Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
|
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Praznična pomoč za našo Mio 21.12.2009 8:39:28
|
|
|
|
Anonimen
|
uuuu! zima prihaja na RR!
|
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 21.12.2009 8:39:43
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 21.12.2009 8:40:17
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
|
RE: Praznična pomoč za našo Mio 21.12.2009 8:41:20
|
|
|
|
Anonimen
|
cak, grm nalit vodo v prtljaznik, da vidim kolko kubikov drzi
|
|
|
|
|
RE: Praznična pomoč za našo Mio 21.12.2009 8:44:39
|
|
|
|
Anonimen
|
dada, kdaj priblizno racunas, da boste na uncu?
|
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 21.12.2009 8:44:44
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 21.12.2009 8:46:21
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
|
RE: Praznična pomoč za našo Mio 21.12.2009 8:46:55
|
|
|
|
Anonimen
|
iiii, katera avgustovka pa gre? meni pase, kakor se boste zmenili. ce gre tudi senic na primorsko, lahko jst prtljaznik napokam se s krompirjem in zelenjavo. pa sekaj bi se naslo.
|
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 21.12.2009 8:47:52
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
|
RE: Praznična pomoč za našo Mio 21.12.2009 8:48:40
|
|
|
|
Anonimen
|
pol mas ti, dada prevoz do lj nazaj? ce startamo ob pol 10ih iz unca, smo najkasneje ob 12ih v izoli, imamo 2 uri casa tam in sem jaz ob pol 5ih doma.
|
|
|
|
|
RE: Praznična pomoč za našo Mio 21.12.2009 8:48:42
|
|
|
|
Mateja4
|
ja smo =) miš jaz sem tista avgustovka ki se bolj malo javlja k vam
|
|
|
|
|
RE: Praznična pomoč za našo Mio 21.12.2009 8:48:49
|
|
|
|
Antilopa
|
IZVIRNO SPOROČILO: Lisička Dada Kmalu po 14. uri mi Lilchy pripelje 4 vrečke nimam-pojma-česa... ob 19-ih sem zmenjeno z Leo v BTC-ju in tudi ona bo nekaj oddala za Mio... če je še kakšna, ki bo mimogrede kje tukaj, sem na voljo (recimo temu tako, no)... v Razdrtem se nam jutri ne bo treba ustavljati, ker so stvari že pri Antilopi (ne vem točno, kaj in koliko), bo pa kakšna malenkost za pobrat v Senožečah (kaaavaaa! )... In glede na to, da gre Antilopa samo do Unca, je treba v Uncu vse to preložiti v tisto ubogo malo Lantro, v kateri bosta že doječek in štedilnik ... Mateja, a te mogoče vseeno lahko aktiviramo? Ah... počakajmo malo, da vidim, koliko je teh vrečk, Antilopa, ti mi pa povej, koliko je tega pri tebi. Kasso je dostavila 3 vreče oblačil, sama imam eno škatlo in še kakšno oblačilo oz. obutev bom probala najti. To je zaenkrat to... Miska, lahko se dobimo kar na Rakeku v lokalu, če sta obe za
|
|
|
[Brisano sporočilo] 21.12.2009 8:50:28
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
|
RE: Praznična pomoč za našo Mio 21.12.2009 8:50:37
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Mateja4 ja smo =) miš jaz sem tista avgustovka ki se bolj malo javlja k vam iiii, ampak beres pa nas, a? tititititi!!! sam zdj pa zarad dojenckov. jaz bi rada vidla, da gre 1 z mano, da ne bom sama s tamalo v avtu. je kar dolga pot. bi bilo fajn, da smo 4+2 dojencka.
|
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 21.12.2009 8:51:41
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
|
RE: Praznična pomoč za našo Mio 21.12.2009 8:52:12
|
|
|
|
Mateja4
|
ja berem pa ja.. sam ko tok pišete da vam je precej težko sledit
|
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 21.12.2009 8:52:58
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
|
RE: Praznična pomoč za našo Mio 21.12.2009 8:56:06
|
|
|
|
Anonimen
|
ok...kolko kav je zdaj v planu od Unca do Izole?
|
|
|
|
|
RE: Praznična pomoč za našo Mio 21.12.2009 8:56:24
|
|
|
|
Antilopa
|
IZVIRNO SPOROČILO: Lisička Dada IZVIRNO SPOROČILO: Antilopa lahko se dobimo kar na Rakeku v lokalu, če sta obe za A spet kava? Madonca, mi do 17-ih niti Izole ne bomo videli. Hehehe A meni potem ni treba v Ljubljano? Dajte mi javit, da se zorganiziram... pa še z Abc se je potrebno dobiti na Vrhniki
|
|
|
RE: Praznična pomoč za našo Mio 21.12.2009 8:56:58
|
|
|
|
Antilopa
|
IZVIRNO SPOROČILO: miska_mccute ok...kolko kav je zdaj v planu od Unca do Izole? Ti imaš prvo postajo na Rakeku
|
|
|
[Brisano sporočilo] 21.12.2009 8:58:12
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
|
RE: Praznična pomoč za našo Mio 21.12.2009 8:58:18
|
|
|
|
Anonimen
|
ja, antilopa spoznala me bos po lupinici z roza vsebino
|
|
|
|
|
RE: Praznična pomoč za našo Mio 21.12.2009 9:00:23
|
|
|
|
Anonimen
|
antilopa imas ZS
|
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 21.12.2009 9:01:15
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
|
RE: Praznična pomoč za našo Mio 21.12.2009 9:02:58
|
|
|
|
Anonimen
|
ok, dada....shranjeno. a se ni tudi 1 iz postojne nek javljala, da ima nekaj stvari za pobrat?
|
|
|
|
Najbolj brano v zadnjem mesecuOvulacija in plodni dnevi Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
11 pokazateljev, da je vaš dojenček inteli...Včasih se zdi, da je vaš dojenček nemiren, vendar je to lahko pokazatelj, da je izjemno inteligenten. To je 11 znakov, k...
Kako izbrati dobro dejavnost za svojega ot...Šport, ples, glasba, jeziki, ustvarjanje … Ponudba dejavnosti za otroke je velika. Kako izbrati takšno, ki bo otroka ves...
Zadnje s foruma
dojenjefantek712zanima me kako ste vašega otroka odvadile od dojenja preden ste šle nazaj v službo?( problem je vrtec in nočno zbujanje-star je 9 mesecev). Prosim tudi za komentarje, hvala! čaj namesto dojke ponoči (
31%)

duda (
19%)

pustim ga jokati (
4%)

drugo (
46%)
Število vseh glasov: 162Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!