|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  49 50 [51] 52 53   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Marčevke 2010 - 2.del
3.12.2009 21:30:34   
3Sonček3
IZVIRNO SPOROČILO: rožca26

IZVIRNO SPOROČILO: 3Sonček3

Ne razumm, kako punca v 6. mesecu nebi še vedela da je noseča? No sej tut moja sestrična ni vedla do 3. meseca kr je mela normalno M, ampak 6 mesecev user posted image . No če že je noseča, ji bo usaj hitr minilo in se nam bo mogoče še prdružla na forumu user posted image user posted image user posted image bi glih enkrat marca mela rok ane

jah, če ji je test kazal -, pa da ni čutila gibov, pol žal ne more bit. Vsaj men se tko zdi. Ker če pa je - kaj sm jest pol noseča že vse življenje??? user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image tut js usak mesec user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

<center><embed src="http://www.widdlytinks.com/tickers/birthday/birthdayticker.swf" FlashVars="t1=I'm Having a Birthday!&t2=days until my birthday!&t3=Today is the day!&bckimg=17&y=2013&m=2&d=23&colorNumber=1&fonttype=Romantic" quality="high" w

(odgovor članu rožca26)
Neposredna povezava do sporočila: 1251
3.12.2009 21:31:37   
rožca26

Joj sm Murkota ne mi je tko natipatičn tip da če mi bo med porodom zmankalo moči za potiskanje mi bo user posted image pokazou sliko od Murkota pa bom uspela še zadnji iztis nrdit

ja, sonček, pa ne moreš z negativnimi čustvi narest zadnji iztis user posted image  dej misl raj na kej lepšga ...... npr. na vrhunc (vsaj v knjigi Modrost rojevanja nekatere opisujejo tko).user posted image

Doma imam dva sončka - Vida in Elo.

(odgovor članu 3Sonček3)
Neposredna povezava do sporočila: 1252
3.12.2009 21:32:04   
3Sonček3
Men bi pa zdejle kr lepo pasale kakšne perutničke, sm kr neki lačna. Prej sm 2 kuhani hrenovki pojedla pa je isto kot da nebi. Nimam več idej kaj dat u želodček. Sladko mi pa danes več ne paše.

<center><embed src="http://www.widdlytinks.com/tickers/birthday/birthdayticker.swf" FlashVars="t1=I'm Having a Birthday!&t2=days until my birthday!&t3=Today is the day!&bckimg=17&y=2013&m=2&d=23&colorNumber=1&fonttype=Romantic" quality="high" w

(odgovor članu 3Sonček3)
Neposredna povezava do sporočila: 1253
3.12.2009 21:32:48   
Anonimen
Joj sm Murkota ne mi je tko natipatičn tip da če mi bo med porodom zmankalo moči za potiskanje mi bo pokazou sliko od Murkota pa bom uspela še zadnji iztis nrdit

če bi bla jst oženjena s murkotom, si tut do štacune ne bi upala it z njim, kaj šele na kako naslovnico user posted image user posted image user posted image user posted image
Bi me blo sram, da sem njegova ženauser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu 3Sonček3)
  Neposredna povezava do sporočila: 1254
3.12.2009 21:33:14   
3Sonček3

Joj sm Murkota ne mi je tko natipatičn tip da če mi bo med porodom zmankalo moči za potiskanje mi bo user posted image pokazou sliko od Murkota pa bom uspela še zadnji iztis nrdit

ja, sonček, pa ne moreš z negativnimi čustvi narest zadnji iztis user posted image  dej misl raj na kej lepšga ...... npr. na vrhunc (vsaj v knjigi Modrost rojevanja nekatere opisujejo tko).user posted image

No sej bi takoj prklopla na druga čustva, sm da dobim tist zagon za krč in kričanje

(odgovor članu rožca26)
Neposredna povezava do sporočila: 1255
3.12.2009 21:33:20   
rožca26
IZVIRNO SPOROČILO: sara2007

Nič, ker je bla na drugi temi.

