Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2025
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335

Natisni

včeraj sem začela piti magnezijeve tablete, tako da upam da bo kaj pomagalo. Zoprn občutek. Sem že tako imela eno bolj zanič noč, zvečer nisem mogla zaspat, ker je naš pes težil na terasi ki je ravno pod oknom od spalnice. Smo ga že 2 tedna nazaj dali spat v hiško (pa ma fajn dvojno hiško, 2 dekici noter), in ni bilo nobenih težav v štartu. Potem pa ga je tašča prejšnji teden vzela s sabo na vikend na dolenjsko, in je očitno cel teden spal noter, oz. še huje pri njej na postelji. In potem itak hiška ni več dobra ko pride nazaj. In je bilo teženje in teženje v nedogled - samo če bi šla in ga dala noter potem porušim ves sistem. Tako da upam, da danes ne bo istega teženja in krčev. 

. Z njo sicer vse ok, res lepo napreduje, ima že 800 g in stegnenico dolgo 47mm, stalih mer si pa nisem zapomnila 
 . Je rekla zdravnica, da se mi res zna zgodit, da bo še tretja pupa nad 4 kile in pol. Nosim jo baje zelo visoko (kar naj bi bilo bolje, kot nizko), leži še vedno počez v bušiju. Stopalca je imela pa ob glavici (bo gimnastičarka?! 
 ). 

sem mislila da se bom spet zjokala od bolečine.  

. Sicer je bila cel popoldan kar dobro razpoložena, pa tudi apetita nima tako slabega, je pa pred spanjem vročina že prilezla na 38,6, tako da bo verjetno današnja noč kar pestra. 
  . Tokrat sem uspela pristati na riti, ki je pa itak že tako obložena, da ni bilo nobene škode 
  . 

je v trebuhu razgrajal 100 na uro,da ga je komaj lovila in premerila in težki smo že 1060g.JUPI!!!!!