|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2] 3 4 5   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Otroci v gostilni
10.12.2009 10:27:40   
rija
razloži, ti packa....

_____________________________

...vox populi...

(odgovor članu uškinamama)
Neposredna povezava do sporočila: 26
   RE: Otroci v gostilni
10.12.2009 10:27:42   
Anonimen

IZVIRNO SPOROČILO: uškinamama
Moram pa povedati, me prav tišči, da sem enkrat eno deklico pljunila. Tak vzgojni pljunek je bil to.  Navalite. user posted image



O, ti, ti, ti, da te ni sram, kar spat ne bom mogla zaradi tega. Boga punčka, kako je morala biti lepljiva. Zgražam se user posted image user posted image user posted image

Bo dovolj? Imam še na zalogi user posted image .

(odgovor članu uškinamama)
  Neposredna povezava do sporočila: 27
   RE: Otroci v gostilni
10.12.2009 10:31:58   
Arwenko
IZVIRNO SPOROČILO: rija

in če tebe tako moti, da nimaš miru v restavraciji, obstaja tudi verjetnost, da TI ostaneš doma....enako, kot to prosiš za otroke.

možnosti je glih 50:50...

pa ne da zagovarjam pretirano divjanje otrok....ampak....zdravo človeško pamet in  malo prilagajanja pa.

in kolikokrat se zgodi, da si ravno taka druščina odraslih slavljencev popije malce preveč in postanejo nemarno primitivni?
a jih greste potem tudi kar spotikatuser posted image  in metat iz gostilne?


Hvala bogu, če gledaš na to 50:50, tudi jaz tako gledam. Jaz tudi ne gledam grdo na otroke, ki so sicer živi, ampak v mejah normale in mislim da upravičeno gledam grdo, če mi pride tuj otrok z rokami brskat po mojem krožniku ali se motim no? In ja, druščina nevzgojenih odraslih slavljencev je prav tako, če ne še bolj moteča. In jaz pač nimam zavezanega jezika in sem že marsikaterim šla rečt, da se naj malo umirijo, da niso sami. In res je, imam možnost ostat doma oziroma izbirat gostilne, kjer ni polno otrok in to tudi počnem kadar je potrebno oziroma je priložnost takšne vrste. Pa poudarjam, nikjer nisem napisala, da morajo bit otroci tiho ko bubice, da ne smejo vstat od mize, da se ne smejo igrat, smejat, si pet zaradi mene, ampak nimajo pa kaj krišat, tulit, divjat in fizično motit drugih gostov. Nekateri starši (na nobenega osebno zdaj, ker vas ne poznam) pa mislijo, da njihovi otroci lahko vse in res prav vse počnejo, samo zato ker so otroci. Na žalost je pa takšnih staršev danes precej več kot jih je bilo pred recimo 10 leti. Pa vem, da otroci niso nič krivi, če se ne znajo obnašat, sploh če govorim o 3-5 letnikih, ampak so krivi starši. In mogoče celo bolj kot zamerim otroku da divja po gostilni in spotika vse natakarje po vrsti, zamerim tistemu očetu in mami, ki to mirno gledata in se sprenevedata da se nič ne dogaja. Zdaj pa ne vem ali imam jaz samo tako smolo, da skoraj vsakodnevno naletim na takšne mame in otroke ali je to res vsesplošen trend postal da otroci lahko počnejo kar se jim zljubi?

(odgovor članu rija)
Neposredna povezava do sporočila: 28
   RE: Otroci v gostilni
10.12.2009 10:36:45   
Anonimen
user posted image user posted image user posted image  rija in madela.spotikanje je nedopustno in ne verjamem da bi jo ta t.i.gospa poceni odnesla,če bi mojga otroka spotaknilauser posted image .otroci se vzgoje naučijo v različnih okoliščinah,ja tudi v gostilnah drage perfektne mame in ja pride kdaj dan hiperaktivnosti ,ja po možnosti na kakem kosilu,obletnici,krstu...in ne ne najemamo varušk za oitroke, ker so tudi otroci povabljeni!!al na vabilu piše pridita sama al kako!?!pa imam sama 2,5letnika in 4 letnika ,ki znata bit čisto pridna in kulturno jest,ampak občasno pride do kakega  "kreša",pa zato še nobeden ne spotika ali pljuva???halooooo,ne me basat!!!

