maja.gal
|
Živjo punce! Dons sm pa tok slabe volje Zjutraj sem šla namreč v službo in meni nese avto v desno .... jst lepo počasi pripeljem do službe in pol kličem na servis, kdaj ga lahko pripeljem. Mi rečejo da lohka kr prec in jst res v avto ampak ti šment k men ne sm da volan zavija ampak ga tud trese. Jst lepo ven iz avta, čist presrana in gledam kaj bi lohka blo in vidm na konc, da je desna sprednja guma PRAZNA!!!! Hvalabogu sm članica AMZS, kličem tja, pride prijazni striček in jst mu lepo razložim situacijo, da sm se očitno s popuščajočo gumo vozila 30 KM daleč. Sicer nisem še mela izkušnje kako izgleda, če ti guma pušča, ti pa voziš, ampak očitno bi to mogla vedet , vsaj momu dragemu se je pol tko zdel AMZS striček pogleda in meni reče: "Gospa, tole je pa sabotaža!" Jst ga gledam kot tele v nova vrata, on mi pa lepo razloži, da mi je nekdo očitno namerno zabil 2!!!! žeblja v gumo . Priznam, mogoče bi res mogla vedet kake znake daje avto k mu pušča guma (čeprou men tega ni nikol noben razložil), ampak da je blo pa namerno pa ne morem pozabit. Da gre lahko to nekdo namerno naredit, jst pa noseča, pa tamauga vsak dan v vrtec vozim. Dons bom nardila tacga hudiča v našem bloku da jim ne bo nč jasn!!! Uf, mogla sm se spihat, ker sem šele zdej dojela, da bi se lahko celo ubila dosn na cesti (pa še dež je padal, folk pa živčn k vsak pondelk)...AAAAARGGGHHH Upam, da je bil vaš dopoldan kaj boljši