Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
 | Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: božiček/dedek mraz_za otroke 5.12.2009 10:53:59
|
|
|
|
ksenija12
|
Pozanimaj se, če bodo morda v vrtcu pripravili kakšen obisk Dedka Mraza (pri nas ga recimo), sicer pa se mi zdi dobra varianta tisti Muzejski vlak z obiskom Dedka Mraza (mislim da otroke tudi obdari na vlaku-vprašaj pri slovenskih železnicah). Če vam nič ne rata, pa se tolaži da se v času viroz tako ali tako ni dobro preveč 'gužvat' in imejte dedka mraza doma...
|
|
RE: božiček/dedek mraz_za otroke 5.12.2009 11:02:11
|
|
|
|
ČebelicaMaja
|
super ideja tale muzejski vlak... bom vprašala... viroze so pa tako ali tako tu- jaz ju nič ne vozim med ljudi, res pazimo, pa smo vseeno staknili viroze v vrtcu, tako da pač... ima dedek mraz prednost ... lani smo tako ali tako zaradi bolezni zamudili in Miklavža in Dedka Mraza, pa smo se fejst "šparali"- letos sem pa rekla, kar bo pa bo...ker sicer lahko samo še doma čepimo in čakamo Hvala za idejo še enkrat, super je! ...še kakšna ideja morda?
|
|
RE: božiček/dedek mraz_za otroke 5.12.2009 11:58:51
|
|
|
|
Lu
|
Čebelica Maja tudi Obrtne zbornice imajo Dedka Mraza. če imaš koga, ki je član, komot prijavi tvoji deklice. Je pa vrednost 16 eur po osebi.
|
|
RE: božiček/dedek mraz_za otroke 15.12.2009 11:18:34
|
|
|
|
sonchek
|
http://predstave.gledalisce.org/misje_zgodbe_in_obisk_dedka_mraza.html pa še veliko tega se najde..
|
|
RE: božiček/dedek mraz_za otroke 15.12.2009 12:47:10
|
|
|
|
ČebelicaMaja
|
Hvala... sem že kupila karte za Božičkov vlak... se ga veselimo vsi skupaj...drugo leto pa spet kaj novega
|
 | Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubrikiOtroci imajo pravico do svobodnega izobraž...Klavdija Hočevar Kastelic, ustanoviteljica zasebnega zavoda Lada center, opozarja, da je izobraževanje po Ustavi Republi...
Norice ali vodene kozeNorice ali vodene koze so najpogostejša nalezljiva bolezen z izpuščaji. Bolezen se pojavlja skozi vse leto, v večjem šte...
Zadnje s foruma
če znanci "ukradejo" ime za otrokaErinin dajo svojemu otročku tako ime kot ga želite dati svojemu, vevztrajate pri imenu (
65%)

izberete drugo ime (
35%)
Število vseh glasov: 279Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!