Hmm..... nič
Je pa bolj fajn glodat njega (opravljat) kakor ene boge perutničkeuser posted image user posted image user posted image user posted image

ja valda pušenjak tega ni napisal. halo??? sej si men se zdi misli isto k me zdej user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1256
3.12.2009 21:34:27   
rožca26

Men bi pa zdejle kr lepo pasale kakšne perutničke, sm kr neki lačna. Prej sm 2 kuhani hrenovki pojedla pa je isto kot da nebi. Nimam več idej kaj dat u želodček. Sladko mi pa danes več ne paše.

pol pejt pa na slano al pa kislo. mandarine bi jest skoz jedla. user posted image

(odgovor članu 3Sonček3)
Neposredna povezava do sporočila: 1257
3.12.2009 21:35:02   
Anonimen

Hmm..... nič
Je pa bolj fajn glodat njega (opravljat) kakor ene boge perutničke

ja valda pušenjak tega ni napisal. halo??? sej si men se zdi misli isto k me zdej

ni spraševala pušenjaka, ampak tako na forumu.

(odgovor članu rožca26)
  Neposredna povezava do sporočila: 1258
3.12.2009 21:35:52   
rožca26

No sej bi takoj prklopla na druga čustva, sm da dobim tist zagon za krč in kričanje

ene pravjo, da te kričanje sam ovira. user posted image  žal ne vem, ker nism še tega doživela - lahka pa da sm vseen kej v narkozi kričala user posted image  še dobr, da nism slišala user posted image

(odgovor članu 3Sonček3)
Neposredna povezava do sporočila: 1259
3.12.2009 21:36:32   
3Sonček3
Slano že od nekdaj ne maram, solim jedi zaradi drugih, sebi nikoli. Tut pomfrija ne, mogoče kdaj mal vegetke pade gor to je pa tut use. Kislo sm dns še preveč pojedla (limonina rolada) in popila zelo veliko limoninega soka z vodo brez sladkorja. Sadja pa ne maram.

(odgovor članu rožca26)
Neposredna povezava do sporočila: 1260
3.12.2009 21:37:07   
rožca26

Hmm..... nič
Je pa bolj fajn glodat njega (opravljat) kakor ene boge perutničke

ja valda pušenjak tega ni napisal. halo??? sej si men se zdi misli isto k me zdej

ni spraševala pušenjaka, ampak tako na forumu.

o bože mili. bog ve,kaj so si punce misnle o njej. user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1261
3.12.2009 21:37:45   
3Sonček3
ene pravjo, da te kričanje sam ovira. user posted image  žal ne vem, ker nism še tega doživela - lahka pa da sm vseen kej v narkozi kričala user posted image  še dobr, da nism slišala user posted image
[/quote]

Jah če bo treba kričat pa bomo, me prou nč ne briga user posted image

(odgovor članu rožca26)
Neposredna povezava do sporočila: 1262
3.12.2009 21:38:15   
Anonimen

ene pravjo, da te kričanje sam ovira. žal ne vem, ker nism še tega doživela - lahka pa da sm vseen kej v narkozi kričala še dobr, da nism slišala

ufff brez skrbi, sej se boš še lahk fajn nakričalauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  še za v taprvouser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu rožca26)
  Neposredna povezava do sporočila: 1263
3.12.2009 21:38:40   
rožca26

Slano že od nekdaj ne maram, solim jedi zaradi drugih, sebi nikoli. Tut pomfrija ne, mogoče kdaj mal vegetke pade gor to je pa tut use. Kislo sm dns še preveč pojedla (limonina rolada) in popila zelo veliko limoninega soka z vodo brez sladkorja. Sadja pa ne maram.

ja pupa, od česa pa ti pol vitaminčke zdej dobivaš??? od rolad že ne. pa mandarine ne glej k sadje, ampak kot sladica user posted image  mogoče bi ti pa zapasale user posted image

(odgovor članu 3Sonček3)
Neposredna povezava do sporočila: 1264
3.12.2009 21:40:14   
rožca26

ene pravjo, da te kričanje sam ovira. žal ne vem, ker nism še tega doživela - lahka pa da sm vseen kej v narkozi kričala še dobr, da nism slišala

ufff brez skrbi, sej se boš še lahk fajn nakričalauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  še za v taprvouser posted image user posted image user posted image

oh, ne skrbi. jest se lahka hitr izkričim. se da fajn to poštimat - sam en me mora fajn raz ...... user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1265
3.12.2009 21:42:11   
3Sonček3

Še dobr da se ne vidmo na forumih, da nas nebi pol še na cesti čudno gledali zarat takih uprašanj, sicer se pa taka vprašanja pojavljajo res samo zarat tega ker nas noben ne more obsojat

Ne rožca žau nebo šlo s tvojim predlogom o gledanju na sadje kot na sladico. Me že vonj sadja (olupljenega) sili na bruhanje. Ko sm bla mejhna sm mela neko bolezen in sm mogla bit v bolnici, tam pa so me filali z zmešanim in pretenstanim sadjem in od takrat naprej mi je ogabno. Imam pa zelo rada jagodne izdelke (jogurte, marmelado,...) Drgač pa umiram za zelenjavo, tko da mislm da mi ne manjka vitaminov.

