:18:39
|
|
|
|
rožca26
|
IZVIRNO SPOROČILO: 3Sonček3 No sara2007 lepo pančkej pa nč se ne sekerat bomo pridne. ja, sara, lepo spi. garantiram za sončico našo, da bo še vedno pridna ostala. Zase žal ne
|
|
RE: Marčevke 2010 - 2.del 3.12.2009 21:18:56
|
|
|
|
3Sonček3
|
IZVIRNO SPOROČILO: rožca26 IZVIRNO SPOROČILO: 3Sonček3 Evo me tukej prisebna in prisotna no, to je za čvek zelo pomembno. A prste si si ogrela??? Pa fajn namestila na sedežu? Veš, za zdravstvene težave po čveku ne odgovarjam Hehe sm zelo prpravlena na tipkanje, upam pa da zdravstvenih težav nebo, čene bo pa zmaserou . No do zdej ni nobena nč potožla da ji je kej ko se je pogovarjala s tabo tko da mislm da nisi tko huda. Glede 150 strani do 3. dela pa,... heh lahko jih dns zapounimo ... pol bi naju pa res likvidirali
|
|
|
|
RE: Marčevke 2010 - 2.del 3.12.2009 21:19:40
|
|
|
|
rožca26
|
IZVIRNO SPOROČILO: sara2007 drgač pa sej mi smo zmeraj pridne, to ti raj zase govor
|
|
RE: Marčevke 2010 - 2.del 3.12.2009 21:19:40
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: sara2007 No, sonček, viš da gre. Počas pa ziher. Ampak debata se je pa začela ja samo nadaljevala se bo pa brez mene. Tko da pridni bit, pa nobenih neumnosti, da ne bom jutr kake pripombe za vaju poslušala Drgače pa lahko noč - aja pa rožca jutr se obvezn slišime na FB - te nekaj rabim :)))))))))))))))))))) a si mogla to rečt - zdej pa ponoč ne bom mogla spat me bo od firbca razgnal drgač bom dosegljiva od popoldneva dalje Ok velja. zdej pa res bye bye
|
|
|
|
RE: Marčevke 2010 - 2.del 3.12.2009 21:19:49
|
|
|
|
3Sonček3
|
IZVIRNO SPOROČILO: rožca26 IZVIRNO SPOROČILO: 3Sonček3 No sara2007 lepo pančkej pa nč se ne sekerat bomo pridne. ja, sara, lepo spi. garantiram za sončico našo, da bo še vedno pridna ostala. Zase žal ne No ja tut js znam bit lumpa
|
|
|
|
RE: Marčevke 2010 - 2.del 3.12.2009 21:21:38
|
|
|
|
rožca26
|
IZVIRNO SPOROČILO: 3Sonček3 IZVIRNO SPOROČILO: rožca26 IZVIRNO SPOROČILO: 3Sonček3 Evo me tukej prisebna in prisotna no, to je za čvek zelo pomembno. A prste si si ogrela??? Pa fajn namestila na sedežu? Veš, za zdravstvene težave po čveku ne odgovarjam Hehe sm zelo prpravlena na tipkanje, upam pa da zdravstvenih težav nebo, čene bo pa zmaserou . No do zdej ni nobena nč potožla da ji je kej ko se je pogovarjala s tabo tko da mislm da nisi tko huda. Glede 150 strani do 3. dela pa,... heh lahko jih dns zapounimo ... pol bi naju pa res likvidirali oh ja, sam to se lahka hitr zgodi. Veš, nas pride 10 na čvek, pa je stotka prec tuki. Kar se pa tiče zdr. problemov - ni blo časa, da bi potožle. sm že jest dost javkala
|
|
RE: Marčevke 2010 - 2.del 3.12.2009 21:22:25
|
|
|
|
rožca26
|
IZVIRNO SPOROČILO: 3Sonček3 IZVIRNO SPOROČILO: rožca26 IZVIRNO SPOROČILO: 3Sonček3 No sara2007 lepo pančkej pa nč se ne sekerat bomo pridne. ja, sara, lepo spi. garantiram za sončico našo, da bo še vedno pridna ostala. Zase žal ne No ja tut js znam bit lumpa jah, ne vem, nisi nč takega še napisala, da bi te mel za lumpo
|
|
RE: Marčevke 2010 - 2.del 3.12.2009 21:22:33
|
|
|
|
Anonimen
|
no tuki vama dam eno kost za glodat lunasvetla Re: noseča ali ne? 03.12.09 15:56 živjo! imam eno vprašanje... Ali je možno, da sem noseča 6 mesecev, čeprav nimam nobenih znakov, menstruacija mi ne izostaja (čeprav sem na tabletki), tudi trebuh se mi ni povečal;naredila sem tri oz. štiri teste v zadnjih dveh mesecih, pa so vsi negativni.
|
|
|
|
RE: Marčevke 2010 - 2.del 3.12.2009 21:23:01
|
|
|
|
3Sonček3
|
Heh, sej ne jamraš tolko no. Lepo bi blo da še kakšna pride s kakšno dogodivščino
|
|
|
|
RE: Marčevke 2010 - 2.del 3.12.2009 21:24:36
|
|
|
|
rožca26
|
IZVIRNO SPOROČILO: sara2007 no tuki vama dam eno kost za glodat lunasvetla Re: noseča ali ne? 03.12.09 15:56 živjo! imam eno vprašanje... Ali je možno, da sem noseča 6 mesecev, čeprav nimam nobenih znakov, menstruacija mi ne izostaja (čeprav sem na tabletki), tudi trebuh se mi ni povečal;naredila sem tri oz. štiri teste v zadnjih dveh mesecih, pa so vsi negativni. ja, če je vse negativno, pol ne vem kje je tukej problem kje si pa tko tumpasto kost našla? jest bi raj od perutničke!!