(odgovor članu uškinamama)
  Neposredna povezava do sporočila: 29
   RE: Otroci v gostilni
10.12.2009 10:39:20   
uškinamama
Mah, saj mogoče pa jo danes ne bi, ne vem . Skratka, deklica je bila dolgo zaželena in dolgo, predolgo so jo starši pričakovali. Ko se je to detece luštno rodilo je cmihcala in ne kričala kot jesihar,  bila je zaspančkana in niti pod razno ne tečna kot driska, seveda so njeni prdci dišali po vijolicah in jasminu in samo nepoznavalec bi lahko rekel, da mala izsiljuje in trmari - ne ona je iskala meje in izživljala svojo hiperaktivno, indigo, kristalno osebnost. Glede na to, da smo se kar pogosto videvali, dobesedno videvali, ker seveda dotaknite se je ni smelo, je enkrat tam pri njenih štirih dobila idejo, da je fanj pljuvati. Mamo, tatija, nono , uškinomamo user posted image . Le da uškinamama ni za take hece. Pa sem ji tako lepo rekla, ne pljuvaj me. Nočem tega. Pa kar ni razumela, pa še enkrat - ne pljuvaj, naslednjič te bom nazaj. In seveda še krog okoli mize- pljunk direkt na moj rokav. Lepo mirno vstanem in pljunk nazaj , vzamem njen šal in si pobrišem rokav. Se vsedem nazaj in kafetkam naprej user posted image . Zdaj ne vem , ali je bila bolj prizadeta ona ali gospa mati, ali je malo bolelo to, da sem jo pljunila nazaj ali to, da sem vzela njen šal... Zaleglo je. Danes smo prijateljice , pravzaprav ji bom to dala prebrati  user posted image

_____________________________

Najina Uš : staršem prijazen otrok.


(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 30
   RE: Otroci v gostilni
10.12.2009 10:39:45   
rija
IZVIRNO SPOROČILO: Arwenko

če mi pride tuj otrok z rokami brskat po mojem krožniku ali se motim no?



ne vem sicer, kam vi to hodite jestuser posted image

ker...

stara bom 40 let, ogromno sem prehodila po takih in onakvih gostilnah, restavracijah....pa se mi v vsem času še ni nikoli zgodilo, da bi kak otrok brskal po mojem krožnikuuser posted image  ne v evropi in ne čez lužo in ne v avstriji, kjer se mi zdijo otroci sploh preveč razpuščeni....tak da....mislim, da malo potencirate te zadeve...

niti se mi ni zgodilo, da bi bilo otroci tako zelo moteči. mogoče pa sem preveč zaverovana v svoj krožnikuser posted image in se ne menim za drugeuser posted image

ker pa prav vidim, da eni kar letijo z očimi okrog in iščejo nekaj, kar bi jim lahko šlo eventuelno na jetro...ampak taki so si itak sami krivi in na koncu koncev bogi.

ker če jih ne bi zmotili glih otroci, bi jih pa suh list na eni izmed lončnic....

_____________________________

...vox populi...

(odgovor članu Arwenko)
Neposredna povezava do sporočila: 31
   RE: Otroci v gostilni
10.12.2009 10:41:23   
kalbo
Jest bi to babo zalepu okol kepe, da bi vse zvezde vidla. Otroku da je podstavla nogo in 24ur. com si to še dovoli objavit.