(odgovor članu rožca26)
Neposredna povezava do sporočila: 1266
3.12.2009 21:42:23   
rožca26
uh, pa je spet gužva pr nas. sam zakaj se nobena ne javi. bo bolj zanimivo.

P.S.: Ninča77, vidm da bereš - še enkrat čestitke ob rojstvu sinkota Matevža. Zdej se pa kr sam cartajta. Je to na mamicam dovoljen in opravičen - še posebej tistim, k majo nedonošene user posted image

(odgovor članu rožca26)
Neposredna povezava do sporočila: 1267
3.12.2009 21:42:48   
Anonimen

ufff brez skrbi, sej se boš še lahk fajn nakričala še za v taprvo

oh, ne skrbi. jest se lahka hitr izkričim. se da fajn to poštimat - sam en me mora fajn raz ......

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu rožca26)
  Neposredna povezava do sporočila: 1268
3.12.2009 21:43:59   
rožca26

Še dobr da se ne vidmo na forumih, da nas nebi pol še na cesti čudno gledali zarat takih uprašanj, sicer se pa taka vprašanja pojavljajo res samo zarat tega ker nas noben ne more obsojat

Ne rožca žau nebo šlo s tvojim predlogom o gledanju na sadje kot na sladico. Me že vonj sadja (olupljenega) sili na bruhanje. Ko sm bla mejhna sm mela neko bolezen in sm mogla bit v bolnici, tam pa so me filali z zmešanim in pretenstanim sadjem in od takrat naprej mi je ogabno. Imam pa zelo rada jagodne izdelke (jogurte, marmelado,...) Drgač pa umiram za zelenjavo, tko da mislm da mi ne manjka vitaminov.

a tako. ja kaj boš pa naredila, k boš user posted image  uvajala gosto hrano? a to te ne bo motilo?

(odgovor članu 3Sonček3)
Neposredna povezava do sporočila: 1269
3.12.2009 21:44:12   
Anonimen

P.S.: Ninča77, vidm da bereš - še enkrat čestitke ob rojstvu sinkota Matevža. Zdej se pa kr sam cartajta. Je to na mamicam dovoljen in opravičen - še posebej tistim, k majo nedonošene

kr nimajo jajcuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu rožca26)
  Neposredna povezava do sporočila: 1270
3.12.2009 21:45:01   
rožca26
sara, ti se kr smej, sam to tko je. k sm jezna k user posted image , se tud tko obnašam user posted image

(odgovor članu rožca26)
Neposredna povezava do sporočila: 1271
3.12.2009 21:46:16   
rožca26

P.S.: Ninča77, vidm da bereš - še enkrat čestitke ob rojstvu sinkota Matevža. Zdej se pa kr sam cartajta. Je to na mamicam dovoljen in opravičen - še posebej tistim, k majo nedonošene

kr nimajo jajcuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

veš, jest jih tudi nimam. mam jih pa 10 v hladilniku user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1272
3.12.2009 21:46:27   
3Sonček3
Sva se z user posted image že zmenila oz. se je sam ponudu da ko bo sadje na jedilniku bo on hranu user posted image . Me razume kako mi je HB. Če ga pa tist trenutk nebo doma bo pa za drug obrok sadje, se prou nč ne sekeram. Nebi pa rada otroka prkrajšala sadja ker ga pač js ne jem

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1273
3.12.2009 21:46:28   
Anonimen
o bože mili. bog ve,kaj so si punce misnle o njej.

da nima glih pod podstrešjem pospravljenouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu rožca26)
  Neposredna povezava do sporočila: 1274
3.12.2009 21:47:58   
Anonimen

kr nimajo jajc

veš, jest jih tudi nimam. mam jih pa 10 v hladilniku

Ziher une iz tuša za 1 centuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu rožca26)
  Neposredna povezava do sporočila: 1275
Stran:   <<   < Prejšnja stran  49 50 [51] 52 53   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  49 50 [51] 52 53   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?
Domači test nosečnosti s pomočjo sladkorja
Če mislite, da ste noseči in bi radi v tem trenutku izvedeli, če je to res, pa doma nimate originalnega testa za nosečno...

Dečkova mama.
пеперутка16

Ste fantov penis/mošnjo/kurca obrnili navzgor, preden ste jih povili? In če ste, zakaj?