|
|
RE: Marčevke 2010 - 2.del 3.12.2009 21:25:34
|
|
|
|
rožca26
|
IZVIRNO SPOROČILO: 3Sonček3 Heh, sej ne jamraš tolko no. Lepo bi blo da še kakšna pride s kakšno dogodivščino tale sarina kost je zlo zanimiva dogodivščina - sam se jo da zlo hitr rešt
|
|
RE: Marčevke 2010 - 2.del 3.12.2009 21:26:39
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: sara2007 no tuki vama dam eno kost za glodat lunasvetla Re: noseča ali ne? 03.12.09 15:56 živjo! imam eno vprašanje... Ali je možno, da sem noseča 6 mesecev, čeprav nimam nobenih znakov, menstruacija mi ne izostaja (čeprav sem na tabletki), tudi trebuh se mi ni povečal;naredila sem tri oz. štiri teste v zadnjih dveh mesecih, pa so vsi negativni. ja, če je vse negativno, pol ne vem kje je tukej problem kje si pa tko tumpasto kost našla? jest bi raj od perutničke!! med.over.net Če hočeš pa perutničke ti pa murkota prlepim Srečen sem, ker sem moški
|
|
|
|
RE: Marčevke 2010 - 2.del 3.12.2009 21:27:30
|
|
|
|
3Sonček3
|
Ne razumm, kako punca v 6. mesecu nebi še vedela da je noseča? No sej tut moja sestrična ni vedla do 3. meseca kr je mela normalno M, ampak 6 mesecev . No če že je noseča, ji bo usaj hitr minilo in se nam bo mogoče še prdružla na forumu bi glih enkrat marca mela rok ane
|
|
|
|
RE: Marčevke 2010 - 2.del 3.12.2009 21:28:05
|
|
|
|
rožca26
|
IZVIRNO SPOROČILO: sara2007 IZVIRNO SPOROČILO: sara2007 no tuki vama dam eno kost za glodat lunasvetla Re: noseča ali ne? 03.12.09 15:56 živjo! imam eno vprašanje... Ali je možno, da sem noseča 6 mesecev, čeprav nimam nobenih znakov, menstruacija mi ne izostaja (čeprav sem na tabletki), tudi trebuh se mi ni povečal;naredila sem tri oz. štiri teste v zadnjih dveh mesecih, pa so vsi negativni. ja, če je vse negativno, pol ne vem kje je tukej problem kje si pa tko tumpasto kost našla? jest bi raj od perutničke!! med.over.net Če hočeš pa perutničke ti pa murkota prlepim Srečen sem, ker sem moški kaj ma pa murko s perutničkami od piščeta??? in kaj je odgovoru pušenjak???
|
|
RE: Marčevke 2010 - 2.del 3.12.2009 21:29:41
|
|
|
|
rožca26
|
IZVIRNO SPOROČILO: 3Sonček3 Ne razumm, kako punca v 6. mesecu nebi še vedela da je noseča? No sej tut moja sestrična ni vedla do 3. meseca kr je mela normalno M, ampak 6 mesecev . No če že je noseča, ji bo usaj hitr minilo in se nam bo mogoče še prdružla na forumu bi glih enkrat marca mela rok ane jah, če ji je test kazal -, pa da ni čutila gibov, pol žal ne more bit. Vsaj men se tko zdi. Ker če pa je - kaj sm jest pol noseča že vse življenje???
|
|
RE: Marčevke 2010 - 2.del 3.12.2009 21:29:45
|
|
|
|
3Sonček3
|
Joj sm Murkota ne mi je tko natipatičn tip da če mi bo med porodom zmankalo moči za potiskanje mi bo pokazou sliko od Murkota pa bom uspela še zadnji iztis nrdit
|
|
|
|
RE: Marčevke 2010 - 2.del 3.12.2009 21:30:32
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: sara2007 IZVIRNO SPOROČILO: sara2007 no tuki vama dam eno kost za glodat lunasvetla Re: noseča ali ne? 03.12.09 15:56 živjo! imam eno vprašanje... Ali je možno, da sem noseča 6 mesecev, čeprav nimam nobenih znakov, menstruacija mi ne izostaja (čeprav sem na tabletki), tudi trebuh se mi ni povečal;naredila sem tri oz. štiri teste v zadnjih dveh mesecih, pa so vsi negativni. ja, če je vse negativno, pol ne vem kje je tukej problem kje si pa tko tumpasto kost našla? jest bi raj od perutničke!! med.over.net Če hočeš pa perutničke ti pa murkota prlepim Srečen sem, ker sem moški kaj ma pa murko s perutničkami od piščeta??? in kaj je odgovoru pušenjak??? Nič, ker je bla na drugi temi. Hmm..... nič Je pa bolj fajn glodat njega (opravljat) kakor ene boge perutničke
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubrikiZgodnji znaki nosečnosti: Izcedek Zanositev povzroči številne spremembe v ženskem telesu in ena od teh je trdnost in položaj materničnega vratu. S spremlj...
Zadnje s foruma
Dečkova mama.
пеперутка16
Ste fantov penis/mošnjo/kurca obrnili navzgor, preden ste jih povili? In če ste, zakaj?