(odgovor članu rija)
Neposredna povezava do sporočila: 32
   RE: Otroci v gostilni
10.12.2009 10:42:13   
rija
uškinamama: a ste imeli kosilo v restavraciji?

_____________________________

...vox populi...

(odgovor članu uškinamama)
Neposredna povezava do sporočila: 33
   RE: Otroci v gostilni
10.12.2009 10:42:53   
rija
IZVIRNO SPOROČILO: kalbo

Jest bi to babo zalepu okol kepe, da bi vse zvezde vidla. Otroku da je podstavla nogo in 24ur. com si to še dovoli objavit.


ti si še doberuser posted image

nočem niti pomisliti, kaj bi naredila moja močnejša polovicauser posted image

_____________________________

...vox populi...

(odgovor članu kalbo)
Neposredna povezava do sporočila: 34
   RE: Otroci v gostilni
10.12.2009 10:43:28   
uškinamama
IZVIRNO SPOROČILO: rija

uškinamama: a ste imeli kosilo v restavraciji?


A smo imeli sploh kosilo ?user posted image

_____________________________

Najina Uš : staršem prijazen otrok.


(odgovor članu rija)
Neposredna povezava do sporočila: 35
   RE: Otroci v gostilni
10.12.2009 10:45:27   
mate0ja
Joj kakšen Slovenski pristop. Zinka poškoduje otroka, zato, da se na tuj račun nažre. Če bi bla v njeni koži, bi probala otroke zanimirat, da bi sedeli za mizo (magari bi delali ladjice iz prtičkov, če drugega ni priroki oziroma bi vstala od mize se opravičila gostitelju, da se ne počutim dobro in predčasno odšla. Ona je pa počakala, da se je nažrla do konca.

A ni ona ista kot starši ki jih opisuje? Pričakuje, da se bodo drugi maksimalno potrudili, da se bo ona dobro počutila.


_____________________________

Če bi rad bil srečen, BODI!!

(odgovor članu uškinamama)
Neposredna povezava do sporočila: 36
   RE: Otroci v gostilni
10.12.2009 10:48:04   
Anonimen
Joj kakšen Slovenski pristop. Zinka poškoduje otroka, zato, da se na tuj račun nažre.


user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu mate0ja)
  Neposredna povezava do sporočila: 37
   RE: Otroci v gostilni
10.12.2009 10:52:21   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: ZARA

IZVIRNO SPOROČILO: rija
arwenko: a so potem otroci, ki so bolj živi, po tvojem obsojeni na osamitev? dokler po vaše ne pridejo k pametiuser posted image

Ja, ampak samo dojeni.


user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

babo bi pa zaprla z mojima dvema mulcoma, ko imata divjaski dan. da se zenska za 100 procentno odloci, da ne bo imela otrok!

(odgovor članu ZARA)
  Neposredna povezava do sporočila: 38
   RE: Otroci v gostilni
10.12.2009 10:53:06   
kalbo
Jest grem z mojimi otroki lahko kamorkoli, samo da se pa zgodi, da kdorkoli namerno spotakne mojega otroka, dobi direktno na gobec in sigurno pljuva zobe po podnu.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 39
   RE: Otroci v gostilni
10.12.2009 10:54:47   
Anonimen
kalbo,ti si še faca,okol kepe ni vzgojauser posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 40
   RE: Otroci v gostilni
10.12.2009 10:56:58   
Arwenko
IZVIRNO SPOROČILO: rija

ne vem sicer, kam vi to hodite jestuser posted image



Hja, to se je zgodilo v eni izmed relativno znanih gostiln mariborskega okoliša (da ne bom delala reklame), nabito polna z nešteto otroci, ki so bili v mejah normale kot jih opisujem zgoraj, razposajeni, se igrali in potem dvema pamžema, starima okrog 5 let, ki sta delala zgago naokoli. In oprosti, to pokvari kosilo nažalost, na sreči je bil natakar ki je stvar opazil tako dober, da je na račun hiše prinesel novo porcijo hrane.

