Jada82
|
Kora Čestitke za malo princesko, samo da je vse ok, da je zdrava! Želim veliko veliko lepih trenutkov družinici in cartanja in vsega lepega!!! Strije - jah, zaenkrat so pri meni samo po prsih, spodaj pod bradavicami - so se mi cca. 1 mesec nazaj naredile. Upam, da na trebuhu ne bodo ratale. Se pa vsak dan mažem z oljem zjutraj in zvečer - kar s tistim iz DM - Babylove za strije. Eh, upam, da ne ratajo, če pa bojo, pa tako nimamo kaj ... Jaz skoz več jem. V enem tednu sem se zredila za 2 kile ... upam, da me v torek pri zdravniku ne bodo pokarali. Danes sem za večerjo sadje. Tašča je napekla 3 pladnje peciva (3 različne), ker naj bi bilo za obiske, ki naj bi jih imela. No, en obisk je odpovedal, ker je kolegica ostala v bolnici (tudi noseča), drug obisk pa na dieti. Tako da sva sama vse požrla. Bilo je njamiiii, ampak na kilah pa se pozna .. hm. No ja, bomo že, mal se moram nazaj držat, čisto malo. A je to dobro, da toliko sladkega požrem? Recimo, za zajtrk sem pecivo, potem pri kosilu sladoled, potem po kosilu piškote ob kavici ... gibanja pa nič hm .... Jaz grem pa zdaj spat. Moj je šel ven žurat ... sej meni se niti ne bi dalo. Hm... lahko noč
|