Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2026
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Natisni

No, v vsakem primeru upam, da bo čimprej ok
No, pa saj, če bi se jaz dobro počutila in bi bilo vse ok, bi najbrž tudi imela norišnico v službi in ne bi dohajala sama sebe
Sicer pa grejo meni dnevi doma hitro, kaj šele, če bi bila v službi...
), ker ni nekih problemov.
-upam, da mi ne bo tako slabo kot mi je bilo prvič, ko sem skor skup padla v laboratoriju, ker ni bilo svežega zraka.
Sploh se ne čudim, ker v službi že lep čas vsi nekaj kašljajo in šmrkajo. Ena sodelavka celo leži doma s pandemsko gripo. No, jaz pa čisto šmrkava, grlo me peče, pa glasu mi zmanjkuje... K zdravniku nočem, ker se mi res ni še bolj za izpostavljat v čakalnici, se pa filam s čaji, vitamini, medom in limonami, pa slano vodo grgram in si delam kamičine parne kopeli. Upam da čimprej mine... Tudi mala v bušiju je danes nenavadno mirna...
kaj narobe oziroma da bi prehiter prišel na svet (čeprav mu je moj reku da ne sme pred februarjem, bomo vidli, jaz upam da ga bo ubogal/a)