(odgovor članu rija)
Neposredna povezava do sporočila: 41
   RE: Otroci v gostilni
10.12.2009 10:57:16   
Anonimen
zdaj te nekako razumem uškina mama,ko si napisala celo situacijo,tista mama bi si zaslužla eno okol kepeuser posted image ,če je gledala kako te tamala pljuva!?

< Sporočilo je popravil mary10 -- 10.12.2009 10:59:11 >

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 42
   RE: Otroci v gostilni
10.12.2009 10:57:32   
baguSka
Se podpisem pod tebe Kalbo glede spotikanja.

Nimam se svojih otrok. Zato ne bom pametovala. V nasi familiji smo bli trije otroci in vedno smo lahko sli povsod! Vedno smo vedeli da ce se gre v gostilno, se tam sedi pri miru. Norenje pa je za na igrisce.. Tako je pac bilo in nic nam ni bilo hudega!

(odgovor članu kalbo)
Neposredna povezava do sporočila: 43
   RE: Otroci v gostilni
10.12.2009 10:58:30   
kalbo
Prav gledam, kje se da poklicati na uredništvo. Tole tu je skoraj za prijavit policiji oziroma kakemu društvu. Avtorica javno priznava, da je namerno poškodovala otroka.
O podivjanih otrocih imam sicer svoje mnenje, samo nihče pa nima pravice spotikat otrok. Na ta način lahko otroka trajno poškoduješ in poskrbel bom, da bo ta avtorica odgovarjala za svoje pisanje.

(odgovor članu kalbo)
Neposredna povezava do sporočila: 44
   RE: Otroci v gostilni
10.12.2009 10:59:42   
madela

IZVIRNO SPOROČILO: kalbo

Prav gledam, kje se da poklicati na uredništvo. Tole tu je skoraj za prijavit policiji oziroma kakemu društvu. Avtorica javno priznava, da je namerno poškodovala otroka.
O podivjanih otrocih imam sicer svoje mnenje, samo nihče pa nima pravice spotikat otrok. Na ta način lahko otroka trajno poškoduješ in poskrbel bom, da bo ta avtorica odgovarjala za svoje pisanje.



user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu kalbo)
Neposredna povezava do sporočila: 45
   RE: Otroci v gostilni
10.12.2009 11:01:48   
Anonimen

IZVIRNO SPOROČILO: kalbo

Prav gledam, kje se da poklicati na uredništvo. Tole tu je skoraj za prijavit policiji oziroma kakemu društvu. Avtorica javno priznava, da je namerno poškodovala otroka.
O podivjanih otrocih imam sicer svoje mnenje, samo nihče pa nima pravice spotikat otrok. Na ta način lahko otroka trajno poškoduješ in poskrbel bom, da bo ta avtorica odgovarjala za svoje pisanje.



user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu kalbo)
  Neposredna povezava do sporočila: 46
   RE: Otroci v gostilni
10.12.2009 11:02:25   
mate0ja
a kakemu društvu. Avtorica javno priznava, da je namerno poškodovala otroka.
O podivjanih otrocih imam sicer svoje mnenje, samo nihče pa nima pravice spotikat otrok. Na ta način lahko otroka trajno poškoduješ in poskrbel bom, da bo ta avtorica odgovarjala za svoje pisanje.


Sm šla gledat njene pretekle objave. Ta ženska je popolnoma obsedena z "nevzgojenimi" otroki. Po moje jih sama ne more imet in išče tolažbo, posledično pa sovraži in išče napake pri tistih, ki otroke imajo. Žalostno. Bi potrebovala zdravljenje. Definitivno.


_____________________________

Če bi rad bil srečen, BODI!!

