Soncnica Sandra ***
|
IZVIRNO SPOROČILO: tilči Dobro jutro vsem skupaj! Otroka sta v vrtcu,jaz moram pa spet malo pospraviti.Včeraj zvečer sem spekla kruh in je polno drobtin. Jaz pravim, da si bom kar eno kuro nabavla, da bo drobite za nami pospravljala Mami je čez vikend ostala notri,ker morajo že v petek pri zajtrku javiti,če gre domov,meni je pa to sporočila šele po kosilu .Tako da sva s sestro šli izmenično na obisk,da ji ni bilo dolgčas.Če bo pa še naslednji teden notri,gre pa sigurno čez vikend domov.Sedaj čaka na slikanje glave.Lahko bo to ta teden ali pa naslednji Napotnico so tja že poslali.Samo da ugotovijo že,kaj je narobe No, bomo držali pesti, da bo mami čim prej na vrsti in da končno ugotovijo kaj je narobe!!!! Danes po dopustu spet v službo,a začnem šele ob 18.,ker imamo inventuro. Lep delovni dan ti želim!!! Včeraj zvečer sem pa mislila,da bom nekam sunla.Že vsi smo spali v svojih posteljah,ko je Tilen začel nekaj cmihati.Pa pravi :˝pridi, Tilen,k mamici ajat!˝Pa vedno jamra,kdaj bo začel spati v svoji postelji.No,saj ponoči je potem k njemu zlezel No, fino, da je še atek imal malce manj prostora, ne le mamica! V četrtek imajo v vrtcu medgeneracijsko sodelovanje z babicami in dedki,tako da ima tašča urnik zapolnjen;kasneje pa gresta za vikend na morje.Jaz bi tudddd!!!! No, le naj vsi skupaj uživajo!!! Špelin@..praznovanje uspelo?
VSAKA MAMA JE PRAVA MAMA, DANA ZA SREČO IN NA VESELJE. PRAVA. IN ENA SAMA. ZA VSE ŽIVLJENJE. (T.PAVČEK: MAMA) ------------------------------------- Manca, 01.05.2008 ob 19.12 Aljaž, 01.05.2012 ob 04.51
|