(odgovor članu kalbo)
Neposredna povezava do sporočila: 47
   RE: Otroci v gostilni
10.12.2009 11:08:13   
ksenija12
Vsi imamo pravico do svojega mnenja, stališča..in dokler je to na ravni besed in misli, ni sporno. Če pa nekdo začne svet urejati po svojih stališčih in 'jemlje' stvari v svoje roke, je pa to čisto druga zgodba. Nedopustno se mi zdi, da je spotaknila otroka in če bi bila jaz mama tega otroka, bi ji najbrž zlila juho na glavo in še kaj več...Sicer mislim, da je članek provokacija. Če pa slučajno kdo goji enake misli kot avtorica tega članka in z njo sočustvuje, pa mu predlagam, da na hrup v lokalu in vse zadeve, ki ga motijo, opozori najprej lastnika lokala, vpiše svoja opažanja v knjigo pritožb...oziroma se preprosto ne vrača več v ta lokal, NIKAKOR pa naj se ne znaša nad otrokom...

_____________________________

http://www.popolna-kmetica.blogspot.com/


(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 48
   RE: Otroci v gostilni
10.12.2009 11:08:31   
Anonimen
Morda je to Svetlana herself pod psevdonimom.

(odgovor članu mate0ja)
  Neposredna povezava do sporočila: 49
   RE: Otroci v gostilni
10.12.2009 11:10:10   
majch
No, midva z dragim sva si enkrat privoščila eno pico v oštariji, kamor so kmalu pridivjali mulčki na rojstni dan. To pomeni ena starejša sestra oz karkoli je že bila, pa kakšnih deset otrok. Uh...glasno...vendar ne tako glasno kot skupina petih mulčkov, ki je z mamicama, ki sta nonšalantno debatirali na drugem koncu mize, podrla ves zvočne rekorde. To, da se mulčki več ne znajo normalno pogovarjat, ampak morajo krčat en čez drugega, ker vsak misli, da je glavni in najpomembnejši tisti trenutek, mi je znano. Da pa materi nič ne ukreneta, ko kot sestradani psi napadejo kelnarja s hrano in ko se kričanje stopnjuje do nevzdržnosti, pa mi ne gre v račun. Tisti večer sva imela smolo, ker običajno tam ne naletiva na rojstne dni, in je oštarija prav fajn...otroški rojstni dnevi...super stvar...samo,da moram pa za svojo mizo kričat nekomu na uho, da bi se kaj zmenila, mi pa tudi ni. In sva raje molče pojedla in šla v najkrajšem možnem času.
Otroci sodijo v gostilno, gledališče, cerkev ind itn...zato, da se naučijo obnašanja. Menda se ne bodo tega učili pri tridesetih? Živahnost in otroška razposajenost je eno, objestnost in zverinsko dretje pa drugo. Ne recite, da desetletnik ne more potiho govoriti in v miru pojesti svoje pice. Najlažje pa je seveda deco dati na ignore in uživati v svojem deci rdečega. Vzgoja se dogaja tudi izven domače dnevne sobe. Je pa seveda naporno..nekaterim očitno celo preveč.

_____________________________

I'm back and I'm bad.

(odgovor članu rija)
Neposredna povezava do sporočila: 50
Stran:   <<   < Prejšnja stran  1 [2] 3 4 5   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2] 3 4 5   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:





Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
Zgodbe malih junakov: 9 dni sem bila v ume...
Sprejeli so me v zelo kritičnem stanju na Infekcijsko kliniko, opravili nujen carski rez, intubirali. Potem sem bila v ...
Otroci, ki se zbujajo zgodaj zjutraj so ...
Se vaš malček zjutraj prebuja skupaj s petelini, ne glede na to ali je delovni dan ali vikend? Imamo dobro novico za vas...
Živilo, ki preprečuje pojav alergij pri ot...
Znanstveniki iz Nove Zelandije so prišli do zanimivega odkritja, da lahko samo z enim samim živilom v prehrani otroka zm...




NOSEČNOST
пеперутка16

Kateri del nosečnosti vam je bil najbolj všeč oz. najlažji?